CodPromotional.net ro

Ce este un pariu cu handicap?

de la Cod Promotional pentru
Ce este un pariu cu handicap?

În acest articol o să răspundem la mai multe întrebări legate de pariurile cu handicap printre care și: ce este un pariu cu handicap?, Unde să pariezi cu handicap Și multe altele. Acest tip de pariu poate fi găsi în foarte multe sporturi, de la handbal, tenis, forbal, până la hochei pe gheață sau jocurile de Esport și este oferit de majoritatea caselor de pariuri.

1. Ce este Handicapul?

Pariurile cu handicap reprezintă o modalitate alternativă de a paria pe anumite evenimente. De exemplu, dacă un sprinter profesionist de 100 m ar juca cu un tip mediu de pe stradă, te-ai aștepta ca sprinterul profesionist să câștige de fiecare dată. Ar fi plictisitor să pariezi și nu vei obține niciodată cote interesante. Ce zici dacă ai da tipului mediu un avans de 50 de metri? Asta ar face ca rezultatul cursei să fie mai greu de prezis. Brusc, ar fi mai interesant să pariezi.

Cel mai mare bonus de pe piață
300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH

Exact așa funcționează pariurile cu handicap. Oferiți efectiv unui rezultat un avantaj, iar celuilalt rezultat un dezavantaj pentru a face ceva pe care pariați.

2. Cum să pariezi cu handicap?

Pariurile cu handicap sunt folosite pentru a uniformiza terenul de joc între două echipe care nu sunt egale. Casa de pariuri oferă un avantaj virtual echipei mai slabe și un dezavantaj virtual echipei mai puternice. Dacă pariezi pe echipa mai slabă să câștige, ea ar avea un avantaj față de echipa mai puternică și șansele ar fi egale. Dacă nu ar fi fost un handicap plasat de casa de pariuri, echipa mai puternică ar fi câștigat împotriva echipei mai slabe și ar fi fost monoton și previzibil. Handicapurile sunt afișate între paranteze după numele echipei. De exemplu, să presupunem că pariezi pe un meci dintre Leicester City și Manchester United. Dacă o casă de pariuri ar oferi un handicap de 1,5, atunci pariurile ar arăta astfel: Leicester City (1,5) vs. Manchester United (-1,5) și ar însemna că:

 • Leicester City începe meciul cu un avantaj de 1,5 gol în comparație cu adversarul.
 • Dacă pariezi pe Manchester United pentru a câștiga, ar fi nevoie să câștige la cel puțin două goluri dacă vrei să câștigi pariul.
 • Dacă pariezi pe Leicester City, ei trebuie fie să câștige meciul, fie să remizeze, fie să piardă cu un singur gol, pentru a câștiga pariul.

Dacă dorești să ai parte de un bonus extra atunci când pariezi cu handicap, în articolul nostru Coduri Bonus pentru Casele de Pariuri și Cazinourile Online ți-am pregătit o serie de coduri de bonus pentru casele de pariuri online.

3. Unde să pariezi cu handicap?

Am întocmit o listă cu casele de pariuri din România care oferă cele mai bune cote pentru pariurile cu handicap . Am luat în considerare cotele pe care le oferă în prezent și alți factori importanți care fac o casa de pariuri grozavă.

Top trei case de pariuri care oferă cote grozave pentru pariurile cu handicap:

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
Betfair
Betfair
Bonus Sporturi
Bonus până la 550 RON

4. Tipuri de pariuri cu handicap

4.1 Handicapul asiatic

Pariurile cu handicap asiatic sunt o formă populară de pariuri pe fotbal care servește ca alternativă la liniile tradiționale de pariuri 1×2 care dominau sportul. Pariurile cu handicap asiatic reduc numărul de rezultate posibile de la 3 în 1×2 la doar 2.

Un exemplu tipic în acest sens ar fi Manchester United care are un handicap de -0,5 atunci când se confruntă cu Chelsea, ceea ce înseamnă că un pariu pe Manchester United este câștigător numai atunci când Man U câștigă meciul, în timp ce un pariu cu handicap de +0,5 pe Chelsea ar fi câștigător dacă Chelsea ar câștiga jocul sau jocul s-ar termina la egalitate.

Lucrurile devin mult mai complicate atunci când sunt implicate pariurile pe goluri. De exemplu, Manchester United ar putea fi favorita la goluri cu -0,25 față de Chelsea. La prima vedere, 0,25 goluri arată foarte ciudat, pentru că ai crede că ar însemna practic același lucru cu un handicap de 0,5 goluri , deoarece o victorie a celor de la Man U acoperă în continuare diferența de -0,25 goluri, în timp ce o egalitate sau o victorie a celor de la Chelsea acoperă în continuare spread-ul. Dar, în realitate, Handicapul asiatic de -0,25 vă împarte pariul în două jumătăți. Prima devine un handicap de -0,5, în timp ce cealaltă jumătate devine un handicap 0 (alias pariu fără remiză). Deci, dacă Manchester United câștigă jocul, întregul pariu este plătit, dar dacă jocul se termină la egalitate, jumătate din pariu este pierdut și jumătate din pariu este rambursat.

4.2 Handicapul european

Handicapul european este practic un pariu de tip 3way handicap , similar cu un pariu cu rezultatul unui meci 1X2. În orice meci cu o diferență semnificativă de forță între cele două echipe, se pune un handicap pe outsider, pentru a îngreuna favorita să câștige pariul.

Până acum funcția este aceeași cu Handicap asiatic. Iată diferența semnificativă: Handicapul european este întotdeauna un număr întreg, ceea ce înseamnă că poate fi asociat cu o diferență de goluri. În loc să plaseze un Handicap asiatic de -1,5 goluri sau -0,25 goluri, handicapul european este întotdeauna de tip -1, -2, -3 etc.

Deoarece în Handicapul Asiatic obiectivul principal este de a scăpa de rezultatul egalului, Handicapul European are de fapt un rezultat „remiză”. Ceea ce nu este, desigur, remiza propriu-zisă a jocului, ci „egalizarea” handicapului specific stabilit de casa de pariuri online.

Dacă dorești să pariezi cu handicap pe baschet dar ți-ar plăcea să ai proprile tale câștiguri într-o ligă unde câștigul depinde de jocul tău, verifică articolul nostru Liga Pariorilor NBA și înscrie-te în această ligă pentru a te putea bucura de un joc excepțional și de premii mari.

5. Cum să citești cotele cu handicap?

Chelsea (-1,5) v Portsmouth (+1,5)

 • Dacă Chelsea câștigă cu cel puțin 2 goluri, cine a pariat pe Chelsea câștigă pariul
 • Dacă Chelsea câștigă cu 1 gol este egalitate sau pierde, cine a pariat pe Portsmouth câștigă acest pariu.

Chelsea (-2) v Portsmouth (+2)

 • Dacă Chelsea câștigă cu cel puțin 3 goluri, cine a pariat pe Chelsea câștigă pariul
 • Dacă Chelsea câștigă cu 2 goluri, sau este egalitate după aplicarea handicapului toate mizele sunt returnate.
 • Dacă Chelsea câștigă cu un gol, este egalitate sau pierde, cine a pariat pe Portsmouth câștigă acest pariu.

Chelsea (-1,-1,5) v Portsmouth (+1,+1,5)

 • Pariul este împărțit între cele două handicapuri ale unei echipe. Prin urmare, pariul dvs. este de fapt două pariuri, de ex. un pariu de 10 RON reprezintă două pariuri de 50p pentru fiecare handicap.
 • Dacă Chelsea câștigă cu cel puțin 2 goluri, câștigă ambele opțiuni de handicap pe Chelsea după aplicarea handicapului.
 • Dacă Chelsea câștigă cu 1 gol, pierde pariul de -1,5 și câștigă pariul de -1 (jumătate din totalul mizei ar fi returnat).
 • Dacă Chelsea egalează sau pierde, pariurile pe Portsmouth sunt câștigătoare.

Dacă vă aflați în Moldova și sunteți în căutarea unui cod promoțional moldova, în articolul nostru v-am pregătit o serie de coduri de promo pentru casele de pariuri online ce operează în Moldova și care oferă și cote pentru pariuri cu handicap.

6. Ghid pentru pariuri cu handicap

Pariorii experimentați au construit mai multe strategii pe baza pariurilor cu handicap. Datorită naturii flexibile a acestui tip de pariere, puteți inventa unele pe cont propriu. Abordările pe care urmează să le vedeți mai jos vă pot ajuta să câștigați mai multe pariuri cu handicap.

Merită să-i susțineți pe cei mici, defavorizați atunci când joacă în fața fanilor lor. Deoarece este destul de puțin probabil să piardă cu cel puțin două goluri în mod regulat, handicapul de +1,5 vă poate aduce cote excelente. Chiar dacă pariul dumneavoastră ratează cu puțin, vă veți putea bucura de profituri din pariul dumneavoastră cu handicap.

Odată cu popularitatea crescută a pariurilor live, puteți valorifica și pariurile cu handicap live . Dacă cei defavorizați marchează un gol devreme, este timpul să luați în considerare plasarea unui pariu cu handicap. În cazul în care sunteți încrezător că nu vor rezista presiunii, puteți obține profituri semnificative.

Parierea pe favoriții mari pe opțiunile de pariere tradiționale de multe ori nu are suficientă valoare, dar pariurile cu handicap schimbă jocul. Puteți găsi cote mult mai generoase la marje de handicap de -1,5 sau mai mari. Pe termen lung, susținerea favoriților pentru a câștiga cu o marjă de cel puțin două goluri ar putea fi profitabilă. Acest lucru nu ar fi posibil dacă te bazezi doar pe pariurile tradiționale.

Una peste alta, pariurile cu handicap adaugă un pic de varietate experiențelor tale de pariere. Asigurați-vă că înțelegeți nuanțele înainte de a paria cu handicap, astfel încât să nu credeți că ați câștigat, și de fapt ă aveți un pariu necâștigător. Sperăm că prin acest articol v-am răspuns la întrebarea des întâlnită și anume ce este un pariu cu handicap?

comentează Ce este un pariu cu handicap?
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil