Baumbet Cod Promoțional

de la Cod Promotional pentru

Codul promoțional Baumbet vă poate aduce beneficii importante dacă îl utilizați la înregistrarea la cazinou. Bonusurile provenite în urma utilizării codului promoțional Baumbet pot fi utilizate în toate secțiunile cazinoului: pariuri sportive, cazinou, cazinou live. Aceste bonusuri constau în pariu gratuit de 100 RON, pariu gratuit de 50 RON și 200% din prima depunere și un bonus de cazinou care poate ajunge la 1500 RON. Pentru a beneficia de acestea la înregistrate pe site va trebui să utilizați codul promoțional gratuit Baumbet, care este reprezentat de link-ul nostru, trebuie accesat pentru a vă crea cont. Codul bonus Baumbet va putea fi utilizat de clienții din România.

Utilizând codul promoțional exclusiv Baumbet la înscrierea la cazinou vă va face eligibili pentru a obține unul sau mai multe dintre următoarele bonusuri:

Baumbet Cod Promoțional

Bonusuri Valoarea bonusului Codul promoțional Baumbet
Bonusul de bun venit la casa de pariuri 200% din prima depunere, maxim 500 RON Utilizați link-ul nostru
Bonusul de bun venit la cazinou Bonus de 100% din prima depunere de maxim 1000 RON Utilizați link-ul nostru
Bonusul de bun venit la jocurile virtuale Bonus de 100% din prima depunere de maxim 1000 Utilizați link-ul nostru

Cazinoul Baumbet este unul dintre cazinourile cu o istorie vastă pe teritoriul României. Compania SC BAUM ONLINE SRL deține în acest moment cazinoul Baumbet și se ocupă de administrarea acestuia. În acest moment cazinoul deține licența cu numărul L1170663W000707 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc la data de 01.02.2017 fiind valabilă până la data de 30.01.2027. Această licență îl oferă drepturi depline companiei să ofere jocuri de noroc pe teritoriul României.

1. Deschiderea unui cont la Baumbet

baumbet bonus maxim (bonus maxim online)
baumbet Cod promoţional Ianuarie 2023
nu este necesar
Mergi la baumbet
baumbet Cod promoţional Februarie 2023
nu este necesar
Mergi la baumbet
Martie 2023 Aprilie 2023
Mai 2023 Iunie 2023
Iulie 2023 August 2023
Septembrie 2023 Octombrie 2023
Noiembrie 2023 Decembrie 2023

Înregistrarea pe Baumbet se face prin accesarea secțiunea Înregistrare din partea dreaptă sus a cazinoului. Pentru a obține bonusului de bun venit Baumbet este important să utilizați codul promo Baumbet care se face prin accesarea acestui link.

Odată ce intrați în secțiunea Înregistrare va trebui să completați un formular format din 3 parți: informații cont, informații personale și informații de securitate. După ce ați completat toate acele câmpuri va trebui să apăsați pe butonul Înregistrați-vă. Acum va trebui să vă confirmați contul prin accesare link-ului primit de la cazinou pe e-mail.

În cele din urmă va trebui ca în termen de 30 de zile să vă confirmați identitatea. Aceste lucru se poate realiza prin încărcarea pe platforma site-ului a unei poze cu buletinul, permisul de conducere sau pașaportul și o dovadă a adresei (un extras bancar sau o factură).

2. Codul bonus Baumbet România

Deoarece Baumbet este unul dintre cele mai vechi cazinouri de pe piața din România codul promoțional gratuit Baumbet aduce multe avantaje foarte interesante. Jucătorii apreciază codul recomandat Baumbet deoarece oferă beneficii atât pentru casa de pariuri cât și pentru cazinou. Pentru această varietate de bonusuri codul de promoție Baumbet este unul dintre codurile care oferă cele mai mari bonusuri de pe piața din acest moment. Pe lângă acest lucru codul de bonus Baumbet aduce beneficii nu doar pentru prima depunere ci pentru primele 3 depuneri. Dacă doriți să beneficiați de bonusul care vine prin utilizare codul promoțional Baumbet va trebui să vă faceți un cont la cazinou utilizând link-ul nostru. Deoarece la orice casă de pariuri sau cazino online aveți nevoie de un cod promoțional de bonus, noi le-am pregătit pentru dvs. pe pagina principală.

3. Cum să obțineți bonusul la Baumbet

Bonusul de bun venit la cazinoul Baumbet este împărțit pentru primele 3 depuneri. Pentru prima depunere veți primi un bonus de 100%, de maxim 1000 RON, pentru a doua depunere veți primi un bonus de 75% din depunere, maxim 300 RON, iar a treia depunere vă oferă un bonus de 50%, maxim 200 RON. Pentru a retrage aceste bonusuri de bun venit este necesar să rulați bonusul de 20 de ori la jocurile de cazinou. Bonusul va fi disponibil în contul dumneavoastră timp de 5 zile pentru a putea îndeplini cerințele. Desigur că pentru obținerea acestui cod bonus trebuie să utilizați un cod promoțional, precum și la Netbet, mai multe detalii în Netbet Cod de Înregistrare.

4. Oferta Baumbet

4.1 Pariuri sportive la Baumbet

Cu siguranță la casa de pariuri Baumbet veți găsi toate tipurile de pariuri pe care vreți dori să pariați. Aceștia se axează atât pe pariorii începători cât și pe pariorii profesioniști prin oferirea de opțiuni de pariere avansate. Cele mai interesante pariuri pe care le veți găsi la această casă de pariuri sunt pariurile speciale cum ar fi: pariul pe câștigătorul de Oscar, sau pariul pe cine va câștiga alegerile din Anglia. Pe lângă acestea pariurile clasice pe fotbal handbal, tenis, sau volei nu lipsesc, găsind chiar și pariuri pe darts, cricket sau MMA.

Pariurile live de la Baumbet oferă cote foarte atrăgătoare, inclusiv opțiuni de pariere pe care nu le găsiți la alte case de pariuri precum pariul pe metoda prin care se va înscrie un anumit gol.

4.2 Cazinoul Baumbet

Nu putem spune că este săracă selecția de jocuri de cazinou dar nici că este cea mai mare de pe piață. În acest moment la cazinoul Baumbet sunt peste 450 de jocuri de cazinou dintre care cele mai multe sunt sloturi. Jocurile populare cu siguranță se regăsesc aici dar veți găsi și diferite jocuri noi, sau jocuri mai puțin cunoscute. Printre cele mai cunoscute jocuri de pe site se numără și: Plenty of Jewels 20 Hot, Golden Sevens, Imperial Fruits, etc.

Furnizorii care oferă jocuri pentru cazinou Baumbet sunt printre cei mai cunoscuți de pe piață, printre care și: Amatic, Baum Games, BF Games, Gammomat, Greentube, Pragmatic și mulți alții. Acești furnizori de jocuri de cazino îi regăsiți și pe MrBit, mai multe detalii în recenzia noastră Cod de Promoție MrBit.

Baumbet a reuși să-și dezvolte și anumite jocuri proprii de cazinou printre care: Dracula's Treasure, Rise of Maya, Fun of Rels. Aceste jocuri de cazinou le veți găsi doar la acest cazinou.

5. Aplicația mobilă Baumbet

Cazinoul Baumbet a dezvoltat de ceva timp o aplicație pentru dispozitive mobile. Această aplicație a fost foarte bine primită în rândul jucătorilor la cazinoul, care au apreciat în special ușurința în utilizarea acesteia. Din păcate aplicația mobilă a cazinoului Baumbet este disponibilă doar pentru dispozitivele mobile care rulează cu sistemul de operare android și unde vă puteți înregistra cu codul de bonus Baumbet. Cazinoul se străduiește să lanseze cât mai curând posibil o aplicație pentru dispozitivele mobile care operează cu sistemul de operare IOS. Dacă dvs dețineți un dispozitiv IOS, nu vă îngrijorați, Mozzartbet este aici pentru dvs! Toate detaliile despre aplicația lor le găsiți în recenzia noastră Mozzartbet Cod Promoțional.

Pentru a descărca aplicația pentru android va trebui să intrați de pe mobil pe site-ul cazinoului la secțiunea Descarcă Aplicația. După ce descărcați aplicația dați click pe ea și aceasta se va instala într-un timp foarte scurt.

6. Metode de plată Baumbet

Baumbet mereu lucrează cu parteneri de încredere în special când vine vorba despre metodele de plată colaborând cu unele dintre cele mai de încredere bănci din România, printre care se află și Raiffeisen Bank, mai multe detalii pe site-ul lor: https://www.raiffeisen.ro/

Pentru retragere cazinoul Baumbet pune la dispoziția clienților următoarele metode:

 • Carduri de credit și debit Visa / Mastercard – depunerea minimă este de 20 RON, cea maximă de 9,000 RON. Depozitul are loc instant.
 • Skrill - depunerea minimă este de 20 RON, cea maximă de 9,000 RON. Depozitul are loc instant.
 • Neteller - depunerea minimă este de 20 RON, cea maximă de 9,000 RON. Depozitul are loc instant.
 • Paysafecard – depunerea minimă este de 20 RON, iar cea maximă este de 9,000 RON.
 • Trustly – depunerea minimă este de 50 RON, iar cea maximă este nelimitată
 • Plată cash – poți efectua depuneri și direct din locații stradale proprii, depozitul minim este de 20 RON, iar cel maxim nelimitat

Retragerile la cazinoul Baumbet se pot realiza prin următoarele metode:

 • Carduri de credit / debit - retragere minimă de 50 RON, aceasta este procesată în 2-4 zile lucrătoare.
 • Skrill - retragere minimă de 50 RON, aceasta este procesată în maxim 1-2 zile lucrătoare
 • Neteller - retragere minimă de 50 RON, aceasta este procesată în maxim 1-2 zile lucrătoare
 • Direct din locații BaumBet - retragerea minimă de 50 RON, iar cea maximă de 3,000RON. Aceasta este procesată în maxim 24 de ore

7. Opinii despre Baumbet

Cazinoul Baumbet este printre preferințele clienților din România nu doar pentru că este un cazinou 100% românesc ci oferă și servicii de calitate. Jucătorii români apreciază acest cazinou în primul rând datorită numărului mare de bonusuri care apar periodic. Pe lângă acest lucru cazinou are anumite sloturi exclusive foarte interesante.

Avantajele Baumbet:

 • Brand 100% românesc
 • Sloturi originale, care sunt disponibile doar la acest cazinou
 • Oferă sloturi care imită sloturile din cazinourile terestre
 • Oferă atât o secțiune de pariuri cât și o secțiune de loto și jocuri virtuale
 • Bonus avantajos de bun venit
 • Platformă fără erori semnificative

Dezavantaje Baumbet:

 • Asistența pentru clienți nu este disponibilă non stop
 • Oferă destul de puține jocuri de masă
 • Promoții ocazionale destul de reduse

8. FAQ

8.1 ❓Este Baumbet un cazinou legitim?

Din punct de vedere legal cazinou Baumbet are dreptul de a opera pe teritoriul României. Jucătorii care au jucat la acest cazinou nu au avut reclamații în ceea ce privește legitimitatea acestuia, astfel încât putea afirma că Baumbet este un cazinou legitim.

8.2 ❓Este Baumbet un cazinou sigur?

Siguranța unui cazinou este dată în primul rând de modul prin care protejează datele personale și bancare ale clienților. Cazinoul Baumbet este foarte atent la acest aspect și utilizează cele mai avansate tehnologii pentru criptarea datelor.

8.3 ❓Care este codul promoțional pe care îl pot folosi la Baumbet?

Dacă doriți să beneficiați de bonusurile oferite de codul promoțional Baumbet tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont la cazinou accesând link-ul nostru.

comentează BaumbetCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil