CodPromotional.net ro

Ambele echipe să înscrie BTTS

de la Cod Promotional pentru
Ambele echipe să înscrie BTTS

Ambele echipe să înscrie BTTS este o opțiune populară de pariuri pe fotbal în care pariezi că ambele echipe vor marca cel puțin un gol într-un meci. Un lucru bun la această strategie este că pariorii nu trebuie să prezică câștigătorul jocului. Indiferent de rezultat, dacă ambele echipe marchează înainte de fluierul final, pariul va fi câștigător.

1. Ce este parierea cu BTTS?

Spre deosebire de pariul pe câștigătorul meciului, pariul pe ambele echipe să înscrie , este activ până la terminarea meciului. De exemplu, dacă susțineți o echipă pentru a câștiga jocul, ea ar putea avea un scor de 3-0 până la pauză, iar pariul dumneavoastră este încheiat. Puteți paria și pe opțiunea „fără gol”, unde pariul dumneavoastră este câștigător dacă ambele echipe sau una dintre cele două echipe nu reușește să marcheze în timpul meciului.

În ceea ce privește pariurile combinate, ambele echipe vor marca și care va fi câștigătorul meciului este o altă opțiune de pariere interesantă. La pariurile combinate, trebuie să preziceți câștigătorul meciului și să așteptați ca cel puțin un gol de ambele părți să fie marcat.

Similar cu opțiunile de pariuri peste/sub, la pariurile BTTS șansele de câștig sunt de 50% în loc de 33,3% atunci când se pariază pe câștigătorul al meciului. Când vine vorba de pariuri live, cotele la pariuri cresc și scad în funcție de evenimentele din timpul meciului.

2. Strategii pentru pariurile pe ambele echipe marchează

Atunci când pariați pe orice opțiune de pariere, este bine să aflați ce echipe au șanse mai mari să ajungă la evenimentul menționat în pariu. La pariul pe ambele echipe marchează anumiți factori arată că ambele echipe au șanse să înscrie în joc. Mai jos este o listă cu câteva strategii pe care le puteți folosi pentru a identifica jocurile în care se așteaptă ca fiecare echipă să marcheze.

2.1 Echipe care au statistici bune

Unele echipe au un record de meciuri în care ambele echipe au marcat excelent în diverse ligi. Scorurile lor se termină întotdeauna cu ceva de genul 2-2, 3-2, 4-2 și 3-2. Acestea sunt candidatele perfecte pentru a paria pe BTTS în meciurile lor.

Este recomandat să vă uitați la meciurile avute în campionat sau la jocurile din alte sezoane și să vedeți performanța echipelor în cauză. Dacă nu au evenimente inedite, cum ar fi o serie de accidentări sau un moral scăzut, există șanse mari să marcheze în continuare multe goluri în meciul următor.

2.2 Două echipe cu apărări slabe

Puterea apărării este cheia pentru a împiedica adversarul să marcheze. Echipele cu apărare slabă sunt susceptibile să primească goluri chiar dacă sunt considerabil mai puternice decât adversarul.

Vă puteți da seama dacă o echipă are o apărare slabă uitându-vă la numărul de goluri primite în ultimele jocuri. De asemenea, puteți verifica dacă există o problemă cu apărarea, cum ar fi o accidentare a unui fundaș important, o relație proastă cu antrenorul, care i-ar face să joace prost în joc. Dacă sunteți norocos să găsiți două echipe cu apărare slabă, aveți șanse mari să câștigați pariul.

2.3 Ligi în care se marchează multe goluri

Există ligi cunoscute pentru numărul mare de goluri pe meci. Aici, aveți șanse mari să preziceți că un meci se va termina cu minim un gol marcat de ambele echipe. Majoritatea acestor ligi sunt ligi feminine și de tineret și echipe aflate în zona retrogradării.

Câteva exemple de astfel de ligi cu scoruri mari sunt Ligaen U17 din Danemarca, NPL Youth Queensland și Brisbane Premier League din Australia. Premier League U18 din Anglia și Oberliga Bremen din Germania înregistrează, de asemenea, o medie de patru sau mai multe goluri pe meci. După ce ați găsit o ligă cu scoruri mari, puteți identifica echipe specifice care tind să marcheze multe goluri pe meci.

Cu cât cunoști mai multe metode, stratefii și feluri de pariuri cu atât șansele tale de a câștiga mai mult cresc! Află despre cum să pariezi cu domino si maxikombi în articolul nostru pe această temă.

3. Luați în considerare factorii cheie la pariurile BTTS

Alți factori pot determina echipele să muncească mai mult pentru a învinge un adversar mai puternic, în afară de faptul că sunt predispuse să marcheze unul împotriva celuilalt într-o competiție. În cele mai multe cazuri, acești factori apar atunci când meciul este vital pentru atingerea unui obiectiv. Alteori, una sau ambele echipe sunt sub presiune pentru a performa. Iată care sunt alți factori care pot determina succesul unui pariu pe ambele echipe să înscrie :

Pariuri BTTS pe cotele oferite de către cele mai bune case de pariuri din România!

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
FavBet
FavBet
Bonus Sporturi
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
Betfair
Betfair
Bonus Sporturi
Bonus până la 550 RON

Ambele echipe au nevoie de victorie

  • Acolo unde ambele echipe au nevoie disperată de o victorie, jocul se va termina probabil cu mai multe goluri. Echipele pot avea nevoie de goluri dacă sunt în zona de retrogradare. Dacă o echipă este la egalitate de puncte cu o altă echipă în campionat, poate căuta să marcheze mai multe goluri și treacă peste în clasament. În plus, echipele care au o serie de înfrângeri de ceva timp sunt, de asemenea, probabil să fie sub presiune pentru a înscrie mai multe goluri.

O echipă se pregătește pentru o remiză

  • Una dintre echipe poate fi, de asemenea, pregătită pentru o remiză. Acest lucru se poate întâmpla atunci când o echipă nu este în măsură să învingă adversarul, dar vede egalul ca pe un rezultat bun. Este posibil să găsiți echipe care se pregătesc pentru o remiză în fazele grupelor, deoarece încearcă să împiedice adversarii să treacă în următoarea etapă a competiției.

Jocuri Derby

  • Meciurile derby sunt jocuri între rivali locali. Iată un exemplu, un meci dintre Manchester United și Arsenal. Aceste meciuri sunt de obicei foarte competitive și se termină cu multe goluri de ambele părți. Meciurile între echipe locale au un loc special în mintea suporterilor și jucătorilor și oferă echipei câștigătoare anumite satisfacții suplimentare. Cu toate acestea, este bine să verificați forma fiecărei echipe și meciurile recente și să determinați dacă un pariu BTTS este cea mai bună opțiune pentru acel joc.

Dacă doriți să cunoașteți mai multe despre roi, yield, hit rate la pariurile sportive, vă invităm să citiți articolul nostru pe acest subiect și astfel veți știi cum să pariați câștigător!

4. Ce trebuie să știți despre pariurile BTTS?

4.1 ⚽ Este pariul GG la fel ca pariul pe ambele echipe marchează?

GG/NG sunt tipuri cunoscute de pariuri. Când cotele pentru GG sunt sub 1,40, înseamnă că există mai mult de 90% șanse ca ambele echipe să înscrie. Dacă cotele sunt mai mari de 2,0, înseamnă că o singură echipă este probabil să înscrie sau nici una nu va înscrie.

4.2 ⚽Pariul BTTS include și prelungirile?

Nu. Pariurile pe ambele echipe marchează includ doar cele 90 de minute standard ale jocului plus timpul adițional.

4.3 ⚽ Pariurile pe ambele echipe marchează includ și penaltiurile?

Orice gol realizat în timpul meciului de fotbal contează pentru stabilirea pariului. Prin urmare, golurile din penaltiuri care au fost marcate în timpul meciului contează la stabilirea pariului. Cu toate acestea, penalty-urile marcate în timpul prelungirilor sau loviturile de departajare finale nu sunt luate în considerare pentru pariul pe ambele echipe să înscrie BTTS .

comentează AmbeleEchipeSăÎnscrieBtts
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil