WinBoss Cod Promoțional

de la Cod Promotional pentru

WinBoss este cazinou care deține mai multe locații terestre și care dorește să se extindă și pe partea online și astfel să introducă un WinBoss Cod Promoțional pentru a oferii beneficii extra clienților înscriși. În același timp Winboss vrea să se extindă și pe partea de cazinouri terestre având în prezent un număr remarcabil de locații deschide în București și în câteva locații din țară. Cazinourile terestre Winboss sunt cunoscute pentru bonusurile și promoțiile oferite clienților, dar și pentru jackpoturile foarte atrăgătoare. Winboss a creat un concept inedit prin care în fiecare locație terestră există alte bonusuri și alte jackpoturi.

WinBoss Cod Promoțional

Bonusuri WinBoss Oferta
Promoții de bun venit Mai multe detalii după lansarea plaformei online WinBoss
Jocuri de Cazino 20 Dazziling Hot, Power Stars, Sizailing Hot și multe altele
Oferta de bun venit la Cazino Mai multe detalii după lansarea plaformei online WinBoss

În acest moment Winboss deține o licență pentru cazinourile terestre, licența emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Compania WIN BOSS SRL care deține lanțul de cazinouri terestre este înregistrată la ONJN cu licența numărul RO3242L001368, care este valabilă până la data de 31/07/2025. Pe lângă această licență Winboss trebuie să-și obține o licență și pentru cazinou online în momentul în care platforma va fi gata.

WinBoss deține unele dintre cazinourile terestre de succes din România, având un număr mare de clienți fideli. După succesul înregistrat cu locațiile terestre WinBoss vrea să se mute ți în mediul online, fiind în proces de a dezvolta un cazinoul online. Acest pas este pe placul clienților care așteaptă cu nerăbdare lansare cazinoului online WinBoss.

1. Cazinouri WinBoss Fizice

WinBoss bonus maxim (bonus maxim online)
WinBoss Cod Bonus Octombrie 2022
WinBoss Cod Bonus Noiembrie 2022
Decembrie 2022 Ianuarie 2023
Februarie 2023 Martie 2023
Aprilie 2023 Mai 2023
Iunie 2023 Iulie 2023
August 2023 Septembrie 2023

În ultimii ani cazinoul WinBoss s-a dezvoltat pas cu pas și a ajuns la un număr de 8 locații fizice dezvoltate la nivel național. 5 din aceste cazinouri terestre se află în București în cele mai de interes zone din oraș. Aceste cazinouri din București sunt: cazinoul din Piața Romană, Obor, Bucureștii Noi, Drumul Taberei și de pe bulevardul Iuliu Maniu. În restul țării mai există cazinouri Winboss și în Buzău, Târgu Jiu și Craiova, iar numărul este în continuă creștere. Pentru cazinourile terestre nu este necesar un Cod de Bonus gratis WinBoss.

Dacă ne raportăm la numărul de cazinouri fizice deținute de alte lanțuri de cazinouri, numărul de 8 locații poate părea mic, dar Winboss a încercat să deschidă locații doar în locuri cu potențial mare de a atrage cât mai mulți clienți. Pe lângă acest lucru cazinourile Winboss se mândresc cu unele dintre cele mai mari jackpoturi de pe piața. Jackpoturile sunt doar una dintre atracțiile cazinourilor care pun la dispoziția clienților și trageri la sorți în care pot câștiga chiar și o mașină.

1.1 Jackpoturi WinBoss

Strategia de a oferi promoții și bonusuri WinBoss diferite în locațiile WinBoss este inovatoare pe piața și oferă anumite oportunități inedite. În acest momentul bonusurile oferite de cazinou Winboss sunt împărțite după cum urmează: cazinoul WinBoss Piața Romană are premii de până la 20000.00 RON, cazinoul WinBoss Craiova are bonusuri de până la 10000.00 RON, cazinoul WinBoss Bucureștii Noi are bonusuri de 9000.00 RON, cazinoul WinBoss Obor are bonusuri de până la 6000.00 RON, cazinoul WinBoss Iuliu Maniu are bonusuri de 15000.00 RON. Cazinoul WinBoss Târgu Jiu are bonusuri de 15000.00 RON, în timp ce cazinoul Diamond Piața Romană are bonusuri de 800.00 RON.

Pe lângă acest bonusuri standard cazinouri oferă și anumite bonusuri speciale care se pot câștiga prin tragere la sorți și anumite: WinBoss Obor oferă un bonus un Mercedes Clasa E, WinBoss Bucureștii Noi oferă un bonus un Mercedes GLC, WinBoss Piața Romană oferă un bonus un BMW X5. Este probabil ca o dată ce WinBoss va fi online, aceste bonusuri speciale să fie activate cu un cod de bonus special WinBoss.

1.2 Jocuri la WinBoss

În cele ce urmează o să vă prezentăm listă cu cele mai populare jocuri dar și cu caracteristicile acestora pe care le puteți găsi în locațiile terestre Winboss:

 • 40 Super Hot - 40 Super Hot este un alt slot cunoscut construit de compania Euro Games Technology. Printre caracteristicile jocului se numără și cele 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată împreună cu wild-uri, simboluri scatter, dar și cu jackpoturi foarte avantajoase pentru jucători. Jocul vine cu un RTP de 95.81%
 • Book of Ra - The Book of Ra este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de cazinou de pe piață și are o structură cu cinci role cu nouă linii câștigătoare. În jocul dezvoltat de compania Novomatic veți putea pe ce număr de linii doriți să jucați de la 1 la 9 linii. Jocul a scăzut în popularitate în ultimii ani mai ales datorită RTP-ului de numai 92.13%.
 • 7 Sizzling Hot - 7 Sizzling Hot este un alt joc construit de Novomatic care are ca simboluri fructele, dar care are cel mai valoros simbol cifra 7. Cifra 7 din interiorul jocului va avea 4 culori diferite, 2 dintre ele având punctaje diferite. Dacă veți primi un 7 de culoare verde sau albastru veți primi maxim 1000 în timp ce dacă veți primi un 7 de culorile roșu și galben veți primi un punctaj de 5 ori mai mare. RTP-ul cu care se mândrește acest joc este de 95.65%.
 • Shining Crown - Shining Crown este unul dintre cele mai cunoscute sloturi create de compania Euro Games Technology. În joc veți găsi ca simboluri fructe dar și 1 Wild și 2 Scatters. Pe lângă acest lucru acest slot are un jackpot progresiv și un RTP de 96.37%.
 • 100 Burning Hot - 100 Burning Hot este unul dintre cele mai cunoscute sloturi construite de EGT. Acesta este un joc din seria de jocuri de cazinou pe care le-a dezvoltat EGT, jocuri care sunt jucate pe role de 4x5. În ceea ce privește RTP 100 Burning Hot nu are printre cele mai mari returnări la jucători dintr jocurile de cazinou dar 95% este un RTP decent.

Dacă doriți să jucați la cazino pe platforme online, noi v-am pregătit o sumedenie de coduri promoționale pe pagina noastră de start. Cazinouri de top în România precum Vlad Cazino, Unibet sau Netbet!

2. WinBoss Cazino Online

WinBoss este în curs de a-ți construi un cazinou online de top care să conțină toate caracteristicile importante pe care le apreciază jucătorii la cazinouri cu reputație pe piață cum ar fi: serviciu pentru clienți profesionist, o selecție de jocuri foarte bine alese, interfață intuitivă a site-ului etc. În momentul în care aceștia își lansează platforma veți putea utiliza codul bonus WinBoss care este reprezentat de link-ul nostru pentru a beneficia de bonusuri substanțiale. Așteptările sunt mari legate de această platformă, iar cazinoul îți propune să se ridice la nivelul așteptările lansând unul dintre cele mai performante cazinouri online de pe piața.

Dacă ești un jucător de cazino înrăit, și dorești să joci la cazino din comfortul de acasă, noi îți recomandăm să încerci cazinoul 100% românesc Vlad Cazino. Află toate detaliile despre promoțiile lor, jocurile puse la dispoziție precum și alte detalii importante în articolul nostru Cod Bonus Vlad Cazino.

3. Codul Bonus WinBoss

În acest moment codul promoțional WinBoss nu poate fi utilizat deoarece cazinoul WinBoss este în proces de construcție dar în momentul în care va fi lansat codul de bonus WinBoss vă va aduce beneficii suplimentare la înscriere pe cazinou. Cazinoul este foarte preocupat de nevoile clienților și încearcă mereu să se ridice la așteptările acestora astfel încât ne așteptăm ca codul de înregistrare WinBoss să aducă unele dintre cele mai mari bonusuri de pe piață. Pe lângă acest lucru ne așteptăm ca codul promoțional WinBoss să conțină atât un bonus în numerar cât și un bonus în rotiri gratuite, iar spre deosebire de alte coduri promoționale codul de promoție WinBoss se preconizează că va putea fi utilizat în toate secțiunile de pe site.

Noi ți-am pregătit cod de înregistrare și pentru alte cazinouri de top care operează în România și Moldova, precum cazinoul Unibet pentru care noi ți-am pregătit cele mai importante și folositoare informații precum și un Cod Bonus Unibet, despre care afli mai multe în regenzia noastră.

4. Păreri despre WinBoss

Deja jucătorii și-au făcut o părere despre cazinourile WinBoss și putea spune că în general părerile sunt pozitive. Până în acest moment nu au existat reclamații semnificative la adresa cazinourilor WinBoss ci din contră clienții de bucură de atmosfera specială creată în interiorul acestora. Datorită acestor păreri ne putem face o previziune și legată de cazinoul online WinBoss și anume că va încerca să înglobeze toate nevoile clienților și toate cerințele pe care le pot avea legat de un cazinou online iar o dată ce se va lansa online, noi vom pregăti pentru dvs. un cod de bonus gratuit WinBoss.

Avantajele WinBoss:

 • Calitate serviciilor și profesionalismul personalului din locațiile terestre
 • Cazinoul deține deja o reputație foarte bună pe piață
 • Cazinourile terestre conțin un număr mare de jocuri de cazinou
 • Lipsa reclamațiilor legate de cazinourile fizice
 • Un număr mare de jucători fideli în cazinourile fizice

Dezavantaje WinBoss:

 • WinBoss nu deține un cazinou online
 • Lipsa unei expansiuni pentru locațiile fizice în alte orașe mari din România

Un alt cazino ce operează în România și care este lăudat de către jucători, este cazinoul Mr BIt. Acest cazinou oferă niște promoții și premii unice pentru niște jocuri grozave de cazino! Toate detaliile despre oferta lor aflați în articolul nostru Mr Bit Cod Promoțional.

5. Întrebări Frecvente WinBoss

5.1 🎰 Este WinBoss un cazinou legitim?

Winboss este legitim în România datorită licenței pe care o deține.

5.2 🎰 Când va fi lansat cazinoul online Winboss?

Este preconizată o lansare a cazinoului online WinBoss în lunile care urmează.

5.3 🎰 Când va putea fi folosit codul promoțional WinBoss?

WinBoss Cod Promoțional va fi activa și îl veți putea utiliza la înregistrarea pe site în momentul în care platform va fi gata.

comentează WinbossCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil