CodPromotional.net ro

Top Cazinouri Online care acceptă Bitcoin și Crypto 2024

de la Cod Promotional pentru
Top Cazinouri Online care acceptă Bitcoin și Crypto 2024

În România în aceste zile există mai multe tipuri de cazinouri online, iar în acest articol vom discuta despre top cazinouri online care acceptă Bitcoin și Crypto și care sunt avantajele și dezavantajele acestui tip de cazinouri online.

Odată cu evoluția pieței crypto, acest tip de monede digitale pot fi utilizate în mai multe domenii. Domeniul jocurilor de noroc online nu se dezice de la acest lucru, iar cazinourile crypto sunt la mare căutare deoarece au anumite caracteristici distincte.

1. Beneficiile cazinourilor cu Bitcoin

Beneficiile unui cazinou cu Bitcoin sunt toate datorită inovațiilor din domeniul crypto: confidențialitate financiară, comisioane mici, plăți rapide și multe altele.

Iată care sunt cele mai importante beneficii ale cazinourilor cu crypto :

Confidențialitate ridicată. Unele dintre cele mai bune site-uri de cazinouri cu Bitcoin , oferă confidențialitate deplină datorită plăților cu criptomonede.

Unele site-uri de cazinouri cu Bitcoin vor oferi confidențialitate numai dacă depuneți și retrageți prin Bitcoin și alte altcoin-uri.

Joacă la cazinoul Favbet!

FavBet
FavBet
Bonus Cazino
Bonus de 100% până la 2000 RON + 724 Rotiri Gratuite

Confidențialitate financiară la un cazinou cu Bitcoin = libertate financiară. Libertatea de a face ce vrei cu banii tăi câștigați cu greu.

Bonusuri mai mari. Cele mai bune site-uri de cazinouri cu crypto oferă, în general, bonusuri mai bune, mai mari și mai frecvente decât cazinourile online tradiționale. De ce?

Criptomonedele îi ajută să economisească bani când vine vorba despre taxele de depunere și retragere.

Depunerile și retragerile se realizează instant. Datorită tehnologiei blockchain tranzacțiile cu criptomonede se realizează instant. Așadar la un cazinou online crypto veți avea ocazia de a evita retragerile prin mijloacele tradiționale care ar fi durat chiar și câteva zile lucrătoare.

Tranzacții cu costuri reduse. Toată lumea când se gândește la un cazinou care acceptă crypto se gândește și la costurile tranzacțiilor care vor fi extrem de reduse. De fapt, un studiu recent a arătat că taxele de transfer cu Bitcoin și crypto ar putea fi cu până la 90% mai mici decât taxele tradiționale de transfer bancar. Pe lângă acest lucru cele mai multe astfel de cazinouri vin și fără comisioane la tranzacții.

Dacă sunteți interesat și în jocul pokerului, aruncați o privire pe articolul nostru: top poker online pe mobil Romania.

2. Dezavantajele cazinourilor online cu Bitcoin

Toate noile tehnologii vin și cu dezavantaje. Cazinourile cu Bitcoin nu sunt diferite. Există riscuri implicate atunci când utilizați un cazinou online cu Bitcoin. Sperăm că prin acest articol vă vom ajuta să cunoașteți aceste dezavantaje și să le evitați.

2.1 Lipsa de reglementare

Cazinourile tradiționale, în special cele fizice, trebuie să fie licențiate și să respecte reglementările KYC/AML. Acest lucru se datorează faptului că moneda fiat circulă între părți. Fondurile trec prin bănci, instituții financiare, guverne.

Este dificil să conduci un cazinou fără licență bazat pe monede fiat, din aceste motive. Autoritățile vor ajunge să observe și să ia măsuri în acest sens.

Operarea exclusiv cu criptomonede, pe de altă parte, facilitează operarea de cazinouri online fără licență. Cazinourile cu Bitcoin fără licență nu raportează niciunei terțe părți sau guvernului. Prin urmare, riscurile ca aceștia să acționeze incorect sau să efectueze o înșelătorie sunt crescute.

Cel mai bine este să rămâneți la unul dintre cazinourile licențiate care acceptă Bitcoin.

2.2 Volatilitatea prețului criptomonedelor

Bitcoin are reputația de a fi volatil. Dacă joci BTC în valoare de 10.000 USD și câștigi 2.000 USD, nu se va simți ca un câștig prea mare dacă prețul Bitcoin scade atât de mult încât retragerea ta valorează doar 5.000 USD.

Acesta este un risc care pur și simplu nu poate fi evitat în acest moment.

Vestea bună este că s-ar putea să joci și cu de 3 ori mai mult decât valoarea depunerii tale inițiale. A juca jocuri de cazinou cu Bitcoin este mult mai riscant decât dacă ai juca cu monede fiat.

Poate că într-un deceniu, prețul Bitcoin va fi mai stabil, dar acum nu este.

Joacă cu o sumă pe care ești de acord să o vezi în sus, în jos în ceea ce privește valoarea. Poți juca și la cazinoul Vlad Cazino, mai multe despre oferta lor în articolul Vlad Cazino Cod de Promo.

3. Cazinourile crypto nu oferă rambursări

Cazinourile tradiționale pot funcționa doar acceptând depozite prin card de credit/debit sau alte metode tradiționale de plată fiat.Prin urmare, ele trebuie să se ocupe și de rambursările impuse acestora de instituții financiare terțe. Face parte din sistem.

Dacă simțiți că ați fost înșelat, puteți oricând să solicitați furnizorului cardului de credit să efectueze o rambursare, permițându-vă să vă recuperați fondurile.

Dar atunci când depuneți Bitcoin sau cripto, nu puteți solicita o rambursare de la cazinoul cu BTC , deoarece nu există un intermediar financiar.Unul dintre avantajele al Bitcoin și criptomonedelor este că toate tranzacțiile sunt permanente, fără nicio terță parte implicată.Dar asta înseamnă că trebuie să fii mai responsabil și mai atent când trimiți criptomonede, deoarece nu le poți primi înapoi.

Cel mai mare bonus de pe piață
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit

Acesta este motivul pentru care alegerea unui cazinou licențiat BTC devine și mai importantă. Dacă vrei să joci la cazino de pe un calculator, te-ar putea interesa articolul jocuri de cazino online pentru pc.

4. Cele mai bune cazinouri din România care acceptă criptomonede

Piața de cazinouri crypto din România este într-o continuă schimbarea periodic apărând noi astfel de cazinouri. Cum am spus și mai sus nu toate cazinourile cu Bitcoin pot fi de încredere așadar trebuie să acordați o atenție deosebită în momentul în care alegeți un astfel de cazinou. Îți recomandă și cazinoul Netbet, află despre oferta lor de jocuri de cazino în recenzia Netbet Cod de Bonus Romania. Sperăm că v-a fost de folos articolul nostru Top Cazinouri Online care acceptă Bitcoin și Crypto

comentează Top Cazinouri Online care acceptă Bitcoin și Crypto 2024
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil