CodPromotional.net ro

Top Poker online pe Mobil România

de la Cod Promotional pentru
Top Poker online pe Mobil România

Pokerul este unul dintre cele mai răspândite jocuri de cazino, iar varianta de Top Poker online pe Mobil România aproape că a devenit sport național în orice colț al lumii. Odată cu pandemia de Coronavirus, pokerul a devenit un joc online disponibil pentru aproape toate dispozitivele mobile si tablete, putându-te conecta și juca jocul favorit la orice oră din zi sau din noapte, fiind destul de facil să găsești o sală de poker online unde să fie prezenți jucători din diverse țări ale lumii.

1. Cum se joacă poker online pe mobil?

Pentru a putea juca poker online pe mobil trebuie mai întâi de toate să îți deschizi un cont la una din platformele online recomandate de JohnnyBet, să îți verifici KYC contul și să faci o primă depunere. După ce ai parcurși acești pași simpli, dar obligatorii la orice platformă online de cazino, îți alegi un tip de poker online pe care îl vrei sa îl joci și desigur o cameră de poker online. Te așezi la o masă și ești gata de distracție.

Cele mai interesante jocuri de poker oferite de către cele mai bune Cazinouri din România!

Unibet
Unibet
Bonus Poker
€200 + un bilet gratis in valoare de €10 at Unibet Open
NetBet
NetBet
Bonus Poker
Bonus de 200% până la 1.500€
Cod Bonus

Până a ajunge aici îți recomandăm sa testezi mai înainte platforma respectivă pentru a vedea cum funcționează totul, pentru a vedea fiecare buton ce face, cum pui un pariu și cel mai important să te familiarizezi cu regulile acestui joc. Poți verifica înainte de toate tutorialele pe care fiecare cazino online le pune la dispoziție tuturor clienților, de unde poți afla aproape toate informațiile de care ai nevoie. Exersează jucând diverse variante demo și când ești pregătit fă pasul cel mare alăturându-te unei camere de poker online pe mobil unde se joacă pe bani reali. Nu uita că pentru a evita anumite neplăceri, îți trebuie o conexiune foarte bună la internet.

2. Glosar de termeni poker online

Vom pune accent doar pe cei mai folosiți termeni din jocul de poker online pe mobil , pentru o prezentare exhaustivă putând apela la orice platformă de cazino online. Așadar, în ordine alfabetică:

  • All in atunci când un jucător mizează toate fisele pe care le are într-un singur pot
  • Ante – reprezintă banii plasați în pot înaintea unei mâini
  • Blinds – se referă la valoare fiselor pe care primii doi jucători din stânga dealerului trebuie să le pună în flop înainte de a începe împărțirea cărților
  • Bluf – a paria cu o mână slabă
  • Buy in – suma minimă necesară pentru a juca un anumit joc de poker online pe mobil (taxă de participare)
  • Call – când un jucător mizează aceeași sumă ca cel anterior
  • Check– atunci când îți vine rândul tu alegi să nu ceri un pariu
  • Flop -după o primă rundă de pariere când se vor vedea primele 3 cărți comune
  • Raise – a mări pariul anterior

Pentru a reuși să câștigi la jocul de poker online pe mobil este esențială cunoașterea tuturor termenilor menționați în cursul unui joc pentru a știi ce se întâmplă la masa de joc.

Dacă dorești să joci la poker și să profiți de un extra bonus, vezi ce coduri de bonus pentru casele de pariuri si cazinourile online v-am pregătit.

3. Variante de poker online pe mobil

Desigur că, ca multe alte jocuri de cărți de masă și pokerul are mai multe variante cunoscute.

Dintre jocurile de poker online pe mobil cu cărți comune (cărți care sunt comune și vizibile pentru toți jucătorii, iar celelalte sunt private) amintim: Omaha, Texas Hold’em, Seven Card Stud, Poker Chinezesc, etc

Din varianta de poker online pe mobil numai cu cărți private enumerăm Stud cu 5 cărți, Stud cu 7 cărți, etc. Desigur că mai sunt și alte variante însă acestea sunt cele mai jucate și îndrăgite de jucători.

De menționat și ordinea formațiilor de cărți câștigătoare pentru orice variantă de poker :o pereche, două perechi, 3 de același fel, chintă, culoare, full, careu, chintă mică roială, chintă mare roială.

Descarcă aplicația Netbet și joacă și acolo la poker! Vezi mai multe în recenzia Cod de Promoție Netbet!

4. Cele mai bune camere de poker online pe mobil

Unibet pune la dispoziția tuturor jucătorilor camere de poker online care au un software dedicat. Poți descărca pe mobil (iOS sau Android) softul care îți va oferi o experiență cât mai bună. E drept că poți juca poker online direct în browser , dar descărcând aplicația de poker online pentru mobil poți juca poker de oriunde. Ți-ai ales o identitate și gata te poți așeza la o masă unde poți câștiga pe lângă bani și o multitudine de recompense îndeplinind anumite obiective. La Unibet te poți delecta cu toate variantele de poker online , inclusiv Texas holem și Omaha High.

NetBet oferă o gamă largă de mese fiind una dintre cele mai căutate și interesante camere de poker online . În funcție de nivelul de experiență te poți juca la mese de 2, 4, 6 sau 10 jucători sau poți lua parte la turnee de poker cu buy in minim și cu premii mari. Aici găsești NoLimit Texas Holdem, Omaha, Stud Poker și alte variante.

Deși mai nou intrată pe lista cazinourilor aprobate de OJNJ, FavBet pune la dispoziția clienților o aplicație fluentă care îți oferă posibilitatea de a juca poker online pe mobil instantaneu. Găsești aici camere de poker în care acțiunea e cuvântul de ordine. Nu lipsesc variantele clasice de poker online pe mobil Texas Holdem și Omaha, dar și unele mai puțin cunoscute

Dacă joci din România și ai nevoie de un cod promotional România, citește articolul nostru și află care sunt acestea.

5. FAQ

5.1 🃏 Se poate urmări un joc de poker online pe mobil fără a participa la el?

Desigur, aproape orice platformă oferă această modalitate de a urmări jocurile de poker, fie pentru a învăța din jocul altora fie a-i urmări pe cei mai buni.

5.2 🃏 Există turnee de poker online pe mobil cu taxă 0 RON?

Da există așa numitele freeroll – turnee la care taxa de participare este 0 RON, camera de poker asigurând fondul de premiere.

5.3 🃏 Ce se întâmplă dacă am pierdut conexiunea în timpul unui turneu de poker online pe mobil?

Dacă se întâmplă acest lucru se consideră că ați luat o pauză (sit-out), puteți reveni în câteva minute nepierzând niciun ban din această cauză la Top Poker online pe Mobil România.

comentează Top Poker online pe Mobil România
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil