WinBoss Cod Promo

de la Cod Promotional pentru

Acest articol vă va ilustra în detaliu care sunt facilitățile cu care vine Winboss Cod Promo. La momentul scrieri acestui articole bonusul de bun venit Winboss este în valoare de 100% din prima depunere de maxim 3000 RON și 250 de rotiri gratuite. Acest bonus la depunere poate fi utilizat în secțiunea de cazinou și cazinou live din cadrul platformei. Pentru a vă putea revendica acest bonus va trebui să aveți reședința pe teritoriul României. Puteți obține acest bonus doar dacă utilizați codul bonus Winboss , care este reprezentat de link-ul nostru, în momentul în care vă creați un cont pe platformă.

Codul bonus Winboss vă oferă posibilitatea de a obține mai multe tipuri de bonusuri. Printre aceste bonusuri se numără și:

Winboss Cod Promo

Bonusuri Tipul bonusului Valoare bonusului
Bonusul de bun venit Bonus pentru cazinou Bonus de 100% din prima depunere până la 3000 RON și 250 de rotiri gratuite
Bonusul Reload Bonus pentru cazinou Bonus la depunere de până la 500 RON
Bonus cashback Bonus pentru cazinou Bonus cashback de 10% de până la 500 RON

1. Deschiderea unui cont utilizând codul promoțional Winboss

WinBoss bonus maxim (bonus maxim online)
WinBoss Cod Bonus Ianuarie 2023
WinBoss Cod Bonus Februarie 2023
Martie 2023 Aprilie 2023
Mai 2023 Iunie 2023
Iulie 2023 August 2023
Septembrie 2023 Octombrie 2023
Noiembrie 2023 Decembrie 2023

Pentru a vă înregistra în cadrul acestui cazinou online va trebuie să urmați acești pași:

 • Intrați pe site în secțiunea de Creare Cont din dreapta sus
 • Completați formularul format din doi pași cu datele dumneavoastră personale de contact și de utilizator.
 • Verificați-vă adresa de email și accesați link-ul primit în mailul trimis de cazinou
 • Verificați-vă identitatea. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă încărca pe site o poză cu buletinul pașaportul sau permisul de conducere și o dovadă a adresei care poate fi un extras bancar sau o factură.

Dacă doriți să jucați la cazino pe platforme online, noi v-am pregătit o sumedenie de coduri promoționale pe pagina noastră de start. Cazinouri de top în România precum Vlad Cazino, Unibet sau Netbet!

2. Codul bonus Winboss

Cu toate că acest cazinou este relativ nou apărut codul bonus Winboss oferă unul dintre cele mai atractive bonusuri ale momentului. Pentru a atrage mai mulți clienți aceștia au făcut condițiile de rulaj ale bonusuri primit prin utilizarea codului promoțional Winboss destul de ușor de realizat. Un dezavantaj al acestui cod de înregistrare Winboss este că nu poate fi utilizat la pariuri, deoarece acest cazinou nu are o astfel de secțiune. Cu toate acestea codul bonus Winboss oferă beneficii mult mai mari decât codurile oferite de alte cazinouri online.

Pentru a obține bonusul de bun venit pus la dispoziție de acest cazinou va trebuie ca la înregistrare să utilizați codul promoțional Winboss care este reprezentat de link-ul nostru.

3. Cum să obțineți bonusul la Winboss prin utilizare codului promoțional

Bonusul de bun venit de la Winboss poate fi revendicat doar după ce realizați o depunere de minim 30 RON. Valoarea bonusului obținut va trebui rulată de 30 de ori pentru a putea fi retrasă. Câștigurile realizate din utilizarea bonusului de bun venit sunt limitate la 10.000 RON.

Dacă ești un jucător de cazino înrăit, și dorești să joci la cazino din comfortul de acasă, noi îți recomandăm să încerci cazinoul 100% românesc Vlad Cazino. Află toate detaliile despre promoțiile lor, jocurile puse la dispoziție precum și alte detalii importante în articolul nostru Cod Bonus Vlad Cazino.

4. Oferta Winboss

4.1 Cazinoul Winboss

În acest moment cazinoul încearcă să integreze în platforma lor mai multe jocuri de cazinou. Cu toate aceste acum pe platformă sunt doar 56 de sloturi. Aceste sloturi sunt furnizate de 9 provideri printre care și: Pragmatic Play, EGT, Greentube și Relax Gaming. Cele mai populare jocuri pe care le puteți găsi aici sunt: Madame Destiny Megaways, 20 Dazzling Hot, Gates of Olympus și Captain Xeno's Earth Adventure.

În ceea ce privește cazinoul live, Winboss găzduiește nu mai puțin de 41 de jocuri cu dealeri live. Printre acestea cele mai cunoscute sunt: Blackjack Azure,Mega Roulette, Speed Roulette și Speed Baccarat.

5. Aplicația mobilă Winboss

Deoarece este un cazinou la început de drum Winboss încă nu și-a lansat aplicația pentru mobil. Cu toate acestea aceștia lucrează pentru a dezvolta o aplicație la standardele înalte ale acestei industrii.

Un alt cazino ce operează în România și care este lăudat de către jucători pentru aplicația pentu mobile pe care o oferă. este cazinoul Mr BIt. Acest cazinou oferă niște promoții și premii unice pentru niște jocuri grozave de cazino! Toate detaliile despre oferta lor aflați în articolul nostru Mr Bit Cod Promoțional.

6. Metode de plată Winboss

Cu toate că este un cazinou la început de drum la Winboss veți găsi cele mai populare metode de plată. Dacă doriți să faceți o depunere în cadrul cazinoului veți putea alege dintre următoarele metode de plată:

 • Prin card bancar Visa/Mastercard
 • Prin Skrill
 • Prin Neteller
 • Prin Revolut

Depunerea minimă prin oricare metodă de mai sus este de 30 RON, iar depunerea maximă este de 10000 RON. Procesare depunerilor prin toate metodele se face instant și nu se percepe niciun fel de comision pentru tranzacție.

În ceea ce privește retragerile din cadrul platformei, veți putea utiliza următoarele metode de plată:

 • Card bancar Visa/Mastercard - retragere minimă 100 RON, retragere maximă 10000 RON, timp de procesare 48 de ore, nu se percepe niciun comision
 • Skrill - retragere minimă 100 RON, retragere maximă 10000 RON, timp de procesare 48 de ore, nu se percepe niciun comision
 • Neteller - retragere minimă 100 RON, retragere maximă 10000 RON, timp de procesare 48 de ore, nu se percepe niciun comision
 • Revolut - retragere minimă 100 RON, retragere maximă 10000 RON, timp de procesare 48 de ore, nu se percepe niciun comision

7. Opinii despre Winboss

Fiind un cazinou nou clienții nu au apucat să testeze toate facilitățile acestuia. Cu toate acestea părerile jucătorilor despre acest cazinou, până acum, sunt pozitive, apreciind munca echipei a oferi servicii de calitate.

Avantaje:

 • Compania are și locații terestre
 • Design-ul cazinoului este atractiv
 • Cazinoul oferă mai multe tipuri de bonusuri
 • Cazinoul oferă jocul Roata norocului cu premii substanțiale

Dezavantaje:

 • Cazinoul are limite zilnice și lunare de câștig
 • Este un cazinou la început, fără prea mare reputație în spate

8. FAQ

8.1 🎰 Este Winboss un cazinou legitim?

Cazinoul Winboss deține licența cu numărul L1223945W001377 emisă de ONJN, valabilă de la data de 01.03.2022 pana la data de 29.02.2032. Așadar putem spune că fără îndoială acesta este un cazinou legitim.

8.2 🎰 Este Winboss un cazinou sigur?

Securitatea cazinoului este verificată periodic de organe de control independente cum ar fi EGBA, ceea ce ne facem să spunem că este un cazinou sigur din toate punctele de vedere.

8.3 🎰 Care este codul bonus pe care îl pot folosi la Winboss?

Puteți obține bonusul de bun venit oferit de cazinou dacă utilizați Winboss Cod Promo, care este reprezentat de link-ul nostru la înregistrare.

comentează WinbossCodPromo
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil