CodPromotional.net ro

Bonus la prima depunere la casele de pariuri

de la Cod Promotional pentru
Bonus la prima depunere la casele de pariuri

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă plasați pariurile online atunci ar trebui să știți și ce este un bonus la prima depunere la casele de pariuri și care sunt cele mai bune astfel de bonusuri. În acest articol vom vedea ce sunt bonusurile la prima depunere și care sunt casele de pariuri din România care oferă cele mai bune bonusuri în acest moment.

1. Ce este un bonus la depunere la casele de pariuri?

Când vă alăturați unei case de pariuri și efectuați prima depunere, veți avea opțiunea de a revendica o ofertă care vă va spori bankroll-ul cu un procent semnificativ. Aceasta poate varia de la 25% la 200%.

Casele de pariuri acordă o mare importanță bonusurilor de pariuri sportive. Ei știu că un bonus la depozit pentru pariuri generos va atrage noi jucători și va crește popularitatea casei de pariuri. De asemenea, poate crea o bază de jucători care vor rămâne loiali, oferind casei de pariuri o cotă echitabilă de piață și o bună reputație.

Vrei să faci prima depunere la o casă de pariuri care oferă și live stream ale meciurilor de fotbal? Află din articolul nostru care case de pariuri transmit live meciuri de fotbal care sunt acestea.

2. La ce să fiți atenți atunci când alegeți un bonus la depunere pentru pariuri

După cum am menționat mai sus, nu toate bonusurile sunt la fel. Anumiți factori variază în funcție de casele de pariuri sportive și vă pot crește sau scădea profiturile. În articolul Top 5 Case de Pariuri online în Romania aflați unde sunt cele mai bune bonusuri. Mai jos vă vom enumera toate semnele unui bonus la depunere pentru pariuri înșelător pentru a evita orice inconvenient.

2.1 Data expirării

Urmărește data la care bonusul de bun venit pentru pariuri sportive pe care vrei să-l revendici expiră. Aceasta perioadă poate dura de obicei între 7 și 30 de zile. În unele cazuri, totuși, intervalul de timp poate fi de până la 3 zile. Aceste bonusuri ar trebui evitate

2.2 Metode de plată acceptate și restricționate:

Mai multe site-uri de pariuri au restricționat portofelele electronice precum Skrill și Neteller pentru revendicarea promoțiilor de bun venit. Majoritatea caselor de pariuri sportive vă vor oferi bonusul de bun venit pentru pariuri , dacă depuneți cu un card de credit/debit sau prin PayPal.

2.3 Cote minime

Fiecare opțiune de pariere pe care o alegeți pentru pariul dumneavoastră ar trebui să fie peste o valoare predeterminată pentru a se putea califica pentru îndeplinirea cerințelor bonusului. Intervalul la majoritatea caselor de pariuri sportive este între 1,50 și 2,00. Numărul total de selecții de pe biletul de pariuri contează și el. De obicei, ar trebui să includeți între 1-3 selecții.

2.4 Cerințe de pariere

Fiecare bonus la depunere pentru pariuri sportive este supus reluării de un anumit număr de ori ( de cele mai multe ori între 5x și 30x) înainte de a vă putea retrage câștigurile. Este important să analizați acest aspect înainte de a alege orice bonus de bun venit.

Top 5 Cele mai bune Case de Pariuri Online România

Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
300 RON Pariu fără Risc + 200 ROTIRI GRATUITE CASH
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
FavBet
FavBet
Bonus Sporturi
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit

3. Cum să identificați un bonus înșelător

Ca orice în viață, industria pariurilor nu este plină doar de case de pariuri oneste și sincere. Foarte des apar mai mulți escroci care încearcă să prindă cât mai multe depozite din când în când, folosind ca momeală un bonus la depunere pentru pariuri sportive . Partea bună este că anumite semne vă pot ajuta să identificați o astfel de greșeală și să vă economisiți banii.

  • Modificarea termenilor după ce bonusul este revendicat: Un semn evident al unui escroc este schimbarea termenilor bonusului, în cazul în care câștigați. Cu alte cuvinte, schimba termenii pe care i-ai acceptat, cand vede ca ai un sold pozitiv. O astfel de schimbare ar trebui să vă avertizeze că site-ul de pariuri cu care aveți de-a face nu este onest și corect.
  • Cerințele de pariere nu sunt afișate: este cel mai important să vedeți cât de mult din rularea bonusului dumneavoastră a mai rămas. O absență a unui astfel de instrument, nu înseamnă neapărat o înșelătorie, dar ar trebui să te facă suspicios.
  • Termeni netransparenți: Fiecare politică care trebuie urmată trebuie să fie precizată în mod clar. La orice bonus la prima depunere regulile care se aplică ar trebui să fie ușor de înțeles, fără insinuări sau lucruri interpretabile.
  • Pariuri necalificabile: Ceea ce se întâmplă la casele de pariuri sportive legitime, este că, dacă plasezi un pariu care nu îndeplinește termenii bonusului, acesta nu este calculat pentru rulajul bonusului. Totuși, la unele case de pariuri, poate duce la o anulare a bonusului.

Dacă sunteți interesat de BTTS află mai multe despre aceasta în articolul Ambele echipe să înscrie BTTS.

4. Cele mai bune bonusuri la casele de pariuri

Fără doar și poate în acest moment pe piață există foarte multe bonusuri la prima depunere pentru pariuri , dar nu toate au condiții rezonabile. În urma analizei pe care am realizat-o am descoperit care case de pariuri oferă cele mai avantajoase astfel de bonusuri. Iată lista cu cele mai bune bonusuri la prima depunere la casele de pariuri :

Casa de pariuri Bonusuri
Unibet Pariu fără risc de până la 300 RON și 200 de rotiri gratuite
Favbet Bonus de prima depunere de 100% din depozit de până la 1000 RON
Netbet Oferă un bonus la prima depunere pentru pariuri de până la 100 RON

Indiferent care dintre aceste bonusuri alegeți puteți fi siguri că veți fi scutiți de probleme viitoare. Fiecare bonus la prima depunere la casele de pariuri de mai sus au cerințe de pariere rezonabile, astfel vă cresc șansele de a vă putea retrage bonusul.

comentează Bonus la prima depunere la casele de pariuri
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil