CodPromotional.net ro

Cum să pariezi cu Domino și Maxikombi

de la Cod Promotional pentru
Cum să pariezi cu Domino și Maxikombi

Foarte multă lume a auzit de parierea cu Domino și Maxikombi dar puțină lumea știe cum să o facă corect, iar citind acest articol vei afla totul despre cum să pariezi cu Domino și Maxikombi . Pariurile cu Domino și Maxikombi au devenit din ce în ce mai populare, dar puțină lume știe care este diferența dintre ele și cum să le folosească pentru a-și îmbunătății rezultatele la pariuri, iar în acest ghid ne propunem să acoperim toate aceste nelămuriri.

1. Ce este Maxicombi?

Pariurile Maxikombi sunt un tip de pariuri în care veți putea combina grupuri de evenimente, iar un grup poate conține un singur eveniment. În cadrul unui bilet Maxicombi veți putea adăuga minim 2 grupuri și maxim 13 grupuri care vor fi notate cu litere de la A la M. Pe bilet veți putea adăuga minim 2 evenimente și maxim 70. Un grup va fi câștigător doar dacă toate evenimentele din cadrul grupului vor fi câștigătoare. În funcție de sistemul ales un bilet poate fi câștigător chiar și dacă un grup sau mai multe grupuri sunt necâștigătoare. La un astfel de bilet pentru început pariorul va trebui să aleagă un grup de pariuri de bază denumit și grup T, iar toate meciurile din acest grup trebuie să fie câștigătoare.

2. Ce este Domino? Pariuri Sportive

Domino este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de bilete utilizate de pariorii avansați. Un pariu Domino se bazează pe pariere progresivă oferind posibilitatea de a împărți biletul în grupuri de minim 2 și maxim 13. Un grup de pe un astfel de bilet poate între 1 și 69 de evenimente, singura condiție care apare aici este ca biletul să conțină în total peste 70 de evenimente. Pentru ca biletul Domino să meargă mai departe primul grup va trebui să fie câștigător, adică toate pariurile din cadrul lui să fie câștigătoare. În momentul în care un grup este câștigător jumătate din miză va intra automat în contul tău iar cealaltă jumătate va fi miza pentru următorul grup și așa mai departe până un grup este necâștigător.

3. Care este diferența dintre pariurile Domino și Maxikombi?

O diferență majoră între pariurile Domino și Maxikombi este că la pariurile Maxicombi nu are nicio importanță în ce ordine sunt puse grupurile de pariuri, deoarece le putem combina după cum ne dorim.

Cel mai mare bonus de pe piață
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit

În ceea ce privește sistemul Domino vom avea un profit asigurat dacă primul grup este câștigător, dar aici este foarte important să alegeți ordinea corespunzătoare. Pe de altă parte la sistemul Maxikombi este foarte important să fim inspirați în alegerea evenimentelor de pe bilet.

Și pentru pariurile Domino și Maxikombi puteți beneficia de bonusuri atunci când utilizați unul dintre codurile de bonus pentru casele de pariuri și cazinourile online pe care noi vi le-am pregătit într-un articol pe care îl puteți accesa oricând doriți!

4. Cum să calculezi câștigul unui pariu maxikombi?

Foarte multe persoane consideră că este complicat să calculeze câștigul potențial pentru un pariu maxicombi și chiar poate fi dar dacă înțelegeți metodologia de calcul totul vi se va părea mai ușor. Pentru a înțelege acest lucru mai ușor vă vom prezenta un exemplu elocvent: să presupunem că avem un bilet cu 4 grupuri. Celelalte 3 grupuri sunt combinate cu grupul de bază 1/3, 2/3 și 3/3, iar astfel vom avea 7 combinații în total. Pentru a afla câștigurile potențiale va trebui să facem următoarele calcule:

  • Grupul T x Grupul A
  • Grupul T x Grupul B
  • Grupul T x Grupul A x Grupul B.

Și așa mai departe în funcție de numărul de grupuri câștigătoare pe care le avem.

5. Cum să joci cu maxikombi?

Procesul de crearea a unui bilet maxicombi este foarte simplu și intuitiv. În primul rând va trebui să selectați evenimentele pe care doriți să pariați. După ce faceți acest lucru va trebui să selectați tipul sistemul Maxikombi și astfel se va schimba complet aspectul biletului. Aici veți putea adăuga grupele pe care doriți să le utilizați și miza. În cazul mizei veți putea alege între miza pentru fiecare grup, miza pentru fiecare combinație sau o miză totală. Pentru a selecta din ce grup va face parte un eveniment veți găsi o secțiune în dreptul fiecărui eveniment cu toate grupurile. Nu uitați că un grup poate conține un grup de evenimente sau doar un singur eveniment.

Și pentru jucătorii din Moldova noi am pregătit un articol despre Moldova Cod Promoțional în care veți afla care sunt codurile de bonus pentru cele mai importante case de pariuri online din Republica Moldova.

6. Unde să joci cu maxicumbi și domino?

6.1 Unibet Maxikombi

Unibet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online din România. Aici puteți găsi și secțiunea Unibet Maxkombi în care vă puteți crea un bilet cu șanse mari de reușită. Sistemul Maxkombi este dezvoltat de mult timp în cadrul site-ului Unibet iar clienții îl folosesc cu încredere. Un avantaj al utilizării acestui tip de pariu la Unibet este că aici veți găsi unele dintre cele mai bune cote de pe piață.

6.2 Netbet Maxikombi

Casa de pariuri Netbet este binecunoscută pentru multitudinea de sisteme pe care la pun la dispoziția clienților. Netbet este alegerea preferată mai ales pentru pariorii experimentați care au strategii pe pariere bazate pe sisteme de pariuri. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de sistemele prezente la ei pe site ele sistemul Maxkombi . În cadrul acestuia puteți combina o multitudine de tipuri de evenimente deoarece această casă de pariuri este cunoscută pentru diversitate tipurilor de evenimente pe care le pun la dispoziția clienților.

6.3 Betfair Maxikombi

Secțiunea de pariuri sportive este foarte bine dezvoltată în cadrul platformei celor de la Betfair. Aici este cu siguranță locul unde se găsesc foarte mulți pariori atât profesioniști cât și începători deoarece au atât sisteme complexe de pariere cât și pariuri simple cu cote rezonabile. Dacă doriți să utilizați pariul Maxkombi în cadrul casei de pariuri Betfair puteți fi siguri că veți putea alege atât din evenimente sportive cât și din evenimente de divertisment de interes internațional.

7. Ghid pentru pariurile Maxikombi / Domino

Atât pariurile Maxicombi cât și pariurile Domino sunt mijloace foarte utile pentru a vă crește câștigurile din pariuri. Dacă doriți să alegeți varianta mai sigură și care implică riscuri mai scăzute puteți alege pariurile Domino. Este foarte important ca înainte de a utiliza oricare dintre aceste pariuri să vă faceți o strategie pe care să o urmați cu strictețe. Parind la cele mai bune case de pariuri cu siguranță vă va asigura șanse mai mari de câștig, citește recenzia noastră despre aceste case de pariuri și află care sunt cele mai bune.

Pariază cu Maxikombi și Domino pe

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
Betfair
Betfair
Bonus Sporturi
Bonus până la 550 RON

Ambele tipuri de pariuri pot fi foarte profitabile dacă înțelegi foarte bine în ce context este cel mai bine să le folosești. Sperăm că ai înțeles principiile de bază ale aceste sisteme și acum știi cum să pariezi cu Domino și Maxikombi .

comentează Cum să pariezi cu Domino și Maxikombi
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil