CodPromotional.net ro

Ghidul jucătorului la Blackjack

de la Cod Promotional pentru
Ghidul jucătorului la Blackjack

Black Jack este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți pe care le poți juca la cazinourile online în care obiectivul este să obții o mână cu o aloare cât mai apropiată de 21, fără a depăși această valoare. Așa că dacă nu ai jucat până acum citește mai jos Ghidul jucătorului la Blackjack online.

1. Cum se joacă Black Jack?

Pentru un jucător de cărți, jocul Black Jack nu ridică niciun fel de probleme. Jocul în sine este foarte simplu: fiecare jucător primește de la dealer 2 cărți, cărți pe care le vede fiecare dintre jucătorii aflați la masa de joc. La fel și dealerul primește două cărți cu precizarea ca doar una dintre ele este vizibilă tuturor. Scopul jocului este să ai o mână mai bună ca a dealerului cu condiția ca suma cărților să nu depășească 21.

Cărțile de la 2 la 10 au valoarea menționată pe cărți, în timp ce cărțile cu figuri ( valet, dama, rigă) au toate valoarea 10. Asul poate avea valoarea 1 sau 11, în funcție de cum îi convine mai mult jucătorului. Se adună numărul de puncte de pe cărți și în funcție de acesta poți să ceri încă o carte sau poți să te oprești oricând dacă suma cărților tale este mai aproape de 21 sau chiar 21. Cu cât ești mai aproape de 21, dar fără a depăși 21, cu atât ai șanse mai mari de câștig.

2. Semnificația termenilor in jocul de cărți Black Jack

Pentru a fi familiarizat încă de la început cu rigorile unei mese de joc de Black Jack trebuie să cunoști termenii utilizați la Black Jack, pentru a știi ce ai de făcut pe parcursul jocului. Astfel, jucătorii utilizează următorii termeni:

 • Hit = mai cere o carte
 • Stand = nu mai ceri nicio carte și te oprești
 • Split = atunci când ai două cărți identice, poți opta să împarți mâna în 2 mâini diferite, jocul continuând după regulile obișnuite
 • Double down = jucătorul alege să dubleze miza având dreptul să mai ceară exact o singură carte
 • Surrender (Abandonare) = jucătorul se poate retrage, chiar și după ce a primit 2 cărți, și în acest caz va primi jumătate din miză înapoi

De asemenea trebuie să te familiarizezi și cu termenii dealerului la jocul de Black Jack :

 • BlackJack = atunci când punctajul unui jucător este de 21 (înseamnă că respectivul jucător a câștigat)
 • Bust = atunci cand punctajul unui jucător este mai mare de 21
 • Soft 17 = atunci când suma cârților dealerului este mai mica de 17, fiind obligat să mai tragă o carte
 • Insurance = o modalitate prin care poți verifica dacă suma cărților dealerului este 21
 • Push = atunci când dealerul și jucătorul are aceeași suma a cărților
 • Hard Hand = este situația când una dintre mâini nu conține As

Dacă ești un jucător din Republica Moldova și dorești să beneficiezi de bonusuri la Cazinouri, noi îți venim în ajutor. Ți-am pregătit o serie de coduri de promoție despre care poți afla mai mult în articolul nostru cod promotional moldova.

3. Strategii pentru jocul Black Jack

Este bine de știut ca la orice joc oferit de cazinouri, fie ele offline sau online, există un avantaj pe care cazinoul îl are. Tot ce avem de făcut este să știm cumva cum să întoarcem acest avantaj în favoarea noastră sau cel puțin cum să ne mărim șansele de câștig. Pentru Black Jack putem să aplicăm anumite strategii testate de-a lungul vremii de o multitudine de jucători.

Prezentăm succint câteva sfaturi și strategii pentru jocul de Black Jack, urmând ca voi să le aprofundați și să le aplicați atunci când vă apucați serios să jucați online Black Jack:

 • Maximizează-ți șansele de câștig încă de la început
 • Limitează pierderile
 • Aplică diverse strategii precum: martingale, Paroli, Fibonacci, sistemul 1—3—2—6, etc

Ține minte că nu există o strategie perfectă care să fie aplicată de toți, deoarece fiecare dintre noi este diferit și gândește altfel o mână. Trebuie să rămâi eficient și extrem de atent pe toată durata jocului și să pui în aplicare sfaturile primite și ceea ce ai învățat de-a lungul perioadei de joc gratuit, ignorând complet modalitatea de joc a celorlalți participanți și concentrându-te doar pe tine.

Dacă vrei să înveți și despre poker, noi ți-am pregătit un articol informativ, jocuri de cazino pentru pc.

4. Cum să numeri cărțile la Black Jack?

Pentru a ne maximiza șansele de câștig trebuie să facem un efort suplimentar prin încercarea de a memora cărțile la jocul de Black Jack . Nu e un exercițiu simplu, dar cu cât joci mai mult cu atât îți va fi mai facil.

Joacă BlackJack la cele mai bune Cazinouri din România!

Vlad Cazino
Vlad Cazino
Bonus Cazino
Bonus de bun venit 100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
Cod Promoțional
Unibet
Unibet
Bonus Cazino
100% până la 1000 RON + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
FavBet
FavBet
Bonus Cazino
Bonus de 100% până la 2000 RON + 724 Rotiri Gratuite
NetBet
NetBet
Bonus Cazino
Bonus 100% pana la 800 RON
Cod Bonus
Betano
Betano
Bonus Cazino
Bonus Casino la înregistrare 400 ROTIRI GRATUITE la Burning Hot
Cod Promoțional
Betfair
Betfair
Bonus Cazino
BONUS 100% + 50 ROTIRI GRATUITE

Există câteva sisteme de numărat cărțile, sisteme pe care le vom enumera mai jos, urmând ca tu să le aprofundezi și să le aplici:

 • Sistemul Hi-Lo
 • Sistemul K-O
 • Sistemul de numărare rapidă
 • Sistemul Omega 2

Jucătorii de cazino din România pot găsi o multitudine de coduri de promoție pentru cazinourile online din România, despre care poți afla mai multe detalii în articolul cod promotional românia.

5. Unde poți să joci online Black Jack ?

Toate cazinourile online au în oferta lor jocul de BlackJack. Unele dintre ele îți oferă posibilitatea de a juca și cu dealer reali, făcând, nu-i așa , mult mai interesant jocul BlackJack.

Recomandarea JohnnyBet este sa joci online Black Jack la unul din cazinourile partenere: Unibet Cazino, FavBEt Cazino, NetBet Cazino, Betano Cazino și Betfair cazino.

Citește recenziile JohnnyBet pentru fiecare din aceste cazinouri, testează-le pe fiecare în parte și decide singur care cazino ți se potrivește pentru a juca online Black Jack .

Fiecare din aceste cazinouri îți oferă posibilitatea de a juca gratuit online Black Jack alegând opțiunea de Demo, opțiune care simulează perfect situațiile de live la care vei apela ulterior, după ce te vei familiariza cu jocul de cărți Black Jack .

6. FAQ

6.1 🎲 De ce să joci Black Jack?

Jocul de cărți Black Jack îți oferă mai multe șanse de câștig decât orice alt joc prezent în oferta cazinourilor online, nefiind neapărat un joc numai de șansă.

6.2 🎲 Care este cel mai mare premiu câștigat la Black Jack?

Se pare că un australian a câștigat în 1995 cel mai mare premiu din istoria Black Jack – 20 milioane de dolari într-o singură seară.

6.3 🎲 Pot juca gratuit online jocul de Black Jack?

Da, se poate juca online gratuit Black Jack , majoritatea cazinourilor punând la dispoziția jucătorilor această posibilitate însoțită deseori și de acordarea de bonusuri de bun venit la Black Jack destul de generoase. Sperăm că articolul Ghidul jucătorului la Blackjack a răspuns nedumeririlor tale.

comentează GhidulJucătoruluiLaBlackjack
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil