CodPromotional.net ro

Cele mai comune mituri despre jocurile de noroc

de la Cosmin Petraru pentru
Cele mai comune mituri despre jocurile de noroc

Miturile ocupă un loc important în industria jocurilor de noroc, multe persoane justificându-și succesele sau insuccesele pe baza acestor lucruri, de aceea mai jos vom vedea care sunt cele mai comune mituri despre jocurile de noroc .

1. Mituri populare despre jocurile de noroc

Scopul jocurilor de noroc este de a câștiga bani, dar care sunt adevăratele șanse de câștig? Indiferent de ce formă de jocuri de noroc alegeți – bingo, loterie, jocuri de cazinou sau pariuri sportive – șansele de a câștiga pe termen lung sunt destul de mici și nu puteți face nimic pentru a le îmbunătăți. Unii oameni cred că își pot spori șansele de a câștiga prin abilități, strategie sau sisteme, dar în realitate, nu pot. Cunoașterea modului în care funcționează diferite jocuri de noroc și a șanselor de câștig poate ajuta la distrugerea unor mituri și convingeri comune pe care oamenii le au. În cele ce urmează vom vedea o listă cu cele mai cunoscute mituri despre jocuri de noroc ,

1.1 Prezicerea fluxului cărților

Multor jucători și chiar dealeri le place să creadă că înțeleg fluxul cărților.

Pentru a fi un jucător de blackjack de succes, trebuie să realizezi că toate acestea mituri despre jocurile de noroc online sunt o prostie. Cărțile sunt amestecate și totul este complet aleatoriu.

Există o secvență aproape infinită de cărți care pot ieși dintr-un pantof cu șase pachete și singurul lucru de care poți fi sigur este că din punct de vedere matematic, cu cât joci mai mult blackjack, cu atât vei pierde mai mult, deoarece cazinoul are avantaj.

Singura armă pe care un jucător de blackjack o are la dispoziție este să folosească un sistem de numărare pentru a ști care cărți au ieșit din pantof și, astfel, care cărți au o probabilitate mai mare de a ieși în continuare.

Dacă pantoful este plin cu cărți mari, avantajul revine jucătorului. Așadar, dacă joci blackjack cu strategie de bază perfectă când mai rămâne o cantitate disproporționată de cărți mari, atunci vei câștiga în final.

Nu încercați să pretindeți că puteți prezice cu acuratețe ce cărți urmează la blackjack, acesta este doar un alt mit despre jocurile de noroc .

1.2 Învinovățirea cazinoului că trișează

Acesta este unul dintre cele mai populare mituri despre jocuri de noroc , mit care este auzit peste tot. Cazinourile nu trișează. Nu trebuie. Cotele sunt făcute în favoarea lor și ele știu asta.

Casa câștigă întotdeauna (pe termen lung). Faptul că ei câștigă, nu se numește înșelăciune, ci se numește avantaj al casei.

Când jucătorii dau vina pe cazinou pentru înșelăciune, este dovada că cazinourile nu trebuie să trișeze, pentru că acei jucători nici măcar nu înțeleg ce este un cazinou, de ce pierzi sau ce ar fi nevoie pentru a câștiga.Află mai multe detalii despre cum să alegi cel mai bun cazino online.

Joacă la Cazinourile de Top din România online!

Betano
Betano
Bonus Cazino
Bonus Casino la înregistrare 400 ROTIRI GRATUITE la Burning Hot
Cod Promoțional
Unibet
Unibet
Bonus Cazino
100% până la 1000 RON + 300 ROTIRI GRATUITE CASH
NetBet
NetBet
Bonus Cazino
Bonus 100% pana la 800 RON
Cod Bonus
FavBet
FavBet
Bonus Cazino
Bonus de 100% până la 2000 RON + 724 Rotiri Gratuite
Vlad Cazino
Vlad Cazino
Bonus Cazino
Bonus de bun venit 100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
Cod Promoțional

1.3 Supraestimarea câștigurilor la sloturi

Unii cred ca un joc de slot cu o plată de 85% înseamnă că vor câștiga 85 RON pentru fiecare 100 RON pe care îi bagă.

Realitate: procentul de plată al unui slot este mediat pe durata sa de viață – nu doar o sesiune, zi sau săptămână. Dacă plătește 85% din banii pariați, acele câștiguri vor fi plătite pe parcursul vieții sale. Datorită generatorului de numere aleatorii al fiecărui joc, este pur și simplu imposibil să știi când se va câștiga următorul jackpot. Află mai multe despre păcănele în articolul cele mai populare sloturi online.

1.4 Sistemele de pariuri progresive funcționează

Sistemele nesfârșite de pariuri progresive promit să te învețe cum să învingi cazinourile în mod constant. Aceste strategii de pariere sunt adesea simple, ceea ce atrage oamenii către ele. Dar fiți avertizat, nu există nicio modalitate științifică dovedită de a schimba matematica pariurilor la cazinou.

În realitate totul este doar un mit despre pariuri , iar sistemele de pariuri progresive sunt printre cele mai rapide modalități de a vă asigura că vă pierdeți toți banii.

Versiunea de bază a pariurilor progresive este sistemul de pariere Martingale care vă indică să dublați orice pariu în urma unei pierderi. Resetați totul la unitățile de bază de fiecare dată când câștigați și începeți din nou.

Dacă îți dublezi pariul de fiecare dată când pierzi, legea numerelor mari prevede că, în cele din urmă, norocul tău se va schimba și îți vei recâștiga toate pierderile la o mână.

Prima și cea mai evidentă capcană a unui sistem de pariere progresiv este cât de repede poți rămâne fără bani.

Spunem, de exemplu, că primul tău pariu pe o mână de cărți este de 50 RON și pierzi. Pariul ulterior pe care îl faci este de 100 RON. Dacă pierzi șase mâini la rând, pierderile tale totale cresc la 6.350 RON. Trebuie să pariezi 6.400 RON pentru a ajunge la rentabilitatea și riști să pierzi 12.750 RON. Îți poți permite să faci asta?

Cel mai mare bonus de pe piață
Bonus de bun venit 100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH

Pierderea a nouă sau zece mâini la rând este neobișnuit, dar nu este nemaiauzit. O serie de zece pierderi te-ar putea falimenta dacă folosești un sistem precum Martingale.

Chiar dacă ești miliardar, există o altă problemă cu utilizarea sistemelor de pariuri progresive. Cazinourile nu sunt stupide și fiecare masă are un pariu maxim. Vezi ce cazinouri online plătesc bani reali. Un motiv pentru pariuri maxime este acela de a combate jucătorii care încearcă să folosească tehnici progresive. Deci, acest lucru este doar un alt mit despre jocurile de noroc online care nu numai că nu funcționează, dar cazinourile au măsuri de siguranță în vigoare în cazul în care decideți să încercați oricum.

2. Întrebări frecvente mituri despre jocuri de noroc

2.1 ❓ Sunt aceste mituri dăunătoare în vreun fel pentru jucători?

Este clar pentru toată lumea că dacă vă construiți o strategie de joc la cazinou utilizând aceste mituri despre cazinourile online vă scad foarte mult șansele de câștig.

2.2 ❓ Este adevărat mitul ca există sloturi calde și reci?

Aceste este unul din cele mai comune mituri despre jocurile de noroc și fără îndoială este fals. Sloturile au la bază un RTP și un generator de numere aleatorii și doar aceste lucruri le influențează.

2.3 ❓ Care sunt cele mai populare mituri despre jocuri de noroc?

Fără doar și poate cele mai comune mituri despre jocurile de noroc sunt cele legate de sistemele de pariere progresive, dar și cele legate de numărarea cărților la blackjack.

comentează Cele mai comune mituri despre jocurile de noroc
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil