CodPromotional.net ro

Pariu la sigur metoda Arbitrage

de la Cod Promotional pentru
Pariu la sigur metoda Arbitrage

Știați că un pariu la sigur cu metoda Arbitrage este o modalitate de a obține profituri GARANTATE atunci când pariați pe sport? Pare puțin probabil, nu-i așa? Este totuși adevărat. Aceasta este o strategie pe care o puteți folosi și care vă asigură că veți obține un profit din pariurile dumneavoastră, indiferent de ceea ce se întâmplă de fapt în evenimentele pe care pariați.

Această strategie este cunoscută sub numele de pariu la sigur - metoda Arbitrage și este una dintre cele mai atractive strategii de pariuri sportive existente. Nu numai că poate garanta profituri, dar este și destul de simplă. Nu este implicată nici o abilitate reală și nici măcar nu aveți nevoie de cunoștințe din sport. Trebuie doar să puteți identifica oportunitățile potrivite de a folosi strategia.

Strategia de pariere Arbitrage poate fi cu siguranță profitabilă dacă este utilizată corect, așa că vă recomandăm să învățați cum se folosește. Totuși, nu este lipsită de dezavantajele sale. A câștiga bani buni din această strategie este extrem de provocator și va trebui să depuneți mult timp și efort dacă vreți să aveți succes. Va trebui să aveți și răbdare, deoarece există oportunități limitate în care această metodă este eficientă.

1. Ce este un pariu la metoda Arbitrage?

În lumea financiară, arbitrajul este considerat „cumpărarea și vânzarea a unui activ pentru a profita de un dezechilibru de preț. Este o tranzacție care profită prin exploatarea diferențelor de preț ale instrumentelor financiare identice sau similare pe piețe diferite sau sub forme diferite.”

Arbitrajul este similar pentru pariorii sportivi. Această strategie de pariuri implică plasarea unui pariu pe toate rezultatele posibile ale unui joc sau eveniment individual, astfel încât să existe un profit garantat, indiferent de câștigător. Numele poate suna complicat, dar ideea de arbitraj este de fapt destul de simplă.

2. Cum se folosește metoda Arbitrage la pariuri sportive?

Scopul pariurilor cu metoda Arbitrage este de a găsi ineficiențe pe piața pariurilor sportive pentru a garanta un profit. Există momente în care casele de pariuri sportive au cote diferite una de cealaltă și acest lucru are ca rezultat o oportunitate de a profita de un joc.

Pariurile prin metoda Arbitrage se realizează prin plasarea mai multor pariuri pe rezultate diferite ale unui singur eveniment sportiv. Unul dintre pariuri va fi câștigător, în timp ce celălalt pariu va fi pierzător. Dacă este făcut corect, rezultatul va fi un mic câștig pentru parior, indiferent de care parte câștigă. Dacă te întrebi cum să citești cotele de pariuri aruncă o privire pe articolul nostru pe această temă.

3. Calculul matematic din spatele metodei Arbitrage

Dacă pariezi pe sport de ceva vreme, probabil că știi deja că cotele pentru evenimente sportive tind să difere de la o casă de pariuri la alta. Când pariezi pe un meci de tenis, de exemplu, cotele de câștig a fiecărui jucător vor varia ușor între diferitele case de pariuri.

Pariază la sigur cu metoda de calcul Arbitrage și plasează pariuri cu cel mai mare profit!

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
FavBet
FavBet
Bonus Sporturi
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
Betfair
Betfair
Bonus Sporturi
Bonus până la 550 RON

Aceste diferențe sunt motivul pentru care este atât de important să comparați cotele atunci când plasați pariurile dumneavoastră. Deși diferențele sunt destul de mici, ele se pot adăuga în timp. Obținerea celor mai bune cote posibile pentru pariurile dumneavoastră vă va îmbunătăți considerabil rezultatele pariurilor pe termen lung. Pentru mai multe metode de pariuri profitabile citește aici cum sa pariezi cu domino și maxikombi.

4. Exemplu de calcul prin metoda Arbitrage

Să analizăm cotele oferite de 3 case de pariuri pentru meciul de tenis dintre Federer și Djokovic.

„Site-ul de pariuri A” a oferit cote egale de câștig de 1.91 pentru Federer și Djokovic. Acesta este un scenariu destul de comun când doi jucători sunt de valori apropiate.

Totuși, „Site-ul de pariuri B” l-a făcut pe Djokovic ușor favorit la câștig. El are o cotă de 1,85, în timp ce Federer are o cotă mai mare de 2,08.

Cel mai mare bonus de pe piață
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit

„Site-ul de pariuri C” a văzut meciul invers și l-a făcut pe Federer favorit ușor cu o cotă de 1.86, pe când Djokovic are o cotă de 2.09.

Deși diferențele de cote aici nu sunt uriașe, ele sunt suficient de mari pentru a fi considerate o adevărată discrepanță de preț. Acum avem oportunitatea de a folosi strategia de pariuri Arbitrage .

Iată cât de simplă este strategia. Tot ce trebuie să facem aici este să pariem pe Federer la cota 2.08 pe „Site-ul de pariuri B” și să pariem pe Djokovic la cota de 2.09 pe „Site-ul de pariuri C”. Unul dintre cele două pariuri ale noastre va fi câștigător, în mod evident, și vom obține profit în orice caz.

Să presupunem că am mizat 100 RON la fiecare pariu pentru o sumă totală pariată de 200 RON. Dacă Federer câștigă, vom primi o plată de 208 RON. Asta ne-ar oferi un profit total de 8 RON. Dacă Djokovic câștigă, vom primi o plată de 209 RON. Asta ne-ar oferi un profit total de 9 RON. Evident, nu facem bani muți aici, dar ideea este că suntem siguri că vom face un profit.

5. Dezavantajele metodei Arbitrage

Până acum, probabil că așteptați cu nerăbdare să utilizați aceasta strategie cât mai curând posibil. Sunteți încântat să obțineți profituri garantate fără niciun risc și să vă creșteți în mod regulat bankroll-ul.

Puteți câștiga bani buni utilizând această metodă, acest lucru este cert, dacă petreceți timp pentru a-o înțelege și a-o exersa. Totuși, nu ar trebui să vă comandați iahtul privat încă. Strategia de pariuri Arbitrage nu este perfectă în niciun caz și are câteva dezavantaje distincte. Cele trei principale sunt următoarele:

  • Meciurile cu discrepanțe de cote sunt greu de găsit. Există mulți oameni care caută aceste discrepanțe, iar aceste oportunități nu sunt tocmai abundente. Când ele există, trebuie să fii extrem de rapid să profiți de ele.
  • Marjele de profit sunt mici. Acesta s-ar putea să nu fie o problemă majoră dacă vrei doar să câștigi câțiva lei în plus, dar dacă scopul tău este să faci bani mulți, va fi destul de greu prin această metodă. Deși nu este imposibil să obții profituri atractive cu această strategie, pentru a face acest lucru este nevoie de un bankroll considerabil.
  • Casele de pariuri sunt împotriva acestei strategie. Casele de pariuri sunt ferm împotriva strategiei de pariuri și fac tot posibilul pentru a împiedica oamenii să o folosească. Dacă vă suspectează că o utilizați, este posibil să vă limiteze contul de pariuri sau chiar să îl închidă complet. Acest lucru face și mai greu să câștigi bani, deoarece trebuie să încerci să ascunzi faptul că utilizezi strategia pariu la sigur cu metoda Arbitrage .
comentează PariuLaSigurMetodaArbitrage
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil