Betfair Cod Promoțional

de la Cod Promotional pentru

Puteți folosi codul promoțional Betfair care este link-ul nostru în momentul înregistrării pentru a obține un bonus suplimentar. Bonusul este disponibil pentru toate secțiunile de pe site: cazinou, casă de pariuri și exchange. Bonusul dorit de la Betfair se obține foarte ușor doar trebuie să introduceți codul promoțional Betfair în secțiunea dedicată din cadrul formularului de înregistrare și după ce efectuați prima depunere conform cerințelor platformei bonusul va intra automat în contul dumneavoastră. Pentru a retrage banii din bonus va trebui să îndepliniți anumite cerințe despre care vom vorbi mai jos.

Betfair Cod Promoțional

Bonusuri Valoare bonusului Betfair Cod Promoțional
Bonus de bun venit casa de pariuri Se pot plasa 5 pariuri cu miză minimă de 50 RON și se poate câștiga maxim 500 RON Utilizați link-ul nostru
Pariu fără risc În urma pariului cu o miză maximă de 100 RON se pot câștiga maxim 100 RON Utilizați link-ul nostru
Bonus de rotiri gratuite 50 de rotiri gratuite Utilizați link-ul nostru
Bonus de cazinou Bonus de 100 % din prima depunere de maxim 1000 RON Utilizați link-ul nostru

Pe lângă aceste bonusuri vor exista anumite promoții ocazionale la care mai poate fi folosit codul promoțional Betfair.

Licența Betfair - Betfair deține licența numărul L1160655W000329 eliberată de ONJN din România care îi conferă dreptul de a de a oferi pariuri în comandită, pariuri sportive cu cotă fixă, dar și jocuri de cazinou până în 2026.

1. Deschiderea unui cont la Betfair

Betfair bonus maxim (bonus maxim online)
Betfair Cod Promoțional Ianuarie 2023
Betfair Cod Promoțional Februarie 2023
Martie 2023 Aprilie 2023
Mai 2023 Iunie 2023
Iulie 2023 August 2023
Septembrie 2023 Octombrie 2023
Noiembrie 2023 Decembrie 2023

Pentru a vă face cont pe Betfair va trebui să parcurgeți următorii 3 pași:

 • Intrați pe Betfair la secțiunea Înregistrați-vă acum
 • Completați formularul în care trebuie să introduceți datele dumneavoastră de contact (parolă, adresă de email), datele dumneavoastră personale împreună cu codul promoțional Betfair.
 • În cele din urmă acceptați termenii și condițiile și apăsați pe butonul Înregistrați-vă acum

Pentru a vă activa contul va trebui să accesați link-ul trimis de Betfair pe adresa de e-mail pe care ați adăugat-o în formularul de înregistrare. Dacă sunteți interesat și în alte coduri de bonus la cazinouri, accesați pagina principală.

2. Codul bonus Betfair România

Pentru a beneficia de bonusurile oferite de Betfair va trebui să introduceți codul promoțional Betfair la înscrierea pe site. Acest cod bonus Betfair vă va oferi șansa de a beneficia de bonusurile de bun venit puse la dispoziție de casa de pariuri. Printre bonusurile pe care le veți primi în urma adăugării unui cod bonus Betfair se numără și bonusuri de cazinou, bonusuri pentru casa de pariuri, dar și bonusuri pentru exchange. Spre deosebire de codul promoțional de la Unibet, codul promoțional de la Betfair vă oferă și bonusuri speciale la exchange-ul case de pariuri.

3. Cum se obține bonusul la Betfair?

Pentru a obține bonusul de bun venit de la Betfair va trebui în primul rând să vă înregistrați cu link-ul nostru. Pentru a vă putea retrage bonusul de bun venit va trebui să îndepliniți anumite cerințe. Aceste cerințe sunt:

 • Trebuie să plasați pariuri la casa de pariuri Betfair cu miză minimă de 50 RON și cu o cotă minimă pe lecție de 1.60.
 • Bonusul obținut trebuie rulat de 6 ori
 • Termenul în care puteți îndeplini aceste cerințe este de 7 zile

Și Favbet are un bonus extraordinar, dar, acesta poate fi activat doar cu codul nostru, mai multe detalii puteți afla în recenzia Favbet Cod Promoțional.

4. Oferta de pariuri sportive la Betfair

Casa de pariuri Betfair pune la dispoziția clienților foarte multe opțiuni de pariere pe diverse sporturi, dar și multe promoții periodice. Pe lângă aceste promoții periodice la înregistrare pe site folosind codul promo gratuit Betfair veți putea beneficia de bonusul special pentru pariuri sportive.

Chiar dacă la Betfair nu veți găsi la fel de multe sporturi pe care puteți să pariați ca la Bet365, unde puteți și acolo să obțineți un bonus de bun venit utilizând Bet365 Cod Bonus, sporturile prezente au diverse opțiuni de pariere foarte rar întâlnite la alte case de pariuri.

Sporturile pe care le veți găsi la Betfair sunt: fotbal, tenis, baschet, handbal, tenis de masă, volei, hochei pe gheață și pariuri pe eSport.

Bonus standart pentru Betfair
Bonus până la 550 RON

Pe lângă opțiunile multiple de pariuri pre-meci, la Betfair veți putea paria și live pe foarte multe evenimente. Cotele pentru pariurile live și sunt printre cele mai mari din industrie. Și aici, pentru a începe cu dreptul, nu uitați să introduceți codul de înregistrare Betfair.

Un alt lucru important pe care îl veți remarca la casa de pariuri Betfair este prezența opțiuni de cashout la toate pariurile plasate.

Dacă preferați să pariați atunci va trebui să folosiți codul promo Betfair pentru a obține bonusul de bun venit pentru casa de pariuri Betfair.

5. Oferta Cazinoul Betfair

În acest moment în cadrul Betfair veți găsi jocuri de la cei mai mari dezvoltatori de jocuri de cazinou din industrie, printre care și: NetEnt, Blueprint Gaming, Playtech, Cryptologic, The Games Company, WMS (Williams Interactive), Red Tiger Gaming, IGT (WagerWorks).

Cazinoul Betfair de mândrește cu nu mai puțin de 200 de sloturi dintre care 45 sunt sloturi cu jackpoturi. Iată câteva dintre cele mai cunoscute sloturi pe care le veți găsi la Betfair: Gaelic Luck, Halloween Fortune, Wild Beats, Stars Awakening, The Matrix, Jackpot Bells, Jungle Giants, Tiki Paradise, Buffalo Blitz, Dirty Dancing, Robocop.

Pe lângă sloturi la Betfair veți mai găsi și jocuri de cazinou live. Aici se încadrează jocurile cu dealeri live. Jocurile de ruletă, blackjack și Baccarat sunt printre cele mai importante pe care le veți găsi aici, găzduite de dealeri live profesioniști.

Cu ajutorul codului promoțional Betfair veți putea obține bonusuri foarte avantajoase pentru a le folosi la aceste jocuri de cazinou.

În cazul în care vă înscrieți pe Betfair pentru jocurile de cazinou va trebui să utilizați codul promoțional Betfair pentru a obține bonusul de cazinou Betfair.

Dacă te întrebi cum sa pariezi cu domino și maxikombi și nu știi multe despre aceste metode, află mai multe detalii despre acestea în articolul nostru.

6. Aplicația mobilă Betfair

Betfair a dezvoltat două aplicații pentru mobil, una pentru pariuri sportive și una pentru exchange, ambele aplicații fiind disponibile atât pentru dispozitivele cu IOS cât și pentru cele cu android. Pentru a descărca ambele aplicații va trebui să intrați pe Betfair la secțiunea de Aplicații Betfair. De aici trebuie să alegeți aplicația potrivită pentru sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră mobil. După ce ați descărcat aplicația dați click pe ea și se va instala ca orice altă aplicație din telefonul dvs., iar după aceea la înregistrare să utilizați codul de promoție Betfair..

7. Metode de plată Betfair

Betfair pune la dispoziția clienților cele mai cunoscute și utilizate metode de depunere și de retragere. Cu toate că metodele de depunere sunt mai multe există și suficiente metode de retragere.

Metodele de retragere puse la dispoziție de Betfair sunt:

 • Prin card de credit / debit: depunere minimă de 40 RON, depozit instant
 • Prin Skrill: depozit minim de 70 RON, depozit instant
 • Prin Neteller si Click and Buy: depunere minimă 70 RON, depozit instant
 • Prin Paysafecard: depunere minimă 5 euro, depozit instant
 • Prin transfer bancar: depunere minimă 60 RON, termen de depunere 2-5 zile

Nu veți putea beneficia de pe urma codului promoțional Betfair, dacă utilizați portofele electronice pentru a face prima depunere, așadar dacă doriți să obțineți acel bonus va trebui să luați și acest lucru în calcul.

Metodele de retragere puse la dispoziție de Betfair sunt:

 • Prin card de credit / debit: retragere minimă 40 RON, durează 2-3 zile lucrătoare
 • Prin Skrill: retragere minimă 70 RON, durează maxim 24 de ore
 • Prin Neteller: retragere minimă 70 RON
 • Prin transfer bancar: retragere minimă 60 RON, durează 2-5 zile lucrătoare

8. Opinii despre Betfair

Fără îndoială Betfair este atât pe partea de cazinou cât și pe partea de casă de pariuri printre brandurile preferate de utilizatori. Codurile promoționale nu trebuie folosite doar în timpul înregistrării la casele de pariuri, le puteți folosi uneori în timpul depunerii, ceva de genul când cumpărați ceva din magazinul online - aceeași funcție are Phillips pe site-ul lor la cod de promoție. Cu toate că nu oferă nici cea mai variată ofertă de jocuri de cazinou de pe piață și nici cele mai multe sporturi pe care puteți paria, Betfair este singura casă de pariuri din România care oferă și secțiunea de exchange.

Avantajele Betfair

 • Foarte multe evenimente transmise live
 • Aplicațiile pentru mobil sunt foarte bine optimizat și funcționează fără erori
 • Site-ul cu o interfață foarte intuitivă
 • Brand recunoscut la nivel mondial
 • Deține o secțiune de exchange

Dezavantajele Betfair:

 • Nu oferă bonusuri fără depunere
 • Oferă destul de puține bonusuri și promoții ocazionale
 • Destul de puține jocuri de cazinou disponibile

După părerea noastră Betfair este un brand cunoscut care prezintă foarte multe avantaje și care ar trebui luat în considerare în momentul în care vă căutați o casă de pariuri nouă sau un nou cazinou online. Un alt avantaj al acestei platforme este că dacă utilizați codul promoțional Betfair veți putea beneficia de anumite bonusuri foarte mari în comparație cu alte case de pariuri online.

9. FAQ

9.1 🔥 Este Betfair un brand de încredere?

Betfair este unul dintre cele mai cunoscute branduri la nivel mondial atât pe partea de jocuri de noroc cât și pe partea de pariuri sportive. Compania este apreciată datorită atenției sporite acordate metodelor de protecție a datelor clienților folosind metode avansate de criptare.

9.2 🔥 Ce metode de plată voi găsi la Betfair?

În cadrul platformei Betfair veți putea face depuneri prin: card de debit/credit, Skrill, Neteller, Paysafecard, dar și prin transfer bancar. Pentru retrageri veți putea folosi: cardul de credit/debit, Skrill, Neteller și transferul bancar. Cu toate că la alte case de pariuri veți găsi mai multe opțiuni de plată acestea sunt cele mai des utilizate.

9.3 🔥 Ce este codul bonus Betfair?

Codul bonus Betfair este un cod pe care îl veți folosi la înscrierea pe platformă. Odată ce folosiți un cod promoțional Betfair veți fi eligibili pentru a putea obține bonusul de bun venit oferit de la Betfair.

comentează BetfairCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil