CodPromotional.net ro

Dicționarul Pariurilor Sportive

de la Cod Promotional pentru
Dicționarul Pariurilor Sportive

Câteodată pariurile sportive pot părea destul de complicate, în principal datorită unor termeni care pot fi mai greu de înțeles, de aceea în acest articol veți găsi dicționarul pariurilor sportive . Aici vă vom prezenta care sunt cei mai utilizați termeni de specialitate în pariuri sportive și vi-i vom explica în termeni foarte simpli și ușor de înțeles.

Indiferent dacă doriți pur și simplu să înțelegeți ce sunt cotele, ce înseamnă pariurile sau ce este o miză sau doriți să știți ce este un pariu de tip handicap sau cum este calculat câștigul, puteți găsi răspunsurile în dicționarul pentru pariuri sportive online de mai jos.

1. Termeni generali din pariurile sportive DEX-ul Pariorilor 2024

Pariul 1x2 = Pariul 1X2 este un termen vechi pentru o opțiune de pariere cu trei posibilități pentru orice sport în care o echipă gazdă poate câștiga (1), echipele să termine la egalitate (X) sau echipa oaspete poate câștiga (2). Este cel mai frecvent folosit pentru fotbal, dar poate fi găsit în orice sport în care este posibilă o remiză.

Pariuri de tip acumulator = sunt pariuri care combină mai multe selecții diferite și vor fi câștigătoare numai dacă toate rezultatele de pe bilet se dovedesc a fi câștigătoare. Acestea au cote mai mari în comparație cu plasarea individuală și sunt atractive pentru pariorii cu mize mici.

Pariuri pe jumătatea meciului = sunt pariuri sportive online pe rezultat la pauză, mai degrabă decât pe cel de la sfârșitul unui meci. Se aplică tuturor sporturilor care sunt împărțite în două jumătăți, cum ar fi fotbal, rugby, etc.

Pariuri HT/FT = se referă la pariurile pauză / final de meci și este efectiv un pariu care împarte jocul în două. Este un pariu care face două pronosticuri, rezultatul de la pauză combinat cu rezultatul de la final. Pariul va fi câștigător doar dacă ambele pronosticuri vor fi corecte.

Pariu pe câștigător = se referă la un pariu pe câștigătorul meciului fără niciun handicap sau spread. Acest pariu va fi câștigător doar dacă alegeți echipa, sau jucătorul corect care va câștiga meciul, în caz de remiză veți pierde pariul.

Pariuri de tip spread = Ideea la acest pariu este că alegeți o gamă de opțiuni de pariere (spread), cum ar fi numărul de goluri dintr-un joc sau numărul de runde într-un meci de cricket, și cu cât sunteți mai precis în predicția dumneavoastră, cu atât ai șanse mai mari de a câștiga. Dimpotrivă, cu cât ești mai puțin precis, cu atât ai mai mult de pierdut și poți pierde mai mult decât miza ta sau mai mult decât ai în portofel.

2. Pariuri de tip handicap 2024

Handicap = este un sistem folosit de casele de pariuri pentru a face ca un eveniment unilateral să devină o propunere de pariuri mai atractivă pentru parior. De exemplu, echipa mai slabă poate începe cu un avantaj de un gol. Pentru handicapuri fracționale nu există nicio posibilitate de egalitate.Este important totuși să nu te lași purtat de val când vine vorba de pariuri. Vezi în articolul nostru ce înseamnă să joci responsabil la casele de pariuri

Handicap asiatic = evident, acestea provin din Asia și sunt similare cu pariurile sportive cu handicap obișnuite, cu excepția faptului că puteți avea mai multe rezultate potențiale, care pot implica rambursarea mizei în unele cazuri sau obținerea a jumătate din câștig atunci când utilizați liniile cu un sfert de punct. De fapt, crește numărul de posibilități de câștig de la un pariu dat.

Cel mai mare bonus de pe piață
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit

3. Funcții de pariere 2024

Bet Builder - este o funcție modernă pentru pariuri sportive pe care casele de pariuri o oferă pentru a vă permite să combinați mai multe selecții din cadrul aceluiași joc pe același bilet. Vă permite să combinați situații conexe care nu pot fi selectate împreună într-un acumulator convențional.

Cash Out = această funcție vă permite să opriți un pariu mai devreme, oferindu-vă o plată pe care o puteți lua pe parcursul jocului în loc să așteptați rezultatul final. Au fost create, de asemenea, variații, cum ar fi cash out-ul automat care vă încasează pariul odată ce un prag stabilit este atins și cash out-ul parțial (încasare parțială a pariului și lăsarea restului să ruleze). Află mai multe detalii despre acest tip de pariuri în articolul nostru ce inseamnă cash out la pariuri.

4. Cote la pariuri sportive

Cote = randamentele oferite de o casă de pariuri pentru o selecție câștigătoare.

Cote Împotriva = este termenul folosit pentru orice opțiune de pariere în care cotele sunt mai mari decât pariurile. În acest caz, dacă pariul tău câștigă, vei câștiga mai mult decât suma mizei tale înapoi în câștiguri plus miza ta. În general, cotele împotriva pariurilor vor avea întotdeauna mai puțin de 50% șanse de câștig.

Creșterea cotelor = sunt linii selecte pe care casele de pariuri le aleg pentru a crește cotele pe care apoi le oferă clienților. Unele case de pariuri vă permit chiar să vă sporiți propriile cote. Deși sunt valoroase și merită căutate, aceste oferte merită luate doar dacă crezi cu adevărat că scenariul câștigător va avea loc, ca în cazul oricărui pariu.

Cote On = este un termen aplicat oricărui preț oferit de o casă de pariuri în care poți câștiga mai puțin decât suma mizei tale. Expresia este, de asemenea, folosită colocvial pentru a se referi la orice lucru care este văzut ca un rezultat probabil. Acest tip de cote înseamnă și că există mai multe șanse de a câștiga pariul decât nu, dar cotele oferite vor lua întotdeauna în considerare o marjă, astfel încât șansele reale de câștig sunt probabil mai mici. Află care sunt normele pentru organizarea jocurilor de noroc.

5. Pariuri peste/sub

Pariuri pe totaluri = este o opțiune de pariere pe sport clasică și înseamnă punctele totale combinate ale ambelor echipe la terminarea jocului. Pariorii folosesc totalul de puncte pentru a face pariuri peste/sub.

Peste/Sub 2,5 goluri = este opțiune de pariere populară pentru fotbal. Este principala opțiune de pariere pe care o vedeți, deoarece numărul mediu de goluri pe joc este aproape de 2,5 și astfel cele mai multe cote sunt aproape de par. Dacă pariați pe sub 2,5 goluri pariul va fi câștigător dacă în meci se marchează cel mult 2 goluri, iar dacă pariați pe peste 2,5 goluri pariuri va fi câștigător dacă se înscriu cel puțin 3 goluri.

Top 5 Cele mai bune Case de Pariuri Online România

Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
FavBet
FavBet
Bonus Sporturi
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit

Acum că ai informațiile necesare despre pariuri, încă ceva lipsește: să iei bonusul de la casele de pariuri! Află mai multe detalii în articolul bonus la prima depunere la casele de pariuri.

6. Întrebări frecvente Dicționar de Pariuri

6.1 ⚽ Care sunt cei mai importanți termeni de pariuri pe care trebuie să-i rețin?

Din dicționarul de pariuri sportive online ar trebui să înțelegeți ce sunt cotele, care sunt cele mai importante funcții de pariere și cele mai populare pariuri.

6.2 ⚽ Care sunt cele mai bune case de pariuri din România?

Dacă doriți să aplicați ce ați învățat din dicționarul pariurilor sportive puteți alege din aceste case de pariuri: Unibet, Favbet, Netbet și Betano.

6.3 ⚽ De ce trebuie să cunosc termenii de specialitate din pariuri sportive?

Este important să cunoașteți dicționarul pariurilor sportive pentru a înțelege mai bine cum funcționează pariurile și pentru a cunoaște toate oportunitățile de pariere din cadrul unui eveniment sportiv.

comentează DicționarulPariurilorSportive
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil