CodPromotional.net ro

Cod Promoțional Moldova

de la Cod Promotional pentru
Cod Promoțional Moldova

Dacă doriți să primi beneficii extra în momentul în care vă creați un cont nou la o casă de pariuri sau la un cazinou online este recomandat să utilizați codurile promoționale pentru Moldova . Majoritatea caselor de pariu și cazinouri utilizează aceste coduri bonus în special pentru a atrage un număr mai mare de utilizatori, dar și pentru a oferi beneficii adiționale clienților existenți.

Jucătorii care caută o casă de pariuri sau un cazinou unde să joace le vor evalua și în funcții de bonusurile oferite, acesta fiind un criteriu important mai ales pentru jucătorii începători. În acest articol o să vă prezentăm care sunt cele mai bune coduri promoționale din Moldova atât pentru cazinouri cât și pentru case de pariuri dar și modul cum trebuie folosite acestea.

Casă de Pariuri / Cazino Bonus Cod Promoțional
1XBET Bonus Exclusiv 130% la 9750 MDL BCVIP
bet365 Promoții unice BCODE
1XBIT Bonus de bun venit de până la 7 puncte BTC + 500 de puncte! BCVIP

1. Cum să utilizezi un cod promoțional în Moldova?

În cazul în care doriți de beneficiați de bonusul de bun venit de la un anumit cazinou sau casă de pariuri, de cele mai multe ori va trebui să utilizați codul promoțional pus la dispoziție de platformă.

Dacă este un cod promoțional care vă oferă un bonus de bun venit, va trebui să-l introduceți în momentul în care vă creați un cont pe platformă (mai sunt situații în care acest cod se introduce singur, dar va trebui să verificați acest lucru, în căsuța dedicată pentru coduri bonus). Unele platforme de jocuri de noroc nu utilizează un cod promoțional, au doar un link-ul pe care clienții noi îl pot accesa pentru a-și face cont și pentru a primi bonusul de bun venit.

Dacă există o promoție în cadrul cazinoului pentru clienții existenți în care aceștia va trebui să utilizeze un cod promoțional, acesta trebuie introdus de cele mai mult ori în momentul în care faceți o nouă depunere.

După ce ați îndeplinit acești pași bonusul promis de cazinou sau de casa de pariuri va apărea în contul dumneavoastră în secțiunea de bonusuri. Acesta trebuie utilizat în conformitate cu termenii și cerințele bonusului.

2. Tipuri de coduri de înregistrare și ce bonusuri oferă

Codurile promoționale sunt esențiale pentru industria jocurilor de noroc. Fără ele, ar exista puțină sau deloc concurență între cazinourile online. Lucrul bun este că există diferite tipuri de coduri promoționale oferite de cazinouri și de case de pariuri. Iată care sunt cele mai cunoscute tipuri de cote promoționale din acest moment de pe piață:[/p

2.1 Cod promoțional pentru bonusul de bun venit

Când faci o depunere la un cazinou online și folosești un cod promoțional pentru un bonus de bun venit, poți să-ți dublezi suma depusă. Deci, de obicei, acesta va fi prezentată în formatul „Depuneți și primiți un bonus de 100% până la 1000 MDL”, de exemplu.

Maximul obținut din acest exemplu de recompensă este de 1000 MDL, dar puteți depune o sumă mai mare de bani doar că acesta este maximul bonusului pe care îl puteți primi. Atâta timp cât depuneți o sumă mai mare decât suma minimă care se califică pentru a primi acest bonus, banii din bonus vor intra automat în contul dumneavoastră. Câteva avantaje ale acestui bonus:

 • Aproape fiecare cazinou online oferă acest bonus:
 • Poate ajunge până la câteva zeci de mii de lei;Cerințe minime pentru a-l putea primi

2.2 Cod promoțional pentru bonus fără depunere

Există și cazinouri online care oferă coduri promoționale pentru bonus fără depunere. Trebuie să introduceți aceste coduri atunci când vă înregistrați contul.

Acest bonus fără depunere de cazinou este de obicei un mic bonus sau un set de rotiri gratuite pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu experiența de joc de pe platformă. Câteva avantaje ale acestui tip de bonus:

 • Este o modalitate excelentă de a testa un cazinou online;
 • Nu trebuie să faceți nicio depunere;
 • Puteți obține un bonus fără depunere și de 200 MDL

2.3 Cod promoțional pentru rotiri gratuite

Revendicarea unei promoții de rotiri gratuite vă oferă posibilitatea de a juca una sau mai multe jocuri de slot gratuit. Codul promoțional pe care îl introduceți vă va oferi un număr de rotiri gratuite, care pot fi folosite într-un slot online.

Uneori, acesta va fi un singur joc sau vor exista câteva jocuri din care puteți alege. Numărul de rotiri gratuite pe care le primiți va fi diferit de la un cazinou la altul, dar acestea pot ajunge la sute. De obicei, un număr mare de rotiri gratuite va fi împărțit în mai multe pachete pentru diferite depuneri. Câteva avantaje ale acestui bonus:

 • Excelent pentru iubitorii de sloturi;
 • Numărul de rotiri gratuite variază de obicei între 100 și 300;
 • Rotirile gratuite sunt oferite la cele mai cunoscute sloturi online.

2.4 Cod promoțional pentru cashback

Dacă ați pierdut niște bani jucând la cazinou, există și un tip special de bonus care vă va ajuta să recuperați o parte din pierderi. În acest caz, vi se va oferi un cod promoțional de cashback. Cu ajutorul acestuia, veți obține cashback din pierderile nete pentru o săptămână sau lună.

La fel ca și în cazul celorlalte bonusuri, va exista un plafon la cât puteți solicita cashback. De obicei, un astfel de bonus va apărea sub forma „Primești 10% Cashback pentru pierderi nete săptămânale de până la 200 MDL”, de exemplu. În acest caz, dacă în prima săptămână ați pariat 500 MDL pe jocuri și ați pierdut 300 MDL, atunci veți primi 10% din această sumă înapoi. Câteva avantaje ale acestui bonus:[/p

 • Foarte bun pentru jucătorii care joacă cu sume mari;
 • Excelent pentru jucătorii de sloturi.

2.5 Coduri promoționale cu pariuri fără risc

Acest tip de cod promoțional vă va oferi șansa de a plasa un pariu pe care dacă îl veți pierde banii vă vor fi returnați. Majoritatea caselor de pariuri oferă aceste pariuri gratuite cu o valoare între 200 MDL și 600 MDL. Acest pariu va trebui să aibă anumite caracteristici speciale, cum ar fi cotele evenimentelor.

3. Care case de pariuri au coduri promoționale?

În Moldova veți găsi foarte multe case de pariuri care oferă coduri de înregistrare. Aici vorbim de la case de pariuri cu renume internațional până la case de pariuri naționale. Aceasta este lista cu casele de pariuri care oferă cod promoțional Moldova : cod promo 1XBET, bet365, 1XBIT, 1WIN, Parimatch, Casa de pariuri 7777, Betfair, Melbet, Marathonbet, Betcity și Pin-up bet.

CP Exclusiv
Bonus cu CodPromotional
Bonus Exclusivist 130% la €130 (sau echivalentul în valuta țării date)
Bonus standard pentru 1XBET
100% la €100 (sau echivalentul în valuta țării date)

4. Care sunt cele mai bune coduri promoționale în Moldova pentru cazinouri?

Fiecare cod promoțional pentru Moldova oferă un bonus diferit, astfel încât este recomandat să analizați temeinic oferta de bonusuri pentru a-l alege pe cel care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de joc. Cazinourile care oferă cele mai bune coduri promoționale după opinia noastră sunt:

 • 1XBET - Codul promoțional 1XBET vă va oferi un bonus la prima depunere de maxim 9750 MDL. Pentru a putea retrage bonusul va trebui să-l rulați de minim 5 ori. Pentru a obține acest bonus va trebui să vă creați cont utilizând acest link de înregistrare.
 • bet365 - Codul bonus bet365 oferă clienților bonusuri foarte avantajoase. Pentru a verifica oferta lor actuală de bonusuri va trebui să intrați pe site în secțiunea Promoții.
 • 1XBIT - Codul promoțional 1XBit vă va aducă un bonus de maxim 7 BTC pentru primele 4 depuneri după cum urmează: pentru prima depunere veți primi 100 din depunere, maxim 1 BTC, pentru a doua depunere veți primi 50% din depunere, maxim 1 BTC, pentru a treia depunere veți primi 100% din depunere, maxim 2 BTC, iar pentru a patra depunere veți primi 50% din depunere, maxim 3 BTC.

5. Care sunt cele mai bune coduri promoționale în Moldova pentru casele de pariuri?

După o analiză amănunțită putem spune că cele mai bune coduri promoționale pentru Moldova oferite de casele de pariuri sunt oferite tot de 1XBET, bet365 și 1XBIT cod promo. Acestea au atât secțiune de pariuri cât și de cazinou și bonusurile pot fi folosite în ambele secțiuni.

6. De ce ar trebui să folosești coduri de înregistrare?

În calitate de client/jucător, obținerea unui bonus de înscriere poate fi benefică pentru tine. Majoritatea jucătorilor selectează un site pentru a juca după ce verifică valoarea bonusului pe care îl oferă site-ul. Jucătorii tind să aleagă site-urile care oferă bonusuri mai mari.

Principalele beneficii ale utilizării codurilor promoționale sunt:

6.1 Vă ajută să vă măriți suma pe care o puteți paria

Primul beneficiu evident al obținerii unui bonus de înscriere este că vă oferă o sumă de bani pe lângă banii pe care i-ați depus. În momentul în care vă înregistrați pe site, primiți bani gratuit pentru a începe să vă jucați pe platformă.

6.2 Vă permite să jucați jocuri noi

Cazinourile online au o gamă largă de jocuri din care să alegeți. Cu atât de multe jocuri disponibile, poate deveni adesea greu să alegeți unul. Acesta este motivul pentru care cazinourile oferă bonusuri exclusive pentru fiecare joc pe care îl introduc nou. Deci, dacă nu doriți să vă pierdeți banii încercând un joc nou, atunci aceste bonusuri pot fi de mare ajutor. Uneori, îți oferă bonusuri uriașe doar pentru a te atrage să joci acel joc.

6.3 Vă oferă șansa să vă multiplicați banii de joc fără a fi nevoie de rotire a bonusului.

În foarte multe cazuri la casele de pariuri veți găsi un bonus care constă într-un pariu fără risc, care dacă este câștigător vă veți multiplica banii depuși și dacă nu este vă veți recupera banii pentru care aveți nevoi de un Cod Promoțional Moldova.

comentează CodPromoționalMoldova
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil