CodPromotional.net ro

Cum să citești cotele de pariuri?

de la Cod Promotional pentru
Cum să citești cotele de pariuri?

Dacă ai probleme în înțelegerea cotelor de pariuri și te gândești cum să citești cotele de pariuri atunci citește cu atenție acest articol în care vei găsi toate informațiile importante despre cotele de pariuri. Aici veți găsi un ghid complet despre cum sunt formate cotele și cum să citiți toate tipurile de cote și mai ales unde să găsiți cele mai bun cote pentru a paria pe evenimentele preferate.

1. Ce sunt cotele de pariuri?

În pariuri, cotele reprezintă raportul dintre sumele mizate de părți la un pariu. Astfel, cotele de 3 la 1 înseamnă că prima parte (casa de pariuri) mizează de trei ori suma mizată de a doua parte (pariorul). Cu alte cuvinte cotele de pariuri sunt o modalitate de a reprezenta ceea ce casa de pariuri crede că este probabilitatea ca un eveniment sau evenimente să aibă loc.

Cel mai mare bonus de pe piață
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite

Cotele la pariuri sportive sunt derivate printr-o combinație de mijloace tehnice și fundamentale și apoi sunt oferite de casa de pariuri sportive pentru cumpărare de către pariori. Casele de pariuri sportive oferă cote sub formă de linii de pariuri sau linii de joc.

2. Cine stabilește cotele?

Când cineva este denumit „linemaker”, înseamnă că este responsabil pentru crearea liniilor de pariere pentru casele de pariuri. Linemakerul poate face parte dintr-un grup mai mare de oameni, în funcție de amploarea evenimentului care necesită o linie de pariuri.

Un linemaker are o mare responsabilitate de a scoate linii solide de pariere și/sau totaluri. Un linemaker începe de obicei de la zero în jocurile dintre două echipe și trebuie să-și dea seama care echipă ar trebui să fie etichetată ca favorită și cu câte puncte.

Dacă ai nevoie de coduri de bonus pentru casele de pariuri și cazinourile online din România, verifică articolul nostru și bucură-te de numeroasele oferte de bun venit pe care le vei avea utilizând aceste coduri de înregistrare pe care le-am pregătit pentru tine.

3. Criterii de stabilire a cotelor

Pentru a veni cu cotele pentru un anumit joc sau meci, linemakeri folosesc un set complex de modele matematice, formule și algoritmi. De asemenea, vin cu clasamente de putere bazate pe categorii statistice cheie, inclusiv puterea programului și marja de victorie.

Acest lucru le permite linemakerilor să compare echipele una cu cealaltă și să determine care echipă ar trebui să fie favorită și cu cât.

]Factorii care determină cotele iau în considerare, de asemenea, totalul de câștiguri și cotele viitoare atunci când ajută la determinarea cotelor. Totalurile de câștiguri sunt stabilite pentru fiecare echipă și sunt disponibile pentru a paria pe tot parcursul sezonului.

Cotele viitoare se schimbă de-a lungul sezonului în funcție de cât de bine sau cât de prost performează echipele. Ele oferă o imagine actualizată asupra formei (sau lipsei acesteia) fiecărei echipe.

Linemakerii se bazează, de asemenea, pe o echipă de consultanți de încredere care oferă informații valoroase despre ceea ce cred ei că ar trebui să se bazeze cotele pe baza experienței lor vaste în industrie.

După ce au consultat modelele computerizate și clasamentele de putere, linemakerii vor veni cu o estimare aproximativă a ceea ce ar trebui să fie cotele pentru eveniment.

Dacă dorești să participi în competiții cu premii mari care sunt dedicate tuturor celor pasionați de sporturi și de pariurile sportive, noi am pregătit o foarte interesantă Competiție Liga Pariorilor NBA. Află toate detaliile despre aceasta în articolul nostru. Înscrie-te, distrează-te și, câștigă!

4. Tipuri de cote

4.1 Cote fracționale

Cotele fracționate au fost folosite pentru prima dată în Marea Britanie și Irlanda, și apar sub această formă: Liverpool 1/3, Everton 8/1, remiza 4/1.

Cheia pentru cotele fracționale este că al doilea număr este suma pe care ar trebui să o mizezi pentru a câștiga prima sumă. Deci, dacă ai vrut să pariezi pe Liverpool că va câștiga meciul, ar trebui să pariezi 3 RON pentru a câștiga 1 RON. În fiecare caz, banii mizați de tine vor fi returnați în cazul în care Liverpool câștigă, așa că un pariu câștigător de 30 RON ți-ar aduce un randament de 40 RON.

Dacă pariezi 10 RON pe Everton că va câștiga meciul la o cotă de 8/1, vei câștiga 80 RON dacă ei își revendica victoria și vei primi 90 RON (câștigurile tale și miza ta inițială).Dacă pariezi 10 RON pe faptul că jocul se va termina la egalitate, vei câștiga 40 RON dacă echipele vor terminat la egalitate, care ar crește la 50 RON odată ce miza ta inițială a fost inclusă.

Acest sistem este unul cu care mulți pariori se simt confortabil, dar uneori poate fi complicat când vedeți cote precum 27/11 sau 85/40. Dacă acesta este cazul, s-ar putea să vă simțiți mai confortabil folosind cotele decimale .

4.2 Cote decimale

Cotele decimale au devenit populare, deoarece oamenii au început să parieze online. Acest tip de cote se vor găsi sub forma: Liverpool 1.333, Everton 9.0, remiza 4.0. Câștigi în continuare aceeași sumă de bani, pur și simplu arată diferit.

Cel mai simplu mod de a-ți aminti este că „1” reprezintă miza ta. Deci, dacă pariul tău pe Liverpool este reușit, suma pe care o vei primi înapoi va fi miza ta (1) și câștigurile tale de o treime din miza ta (0,333). Folosim aceeași teorie pentru a vedea care ar fi câștigurile tale pe un pariu pe Everton: de opt ori miza ta (9 minus 1).

Principalul beneficiu al sistemului zecimal este că uneori este mai ușor de exprimat decât unele cote care pot părea complicate atunci când sunt afișate ca fracții.

Casele de Pariuri de Top din România

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
Betfair
Betfair
Bonus Sporturi
Bonus până la 550 RON

4.3 Cote americane

Cotele americane sunt diferite, deoarece sunt exprimate fie cu minus, fie cu plus, așa că iată cum ar arăta în exemplul nostru: Liverpool -300, Everton +800, remiza +400.Echipele care sunt favorite sunt cu minus, iar echipele care nu sunt favorite sunt cu plus.

Cu minus, este suma pe care ar trebui să pariezi pentru a câștiga 100 RON, așa că în acest caz ar trebui să pariezi 300 RON pentru a câștiga acea sumă dacă va victoria lui Liverpool. Pentru plus este cât ai câștiga cu un pariu de 100 RON, deci Everton +800 este echivalentul cotei 8/1 în cote fracționale și 9,0 în cote zecimale.

5. Unde să găsești cele mai bune cote

În acest moment în România există multe case de pariuri care oferă cote interesante, dar doar câteva dintre ele oferă și cote avantajoase dar și opțiuni de pariuri multiple și o diversitate în evenimentele disponibile pentru pariere. Dintre acestea Unibet, Netbet și Betfair sunt casele de pariuri care se remarcă și prin cote bune, dar și printr-o selecție vastă de evenimente pe care puteți paria. Pe lângă acest lucru la aceste case de pariuri veți găsi foarte multe tipuri de opțiuni de pariere care vor varia în funcție de tipul evenimentului. Un alt lucru cu care se remarcă aceste case de pariuri este secțiunea de pariuri live care are unele dintre cele mai bune cote de pe piață .

Dacă ești în căutarea celor mai bune case de pariuri din Republica Moldova, ți-am pregătit Cod Promoțional pentru Moldova. Citește articolul nostru și bucură-te de ofertele de bun venit ale celor mai bune case de pariuri din Moldova.

6. Ghid de citire a pariurilor

Înțelegerea cotelor de pariuri este cheia pentru a vă bucura de experiența de pariere online și este esențială să o învățați înainte de a începe să plasați un pariu online.

După cum am explicat în secțiunea cu tipurile de cote, puteți găsi cotele în trei formate diferite, dar toate transmit aceleași informații. Acest lucru poate fi confuz și adesea justifică întrebarea „cum funcționează liniile de pariuri?”

Pentru a fi un parior de succes pe termen lung, trebuie să-ți pariezi banii atunci când cotele sunt în favoarea ta. În limbajul pariurilor, trebuie să faceți pariuri care au ceea ce se numește „valoare așteptată pozitivă”.

Primul pas în efectuarea unor astfel de pariuri este înțelegerea faptului că toate cotele, indiferent de format, implică o anumită probabilitate a rezultatului.

6.1 Conversia cotelor în probabilitate

Gândește-te că tu și un prieten veți paria pe rezultatul aruncării unui milion de monede. Tu pariezi pe cap și el pe pajură. Dar nu ai cote egale. În schimb, ești de acord să-i dai cota de +110 la fiecare rotire, în timp ce el îți dă -110, ceea ce înseamnă că va câștiga 110 RON la un pariu de 100 RON dacă moneda va cădea pe pajură, dar trebuie să pariezi 110 RON doar pentru a câștiga 100 RON dacă moneda cade pe cap.

Dacă voi doi aruncați o monedă, el va avea un profit, iar tu vei ajunge să pierzi bani. Aceasta este o certitudine dacă o aruncați de un milion de ori. De ce? Probabilitatea rezultatului este de 50/50, dar probabilitatea implicită a pariului lui este de doar 47,6%, în timp ce probabilitatea implicită a pariului tău este de 52,4%.

Cu alte cuvinte, atâta timp cât pariul lui câștigă 47,7% din timp, va termina cu mai mulți bani decât a început. Pentru ca tu să faci același lucru, pariul tău va trebui să câștige cel puțin 52,5% din timp. Dacă arunci o monedă corectă, asta nu se va întâmpla.

comentează Cum să citești cotele de pariuri?
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil