CodPromotional.net ro

Concursul de pariuri 1X2

de la Cod Promotional pentru
Concursul de pariuri 1X2

Concursul de pariuri 1x2 este o formă de divertisment gratuită pe care noi, cei de la codpromotional, îl lansăm pentru ca cititorii noștri și abonații noștri obișnuiți să se poată distra în timp ce câștigă premii. Acest format este un concurs de pariuri online cu premii reale care are jackpoturi săptămânale de până la 150 de euro (sau echivalentul în moneda locală).

Ca orice lucru în viață, există o serie de linii directoare și reglementări pe care trebuie să le cunoști înainte de a participa, motiv pentru care astăzi suntem aici cu această recenzie în care îți explicăm în detaliu fiecare pas pe care trebuie să-l urmezi pentru a fi printre câștigători.

1. Ce sunt pariurile 1X2?

Formatul de pariuri 1x2 este cel mai simplu dintre toate, deoarece trebuie să prezici un eveniment sportiv între doar 3 opțiuni: o victorie a echipei gazdă (1), o remiză (x) sau o victorie a echipei oaspete (2). Dacă dorești să cunoști mai multe despre terminologia pariurilor sportive citește articolul nostru Dicționarul Pariurilor Sportive.

2. Ce este concursul de pariuri online 1x2?

Acest concurs online de pariuri sportive 1x2 cu premii în bani reali este similar cu pariurile pe care le-ai putea plasa la orice casă de pariuri, însă are particularitatea de a funcționa gratuit, astfel că nu trebuie să investești niciun ban din bankroll-ul tău. Acest concurs are o serie de pronosticuri pe care tu, ca tipster, trebuie să le prezici în fiecare zi, acestea sunt punctate în funcție de cotele pronosticului tău și sunt adunate pentru a forma un clasament săptămânal în care concurezi pentru premii de până la 150 de euro (sau echivalentul în moneda locală).

În plus față de premiul săptămânal, concursul de pariuri 1x2 are premii zilnice care se ridică la 35 € (sau echivalentul în moneda locală). Aceste premii sunt împărțite în premii zilnice de 5 € (sau echivalentul în moneda dvs. locală). Atât premiile zilnice, cât și cele săptămânale sunt concepute pentru câștigători unici, însă există posibilitatea de a fi egalat la puncte. În acest caz, potul este împărțit între jucătorii care sunt la egalitate.

3. Cum să vă înscrieți la concursul de pariuri 1x2 în 2024?

Pentru a participa la concurs, primul lucru este să fii dornic să te distrezi jucând pentru premiile acordate zilnic și săptămânal. După ce îndeplinești acest criteriu, trebuie să accesezi site-ul nostru, codpromotional. În partea de sus este o listă arată care sunt casele de pariuri online legale din România și concursurile pe care le avem disponibile, precum Concursul de Pariuri Global Leagues și concursul de pariuri 1x2 . Apasă pe ultimul și vei ajunge la pagina de start a acestuia. Pentru a te alătura concursului apasă pe "Alătură-te competiției".

Cel mai mare bonus de pe piață
Câștigă o parte dintr-un fond de premii de 185 EUR săptămânal!

4. Regulile competiției de pariuri online 1x2

Prima regulă pe care trebuie să o respectați dacă doriți să participați în competiția de pariuri 1x2 este să dețineți doar un cont pe codpromotional. A doua regulă importantă este să dețineți un cont de PayPal în numbele dumneavoastră deoarece plățile se fac doar prin PayPal. Atât contul pe codpromotional cât și contul PayPal trebuie să fie exclusiv pentru dumneavoastră.

Nerespectarea oricăreia dintre regulile menționate mai sus poate modifica punctele pe care le ai în clasament sau, dacă este foarte grav, vă poate descalifica din competiția noastră.

Sunteți un entuziast al pariurilor și al competiților de pariuri online? Doriți să profitați și de alte promoții? Ei bine noi v-am pregătit un cod promoțional pentru Betano. Utilizați Betano Cod Promoțional și bucurați-vă de un bonus de bun venit!

5. Turneu de pariuri 1X2 2024 premii în CASH

Premiile oferite de codpromotional în cadrul competiției online gratuite 1x2, le acordăm pentru participarea la acest concurs, se acordă primilor șapte jucători din clasamentul săptămânal.

Acești jucători vor câștiga premii de 50€, 25€, 15€, 10€, 5€, 5€, 5€, 5€ și respectiv 5€ (sau echivalentul în moneda locală). Acestea sunt premiile săptămânale pe care le-am menționat în cadrul concursului de pariuri 1x2, însă, în cazul unei egalități între mai mulți jucători, fondul de premii va fi împărțit până la un minim de 1 € per participant. În plus, concursul are premii zilnice care însumează 35 €. Fondul total de premii săptămânal este de 150 €.

În acest concurs gratuit de ponturi de pariuri 1x2 veți găsi diferite ramuri de sport.

6. Întrebări Frecvente concursul de pariuri 1x2

6.1 🤑 Ce este concursul de pariuri 1x2?

Aceasta este o competiție de pariuri cu coduri promoționale complet gratuită în care trebuie să prezici rezultatul evenimentelor sportive într-un format 1x2 pentru a câștiga premii în bani reali online.

6.2 🤑 Care sunt premiile la concursul de pariuri cu coduri promoționale 1x2?

Premiile concursului online 1x2 au un fond de premii săptămânal de 150€ împărțit între primele locuri - 50€, 25€, 15€, 10€, 5€ și 5€ + 35€ premii zilnice (sau în moneda locală).

6.3 🤑 Cum se oferă premiile în cadrul Concursului gratuit de pariuri online 1x2?

Premiile la concursul de pariuri 1x2 sunt plătite prin PayPal.

comentează ConcursulDePariuri1x2
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil