CodPromotional.net ro

Loteria Română Cod Promoțional

de la Cod Promotional pentru

Loteria ocupă un loc important în istoria jocurilor de noroc din România, iar în acest caz în cele ce urmează vom discuta despre Loteria Română Cod Promoțional . De-a lungul anilor de la înființare și până în zilele noastre s-au schimbat multe lucruri în modul cum funcționează Loteria Română de la câștigurile oferite până la organizarea acesteia. Mai jos vă vom prezenta câți bani puteți câștiga dacă aveți un bilet câștigător la Loteria Română. Mai mult decât atât aici vom vorbi și despre istoria acestei instituții dar și despre modul cum vă puteți cumpăra bilete la Loteria Română în 2024.

1. Istoria Loteriei Române

Loteria Română bonus maxim (bonus maxim online)
Loteria Română Cod Bonus Aprilie 2024
Loteria Română Cod Bonus Mai 2024
Iunie 2024 Iulie 2024
August 2024 Septembrie 2024
Octombrie 2024 Noiembrie 2024
Decembrie 2024 Ianuarie 2025
Februarie 2025 Martie 2025

Jocurile de loterie din România își au originea încă din anul 1906, când Loteria Romană – una dintre cele mai de tradiție companii românești – a fost fondată.

Jocurile de Loto din România de astăzi sunt încă desfășurate și organizate de Compania Națională Loteria Română (CNLR) și sunt guvernate pe deplin de legea din țara noastră.

În 1991 Loteria Română a devenit membră al uneia dintre cele mai importante organizații de loterie europene – European Lotteries – iar în anul 1992, membră a respectatei asociații World Lottery Association, una dintre cele mai mari companii de reglementare a loteriei din lume.

Cel mai mare bonus de pe piață
Premii Loteria Română 12.499.094,88

Împreună, aceste două organizații lucrează cu multe dintre cele mai mari companii de loterie din lume, asigurându-se că toate jocurile de loterie din întreaga lume oferă cel mai bun serviciu posibil publicului din țările în care deservesc.

Jocurile oferite de Loteria România includ Noroc, Joker, Loto 5/40, Pronosport, Prono-S, Videoloterie, Loteria Pasiva și jocul emblematic pe care îl veți găsi sub numele de Loto 6 din 49. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de pariurile sportive, pe site-ul nostru puteți citi recenzia Codului bonus Netbet. Un site consacrat la nivel mondial care oferă și serviciul de streaming și deține licența ONJN. Mai multe informații despre toate codurile promoționale din România.

2. Fondul de premiere Loteria Română 2024

După cum bine știți fondul de premiere de la Loteria Română se schimbă periodic în funcție de numărul de câștigători. În momentul în care este scris acest articol fondul de premiere la Loto stă în felul următor:

 • Pentru Loto 6/49 - premiul de la categoria I, unde trebuie să se ghicească 6 din 6 numere este de 833.464,80 RON. La categoria a II -a, unde trebuie să se ghicească 5 din 6 numere premiul este de 277.821,60 RON, la categoria a III -a, unde trebuie să se ghicească 4 din 6 numere premiul este de 277.1830,10 RON, pe când la categoria a IV -a, unde trebuie să se ghicească 3 din 6 numere premiul este de 173.880 RON. În total fondul de premiere de la LOTO 6/49 este de 12.499.094,88 RON.
 • Pentru Noroc - la categoria I și a II -a se câștigă 30.908,34, iar la categoria a III -a premiul este de 15.454,17 RON. Fondul total de câștig de la categoria noroc din acest moment ajunge la suma de 7.622.297,16 RON.

3. Loteria Română, reguli

Mai jos vă vom prezenta o serie de reguli ale Loteriei Române :

 • Loteria Română este organizatorul oficial al tuturor activităților legate de loto din țară.
 • Pentru a câștiga marele premiu, trebuie să alegeți șase numere corecte de la 1 la 49. Puteți câștiga în continuare premii la categoriile inferioare dacă ghiciți cel puțin trei numere de la extragere.
 • Nu există plafon pentru rollover sau jackpot. Aceasta înseamnă că premiul jackpot continuă să crească până când există un câștigător.
 • Norocosul câștigător al jackpot-ului de la Loto 6/49 va fi plătit cu o sumă forfetară în numerar. Rețineți că toate premiile la Loto din România sunt distribuite în numerar. Dacă ai jucat online, agentul tău de loterie online îl va colecta în numele tău și îl va transfera în contul tău.
 • Aveți la dispoziție 365 de zile pentru a vă revendica premiile. De asemenea, îți poți revendica premiile la orice agenție a Loteria Română din toată România.
 • Câștigătorii jackpot-ului trebuie să își ridice premiul de la sediul CNLR din București

Premiile de la Loteria Română sunt supuse la diferite niveluri de impozitare după cum urmează:

 • Premiile de până la suma de 66.750 lei sunt supuse impozitului de 1%.
 • Premiile de la suma de 66.751 lei până la suma de 445.000 lei sunt supuse unui impozit unic de 667,50 lei, plus impozit de 16% pe suma rămasă.
 • Premiile peste suma de 445.000 lei sunt supuse unui impozit unic de 61.187,50 lei, urmat de un impozit de 25% asupra sumei rămase.

4. Metoda de vânzare a biletelor de Loterie Române

Loteria Română a făcut istorie prin introducerea vânzărilor de bilete online, revoluționând confortul și accesibilitatea pentru jucători. Prin intermediul aplicației de parcare AmParcat, utilizatorii pot cumpăra fără efort bilete pentru diverse jocuri de loterie. Loteria Română intenționează să extindă parteneriatele și să dezvolte propria aplicație mobilă, cu scopul de a îmbunătăți experiența jucătorului și de a crește vânzările.

Iată pașii care trebuie urmați pentru a vă cumpăra bilete la loterie online:

 • Descărcați aplicația AmParcat
 • Faceți-vă cont în cadrul aplicației
 • Alegeți jocul de loterie la care doriți să vă cumpărați un bilet
 • Acum trebuie să alegeți șase numere dintr-un interval de la 1 la 49. Cu toate acestea, dacă jucați Loto România 6/49 online, există mai multe modalități de a vă alege numerele de loterie. Există mai multe programe care vă pot genera numerele aleatorii.
 • După finalizarea unei achiziții, jucătorii trebuie să aștepte ca rezultatele extragerii să fie anunțate.

Pe lângă varianta de a cumpăra biletele online jucătorii își mai pot cumpăra bilete și din orice locație terestră a Loteriei Române din țară. Mai mult, pe CodPromotional există mai multe recenzii ale casele de pariuri și site-urile de cazinouri cu licență ONJN; un exemplu ar putea fi Cod Promotional Favbet.

5. Întrebări frecvente

5.1 🍀 Care sunt cele mai mari câștiguri la loteria Română?

Chiar în acest an a fost câștigat cel mai mare premiu din istoria Loto 6/49. Într-o agenție din Bucureşti, Sectorul 6 a fost plasat un bilet care a câștigat nu mai puțin de 50.096.011,76 de lei (peste 10,10 milioane de euro).

5.2 🍀 Care categorie de la Loteria Română a adus cele mai mari câștiguri?

Fără doar și poate categoria de Loto 6/49 a oferit cele mai mari satisfacții financiare jucătorilor. Datorită acestui fapt cei mai mulți români aleg să joace la acestă categorie.

5.3 🍀 Ce câștiguri pot avea la Loteria Română în 2024?

Fondul de premii pentru Loteria Română Cod Promoțional la categoria I de la 6/49 poate ajunge până la suma de 833.464,80 RON.

comentează LoteriaRomânăCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil