CodPromotional.net ro

Pariuri sportive NBA

de la Cosmin Petraru pentru
Pariuri sportive NBA

Dintre toate competițiile de baschet NBA-ul oferă cele mai multe oportunități de pariere și atrage și cei mai mulți spectatori, iar în acest caz acest articol va fi dedicat pentru pariuri sportive NBA . În cadrul acestui articol veți vedea care sunt cele mai populare pariuri sportive pe NBA . Cu toate că NBA-ul nu este la fel de popular în România precum competițiile din fotbal, această competiție adună cei mai buni jucători de baschet din lume și vine chiar cu anumite promoții speciale oferite de casele de pariuri.

1. Cele mai bune echipe din NBA

1.1 Boston Celtics

Boston Celtics este cel mai de succes club din istoria NBA. Înființată în 1946, Boston Celtics își joacă meciurile de acasă la TD Garden, arena care poate găzdui până la 18.624 de spectatori, vorbind despre jocurile de baschet. Aceștia au câștigat cel de-al 17-lea titlu NBA în 2008, învingând echipa Los Angeles Lakers cu 4-2 în finală. Larry Bird, Bill Russell Robert Parish, Kevin Garnet, John Havlicek și Shaquille O’Neal sunt unii dintre cei mai cunoscuți jucători care au purtat tricoul Celtics.

1.2 Los Angeles Lakers

Numele Los Angeles Lakers este sinonimul pentru NBA. Giganții din baschet au fost incredibili în NBA la începutul secolului 21, echipa câștigând cinci trofee din 2001 până în 2010. Los Angeles Lakers este a doua echipă cu cel mai mare succes din istoria NBA (16 campionate) și este binecunoscută pentru jucători precum Kobe Bryant, Shaquille O'Neal, Magic Johnson, Wilt Chamberlain și Kareem Abdul Jabbar. LeBron James, celebrul jucător de baschet, a jucat și pentru Los Angeles Lakers, dar nu a reușit să câștige un trofeu cu celebra echipă NBA.

1.3 Golden State Warriors

În ciuda faptului că Toronto Raptors a câștigat titlul NBA 2018/2019, Golden State Warriors sunt considerați cea mai bună echipă NBA a secolului 21. Războinicii și-au câștigat al șaselea trofeu NBA în 2018, echipa depășind Cleveland Cavaliers cu LeBron James cu 4-0 în finală. Jucători precum Kevin Durant, Wilt Chamberlain și Chris Mullin sunt unul dintre cei mai faimoși jucători de baschet care au purtat tricoul Golden State Warriors în trecut. Războinicii își întâmpină rivalii la Chase Center, arena cu o capacitate de 18.064 de locuri.

Dacă ești interesat să pariezi pe sporturi de sezonul ierinii, precum pariuri pe schi, patinaj artistic, află mai multe detalii în articolul pariuri sporturi de iarnă.

2. Tipuri populare de pariuri NBA

Pariurile sportive pe NBA oferă o gamă variată de opțiuni de pariere din care puteți alege. Mai jos vă vom prezenta și explica care sunt cele mai populare opțiuni de pariere pe NBA .

Cel mai mare bonus de pe piață
Concursul de Pariuri Global Leagues cu un fond de premii de 185 USD în fiecare săptămână

2.1 Pariuri de tip Parlays

Acestea sunt extrem de populare printre toți pariorii pe sport, iar pariorii pe NBA nu fac excepție. Pariurile de tip Parlays oferă posibilitatea de a combina mai multe pariuri, rezultând plăți cu potențial mai mari. De exemplu, puteți alege pariul peste/sub din două jocuri NBA diferite și, dacă ambele pariuri au succes, plata dumneavoastră va fi substanțial mai mare în comparație cu plasarea pariurilor individuale. Cei mai buni furnizori de pariuri din România te așteaptă cu cote de top!

2.2 Pariuri de tip Teasers

Acestea sunt pariuri care permit pariorilor să ajusteze distribuirea de puncte sau totalul unui joc, făcând pariul mai favorabil pentru câștig. Cu toate acestea, în schimbul acestui avantaj, trebuie să combinați mai multe pariuri într-un pariu de tip Parlay. Unul dintre cele mai comune pariuri Teasers pe NBA este pariul cu două echipe, unde puteți muta liniile cu 4 sau 5 puncte, așa cum este demonstrat în exemplul de mai jos.

Să presupunem că diferențele inițiale de puncte pentru cele două jocuri sunt -6,5 și +3,5. Un pariu de tip teaser în patru puncte vă permite să modificați spread-urile de puncte pe pariul dumneavoastră la -4,5 și, respectiv, +5,5. Această ajustare crește probabilitatea ca fiecare etapă a pariului teaser să fie câștigătoare, dar rețineți că trebuie să câștigați ambele etape pentru ca întregul pariu să aibă succes.

2.3 Pariuri viitoare pe NBA

Pariurile viitoare sunt o altă opțiune de pariere distractivă pe NBA. Spre deosebire de pariurile menționate mai devreme, pariurile viitoare pe NBA nu se referă la jocurile individuale imediate. În schimb, ele gravitează în jurul rezultatelor care vor fi determinate în viitor, motiv pentru care sunt numite astfel. În cadrul acestor pariuri, pariezi pe cine va ieși învingător în evenimente precum Finala NBA, cine va câștiga Conferința de Vest sau cine a ajunge în playoff. Aceste pariuri pe NBA vin adesea cu cote mai mari datorită implicării lor în mai multe jocuri.

2.4 Alte pariuri populare pe NBA

Casele de pariuri sportive oferă, de asemenea, alte opțiuni de pariuri pe NBA , cum ar fi pariurile pe reușitele jucătorilor, totalul de victorii în sezonul regulat și șansele de a câștiga premii precum MVP, Rookie of the Year sau Sixth Man of the Year. Pariurile pe reușitele jucătorilor sunt foarte populare, deoarece poți paria pe câte puncte înscrie un jucător într-un joc, câte recuperări sau assist-uri reușește și multe astfel de elemente specifice dintr-un joc. Dacă ai nevoie de Dicționarul Pariurilor Sportive, noi ți-am pregătit unul să îl ai la îndemână.

3. Întrebări Frecvente NBA pariuri sportive

3.1 🏀 Ce este termenul peste/sub în pariurile pe NBA?

Peste/sub, sau pariul pe totalului, prezice câte puncte combinate vor fi marcate într-un anumit joc. De exemplu, este posibil să vedeți un joc NBA cu un peste/sub stabilit la 215,5. Un pariu pe Peste ar câștiga dacă se înscriu cel puțin 216 puncte, în timp ce un pariu pe Sub ar fi câștigător dacă se marchează mai puțin de 211 puncte.

3.2 🏀 Pariurile pe NBA pot fi profitabile?

Pariurile pe NBA pot fi profitabile, dar este important să realizați că nu există garanții. Nu există niciun fel de opțiuni de pariere sigure pe NBA. Este important să vă faceți o strategie de pariere pe NBA care să cuprindă și o limită de pariere și un buget fix de pariere.

3.3 🏀 Unde pot plasa pariuri sportive pe NBA?

Casele de pariuri Unibet, Favbet, Netbet și Betano oferă cele mai vaste secțiuni de pariuri sportive NBA, dar și cele mai bune cote pentru astfel de pariuri.

comentează PariuriSportiveNba
Comentarii (2)
Tron
Tron 6 luni în urmă
hai cu nba-ul
Joacă în mod responsabil