CodPromotional.net ro

Pariuri sporturi de iarnă

de la Cosmin Petraru pentru
Pariuri sporturi de iarnă

Fiind în anotimpul rece și opțiunile de pariere diferă, în acest caz mai joc vom vorbi despre pariuri sporturi de iarnă . Vom vedea care sunt oportunitățile de pariere iarna și care sunt cele mai bune strategii care pot fi abordate. Mai mult decât atât aici veți găsi și câteva sfaturi pentru a alege cele mai bune pariuri pe sporturile de iarnă .

1. Ce sunt sporturile de iarnă?

Sporturile de iarnă se joacă pe gheață sau pe zăpadă. Sezonul sporturilor de iarnă este de obicei mai scurt decât sezonul pentru majoritatea sporturilor de vară, sezonul principal al competiției începând în noiembrie și se termină în februarie.

Jocurile Olimpice de iarnă sunt unul dintre cele mai mari evenimente sportive internaționale și, la fel ca Jocurile Olimpice de vară, jocurile au loc la fiecare patru ani. Deși Jocurile Olimpice de iarnă oferă cele mai multe oportunități de pariere, pe lângă acestea există o mulțime de evenimente anuale și bianuale de sporturi de iarnă pe care poți paria.

Asigură-te că pariezi online pe sporturile de iarnă la cei mai buni furnizori de pariuri din România. Mai multe detalii în articolul nostru.

2. Cele mai populare sporturi de iarnă pentru pariuri online

Mai multe case de pariuri online oferă iubitorilor de jocuri de iarnă posibilitatea de a paria pe evenimentele dorite. Numeroase sporturi de iarnă se găsesc în grila de sporturi disponibile la majoritatea caselor de pariuri, dar nu toate astfel de sporturi oferă aceleași oportunități de pariere. Unele pot oferi mai multe opțiuni pentru pariuri, în timp ce altele oferă puține.

Unele dintre cele mai populare sporturi de iarnă pentru pariere , care sunt preferate de pasionații de pariuri sunt:

2.1 Patinaj artistic

Patinajul artistic este un sport palpitant care se concentrează pe performanța artistică de rotiri, pași, sărituri și viraje pe gheață. Fiind una dintre cele mai vechi discipline de iarnă, patinajul artistic oferă multe opțiuni de pariere, care cresc semnificativ în timpul Jocurilor Olimpice. Cele mai populare opțiuni de pariere pe patinaj artistic sunt: pariu pe câștigătorul absolut al competiției, pariu de tip peste sub pe numărul de puncte, pariuri pe sportivii de pe podium. Dicționarul Pariurilor Sportive vă stă la îndemână în cazul în care aveți nevoie de explicații ale unor termene de pariuri.

2.2 Sărituri cu schiurile

Săriturile cu schiurile sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai curajoase sporturi din lume. Sportivii pleacă de pe o rampă abruptă înainte de a plana în aer, cu scopul de a parcurge cea mai lungă distanță. Pe lângă cea mai lungă săritură, concurenții sunt punctați folosind un sistem complex care încorporează distanța, stilul aerian și condițiile de vânt. În cadrul pariurilor pe săriturile cu schiuri puteți paria pe câștigători competiției, pe cine ajunge pe podium și pe multe alte asemenea opțiuni de pariere.

2.3 Bob

Bobul este un sport olimpic de iarnă captivant care combină atletismul și viteza. Bobul implică echipe de două sau patru persoane, care merg cu viteză pe o pistă de gheață.

În ultimele două evenimente olimpice de iarnă, echipele rusești, canadiene și americane au dominat competiția. Prin urmare, cotele de pariuri pe sporturi de iarnă le vor plasa adesea drept favorite. Cu toate acestea, opțiunile de pariere pe bob sunt foarte variate, inclusiv opțiunile de pariuri pe câștigare a medaliilor de aur pentru echipe cu patru sau doi oameni.

Ia bonusul Favbet acum!

FavBet
FavBet
Bonus Sporturi
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit

2.4 Snowboarding

Snowboardingul este un sport interesant care are multe niveluri de calificare pentru a ajunge la competiții de talie mondială. Sunt cinci discipline la categoria snowboarding. Acestea includ snowboard cross, halfpipe, slopestyle, slalom gigant paralel și big air.

Este puțin probabil să găsești cote pentru pariurile pe snowboarding pe site-urile de pariuri în afara turneelor de top, cum ar fi Campionatele Mondiale sau Jocurile Olimpice.

2.5 Hochei pe gheață

Hocheiul pe gheață și-a făcut debutul olimpic la Jocurile Olimpice de vară din 1920, înainte de a trece la programul Olimpic de iarnă în 1924. Acesta rămâne un element de bază în calendarul Jocurilor Olimpice de iarnă, la Beijing 2022 fiind prezente 12 echipe masculine și 10 echipe feminine. Există întotdeauna o fază a grupelor, cu grupe pentru echipele masculine și două pentru echipele feminine.

Suedia, Canada, SUA, Rusia și Finlanda sunt de obicei favorite pentru medalia de aur. Opțiunile de pariere pe hochei pe gheață includ câștigătorul absolut al turneului, câștigătorul meciului, peste/sub, etc.

2.6 Curling

Curlingul este un eveniment consacrat la Jocurile Olimpice de iarnă. Se joacă pe gheață, iar două echipe trebuie să împingă pietre din granit către o țintă numită casa. Există evenimente masculine, feminine și mixte, cei mai competitivi participanți provenind din Statele Unite, Marea Britanie și Suedia.

Datorită popularității în creștere a sportului, site-urile de pariuri pe sporturile de iarnă oferă o selecție mare de opțiuni de pariere pentru acesta. În consecință, opțiunile de pariere populare pe curling includ pariuri head-to-head, pariuri de tip handicap și puncte totale.

2.7 Biatlon

Combinând schiul și tirul, biatlonul a explodat în popularitate în ultimii ani. Aceste atribute fac sportul interesant pentru vizionare și pariuri. Cotele pentru biatlon sunt supuse unor marje peste medie în comparație cu alte sporturi de iarnă.

În plus, în competițiile de top, cum ar fi Jocurile Olimpice de iarnă, este probabil să găsiți cote impresionant de mari pe anumite opțiuni de pariere. Unele dintre opțiunile de pariuri pe biatlon oferite la cele mai bune site-uri de pariuri pe sporturi de iarnă includ câștigătorul cursei, clasarea în top 3 și pariurile de tip handicap pe numărul de lovituri ratate. Pariurile sunt distractive dar pot devenii și adictive. Asigură-te că joci responsabil, sfaturi în articolul joacă responsabil la casele de pariuri.

3. Întrebări Sporturi de iarnă

3.1 ❄️ Care sunt cele mai importante evenimente de pariuri pe sporturi de iarnă?

În pariurilor pe sporturile de iarnă toți pariorii așteaptă cu sufletul la gură evenimente precum: Jocurile Olimpice de iarnă, Campionatele Mondiale de schi sau Open European Championships.

3.2 ❄️ Există pariuri live pe sporturi de iarnă?

Da, în cadrul celor mai bune case de pariuri pe sporturi de iarnă veți găsi o mulțime de opțiuni de pariuri live. Puteți profita de opțiunile de pariuri live pe sporturi de iarnă identificând pariuri de valoare sau valorificând evenimente neașteptate.

3.3 ❄️ Care sunt casele de pariuri unde pot plasa pariuri pe sporturi de iarnă?

Cea mai vastă secțiune de pariuri sporturi de iarnă o veți găsi fără îndoială la casele de pariuri: Unibet, Favbet, Netbet și Betano.

comentează PariuriSporturiDeIarnă
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil