CodPromotional.net ro

Pariuri fără risc

de la Cod Promotional pentru
Pariuri fără risc

Pentru a-și atrage jucători noi și/sau a-și fideliza jucatorii existenți, majoritatea platformelor de pariuri oferă regulat diverse tipuri de bonusuri printre care și pariuri fără risc.

Cu siguranță că atunci când te decizi la ce casă de pariuri să îți deschizi cont și să faci depuneri de bani în contul tău, unul din motivele care înclină balanța asupra unei sau altei platforme este si modalitatea de a oferi regulat bonusuri și promoții ca pariuri fără risc clienților noi și celor existenți.

Că este vorba de pariuri fără risc, pachete de bun venit, free-beturi sau orice alt tip de promoție / ofertă platforma care va avea de câștigat clienți noi, va fi cea care oferă regulat aceste oportunități din care tu ca parior incerci să scoți maximul!

1. Ce sunt pariurile fără risc?

Pariurile fără risc sunt acele pariuri pe care le plasezi din banii depuși de tine în contul tău de pe o platformă de pariuri care oferă acest tip de pariu și, în urma căruia primești întreaga sumă înapoi în cont dacă pariul pe care l-ai pus este necâștigător.

Desigur, dacă pariul fără risc este câștigător, în cont îți va fi virată suma rezultată din produsul dintre cota de pe bilet și suma pariată, platforma de pariuri considerând ca ai beneficiat de acest pariu fără risc.

Banii pe care îî primești înapoi în cont, în cazul în care pierzi acest pariu sunt sub forma de bani cash, fiind la latitudinea ta ce vrei să faci cu ei în continuare sau sub formă de bonus. Desigur că, pentru fiecare parior varianta de a primii banii în cont sub forma de cash este cea mai avantajoasă, în acest fel nu ești obligat să îndeplinești anumite criterii de rulare a banilor, ca atunci când platforma îți oferă rambursarea pariului fără risc sub formă de bonus.

Ca să exemplificăm pentru o întelegere clară: considerăm că platforma unde ai cont deschis îți oferă un pariu fără risc de 100% până la 100 RON. Asta presupune ca atunci când ai acceptat oferta, următorul pariu pe care-l efectuezi în valoare de maxim 100 RON și ai pierdut, platforma de pariuri îți va returna în întregime banii depuși pe bilet și, practic, nu ai pierdut nimic. Însă, dacă biletul are cota să zicem 2.45 și ai pariat suma maximă eligibilă de 100 RON iar biletul este câștigător, atunci în cont ți se vor credita 2,45 * 100 = 245 RON (100 RON miza + 145 RON profitul), iar platforma de pariuri consideră că ai beneficiat de oferta lor de „pariu fără risc”.

Sunt alte agenții care oferă, de exemplu, pariu fără risc de 50% până la 100 RON. Luând exemplu de mai sus, în cazul în care ai pierdut pariul, platforma respectivă îți va returna numai 50% din suma plasată pe pariu, adică 50 RON.

2. Tipuri de pariuri fără risc la pariuri sportive

Pe lângă tipul de pariu fără risc menționat mai sus, există și alte variante de a nu-ți risca banii tăi și de a beneficia de ofertele caselor de pariuri sportive.

Desigur că cel mai cunoscut pariu pe care platformele de pariuri îl pune la dispoziția clienților săi este free-betul. Utilizând un free-bet, platforma de pariuri îți oferă posibilitatea de a pune un pariu pe care tu îl consideri cu șanse mari de reușită chiar dacă cota oferită este mare. Dar dacă pariul este necâștigător, ai pierdut acel free-bet însă dacă este câștigător, platforma îți va credita contul cu valoarea câștigului minus valoarea free-betului. Tocmai de aceea este bine să căutăm și să găsim un pariu pe o cotă relativ mare care are șanse mari de a ieși.

Cel mai mare bonus de pe piață
300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH

Bonusurile fără depunere sunt o altă modalitate de a nu-ți risca proprii bani. Sunt tot mai multe platforme online care oferă acest tip de bonus, însă trebuie menționat că sumele oferite drept bonus sunt relativ mici iar pentru a-i transforma în bani reali trebuie să îndeplinești anumite condiții de rulaj, condiții care diferă de la platformă la platformă.

O altă variantă de a nu-ți pierde banii este sure-bet (arbitrajul). Însă aici trebuie să rulezi sume destul de mari și probabil vei fi limitat relativ rapid de platformele de pariuri. Arbitrajul constă în a profita de cotele oferite de 2 sau mai multe case de pariuri si a paria sume echivalente pe rezultatul final, astfel încât oricine caștigă acel meci tu să ieși în profit.

Am menționat câteva posibilități de a profita de ofertele pe care majoritatea platformelor online le pune la dispoziția clienților săi. Desigur că sunt mult mai multe promoții/oferte, ție revenindu-ți misiunea de a o alege sau de a le alege pe cele cae ți se potrivesc cel mai bine. Când faci acest pas și aplici pentru un bonus (indiferent de care tip), te sfătuiesc să citești cu atenție termenii și condițiile care se aplică pentru acel bonus, pentru a fi în cunoștință de cauză și pentru a nu avea surprize neplăcute ulterior.

3. Case de pariuri care oferă pariuri fără risc

Tipul de pariu fără risc este oferit de majoritate caselor de pariuri pe parcursul unei anumite perioade de timp. Tot ce ai de făcut este să verifici regulat ofertele caselor partenere Unibet, NetBet și Betfair pentru a nu pierde acest tip de ofertă.

Pariuri fără risc pe cele mai bune cote!

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
Cod Promoțional
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
Betfair
Betfair
Bonus Sporturi
Bonus până la 550 RON
Cod Promoțional

La Unibet poți beneficia de un pariu gratuit Free Bet Combo Club. Promoția începe de luni și se încheie duminică, tot ce ai de făcut este să plasezi minim 4 pariuri multiple (cu minim 2 selecții pe bilet ) și, după ce al patrulea pariu este stabilit vei beneficia de un pariu gratuit de 25 RON. Noi ți-am pregătit un articol despre cum să obțineți bonusul la Unibet, vezi mai multe detalii în recenzia noastră.

La NetBet ai parte de o oferta de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de până la 500 RON la primul pariu plasat după ce ți-ai deschis cont.

La Betfair ai parte de un pariu fără risc de 150 RON pe exchange, pariu ce trebuie pus în primele 7 zile de la deschiderea unui cont, contul fiindu-ți creditat cu suma plasată și pierdută pe acest pariu în maxim 48 de ore.

4. Diferența dintre pariurile cash-back și pariuri fără risc

Bonusurile de tip cash-back sunt acele pariuri la care jucătorii primesc un anumit procent din sumele pierdute de ei într-o anumită perioadă de timp. În general aceste procente sunt între 5 și 30% și pot fi acordate fie sub forma de bani reali, bani de care poți beneficia după bunul plac fie sub formă de free bet supus anumitor condiții de rulare. Vezi care este codul promoțional gratis netbet care îți aduce bonusuri, mai multe detalii în articolul nostru.

Sunt și anumite oferte de cash-back la care platforma de pariri îțî returneaza banii parțial sau în totalitate, ca de exemplu la un bilet de tip acumulator ( cu selecții multiple) unele case de pariuri pot returna un procent din suma plasată pe acel pariu dacă ai un singur pariu pierdut din selecția de pariuri puse pe acel bilet. Sau poți primi banii inapoi în intregime dacă meciul ales de tine se termină 0-0 și în gama de pariuri pe care platforma o oferă există și această opțiune.

Deosebirea dintre cele doua tipuri de bonusuri este evidentă, pariul fără risc returnându-ți suma integrală pierdută pe un anumit pariu (asta desigur, în cazul în care oferta platformei de pariuri este de 100% returnare bani la pariu pierdut) în comparație cu cash-backul cand primești parțial o anumită sumă de bani pierdută.

5. Când sunt acordate aceste tipuri de pariuri/ bonusuri?

Platformele de pariuri oferă aceste tipuri de bonusuri fie la deschiderea unui cont nou în care ai depus o anumită sumă de bani, fie regulat pe parcursul unui an în funcție de anumite evenimente importante care au loc în această perioadă de timp. Este de menționat faptul că sunt anumite promoții de care poți beneficia o singură dată, așa că e bine să profiți atunci când casa de pariuri îți dă această oportunitate.

Așa că este indicat ca atunci când ți se oferă pariuri fără risc nu rata această promoție și încearcă să îți maximizezi câștigul pariind pe o cotă mare care în opinia ta are șanse mari de reușită.

comentează PariuriFărăRisc
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil