CodPromotional.net ro

Sistemele de pariuri progresive

de la Cosmin Petraru pentru
Sistemele de pariuri progresive

În lumea pariurilor sportive online au apărut diverse funcții care ajută jucătorii să construiască pariuri mai complexe, cum ar fi sistemele de pariuri progresive . În acest articol vom vedea ce sunt sistemele de pariuri progresive , dar și cum pot fi utilizate în cele mai eficiente moduri posibile.

1. Ce sunt sistemele de pariuri progresive?

Conceptul de bază al sistemelor de pariere progresive este destul de simplu. Este vorba doar despre ajustarea mărimii mizei în funcție de faptul că pariul anterior a fost câștigat sau pierdut. Modul exact în care vă ajustați mizele depinde de sistemul utilizat și dacă este o progresie negativă sau o progresie pozitivă.

Aceste sisteme de pariuri online progresive sunt utilizate de obicei de oamenii care joacă jocuri de cazino. Ruleta, în special, este adesea jocul preferat de jucătorii care le folosesc. Blackjack-ul este, de asemenea, un joc popular pentru utilizarea sistemelor de pariuri. În teorie, totuși, ele pot fi folosite în aproape orice formă de jocuri de noroc.

Află care sunt cele mai comune mituri despre jocurile de noroc, dezlușește-le și învață care este metoda cea bună!

2. Tipuri de pariuri progresive

2.1 Progresie pozitivă

Atunci când folosești un sistem de pariuri cu progresie pozitivă , îți vei crește miza de fiecare dată când ai câștigat un pariu. Îl vei reduce atunci când ai pierdut un pariu. Sistemele de acest tip nu sunt la fel de potențial dăunătoare ca sistemele de progresie negativă.

Într-o oarecare măsură, teoria de aici este logică. Puteți câștiga o mulțime de bani dacă mergeți pe o serie lungă de câștiguri, iar o serie lungă de pierderi nu ar trebui să vă decimeze fondurile. Folosirea progresiei pozitive este de fapt relativ inofensivă, dar este important să rețineți că sistemele de acest tip nu fac nimic pentru a vă afecta șansele generale de a câștiga sau de a pierde.

2.2 Progresia negativă

Progresia negativă este în esență opusul progresiei pozitive, deoarece implică creșterea mizei când pierzi și reducerea acesteia când câștigi. Sistemele de acest tip pot fi o rețetă pentru dezastru.

Este ușor de înțeles de ce jucătorii sunt tentați să folosească sistemele de pariuri cu progresie negativă , deoarece teoria pare complet logică la prima vedere. Cu toate acestea, este fundamental defectuoasă. Acest lucru se datorează faptului că nu există nicio garanție privind momentul în care o serie de înfrângeri se va termina.

Joacă la cazinoul Favbet!

FavBet
FavBet
Bonus Cazino
5000 RON Bonus de Bun Venit + 725 Rotiri Gratuite + 250 RON pariu fără risc

S-ar putea să credeți că, dacă negru a apărut la ruletă, să spunem de opt ori la rând că în curând va fi roșu. Nu este cazul, totuși, următoarea învârtire este la fel de probabil să fie din nou roșie ca și neagră. Convingerea greșită că rezultatele anterioare ale evenimentelor aleatorii pot influența cumva rezultatele viitoare este cunoscută sub numele de eroarea jucătorului la jocuri de noroc și a dus la nenumărate pierderi. Creșterea continuă a mizei în speranța că veți obține în cele din urmă un câștig este pur și simplu greșită.

Problema acestor pariuri este că încă te bazezi pe noroc și succesiunea greșită a evenimentelor îți va pierde bani. De fapt, ai putea ajunge să pierzi sume uriașe de bani, deoarece mizele necesare pot deveni foarte mari atunci când mergi pe o serie de pierderi. Joacă și de pe mobil! Vezi care sunt Top Aplicații Mobile pentru cazino.

3. Cele mai populare sisteme de pariuri progresive

3.1 Sistemul de pariere Martingale

Acesta este cel mai popular sistem de pariuri pe progresie negative și este folosit pentru o varietate de jocuri de cazinou, inclusiv ruleta. Începi cu pariul minim să presupunem 50 RON. După fiecare pierdere, îți dublezi pariul. Deci, dacă ai început să pariezi cu 50 RON, atunci vei continua cu 100 RON, apoi 150 RON, apoi 200 RON și așa mai departe dacă ai continuat să pierzi. Dacă câștigi o mână, repornești întregul proces și pariezi iar 50 RON la următoarea mână.

Ideea din spatele acestui sistem de pariuri este că, atunci când în cele din urmă câștigi o mână, vei primi înapoi banii pe care i-ai pierdut plus un profit. Puteți obține unele profituri în acest fel, dar acestea sunt de obicei mici și riscați totuși să atingeți valoarea maximă a mizei dacă aveți o serie de pierderi.

3.2 Sistemul de pariere Fibonacci

Acesta este un sistem de pariuri progresive pe care îl puteți schimba pentru a fi fie o progresie pozitivă, fie o progresie negativă. Provine din șirul matematic Fibonacci, în care adăugați întotdeauna suma celor două numere anterioare din serie: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34…

Când utilizați sistemul de pariuri Fibonacci, începeți primul pariu cu o singură unitate să spunem 50 RON. Pe măsură ce progresezi în secvență, vei înmulți acea unitate de bază cu oriunde te-ai afla de-a lungul acelei secvențe.

Puteți face din aceasta o progresie pozitivă prin creșterea pariurilor de-a lungul secvenței cu fiecare mână pe care o câștigați. Dacă pierzi o mână, te întorci cu două locuri în succesiunea Fibonacci și începi din nou.

Pentru a face din aceasta o progresie negativă, creșteți pariurile de-a lungul secvenței pentru fiecare mână pe care o pierdeți. Dacă câștigi o mână, te întorci cu două locuri în secvență și începi din nou.

3.3 Sistemul de pariere D’Alembert

Aceasta este o formă mult mai puțin agresivă de progresie negativă și mai ușor de urmărit. Începi cu pariul de bază și, dacă câștigi la prima mână, atunci ai finalizat sistemul. Dacă pierdeți la prima mână, treceți prin sistem astfel:

  • Pentru fiecare dată când pariul tău este pierzător, crește-ți miza cu o unitate.
  • Pentru fiecare dată când pariul tău este câștigător, reduceți miza cu o unitate.

Sistemul D’Alembert nu este doar mai ușor de urmărit, dar vă împiedică și ca pariurile dumneavoastră să devină extrem de mari dacă atingeți o serie de pierderi. Pe de altă parte, progresia sa mai lejeră înseamnă că îți vei recupera pierderile mai lent.

Nu dorești să utilizezi formele clasice de plată la cazinourile online? Vezi în articolul nostru ce cazinouri acceptă plata cu PayPal?

4. Întrebări Frecvente despre pariurile progresive

4.1 💸 Sunt sistemele de pariuri progresive sigure?

În niciun caz niciun sistem de pariuri progresive nu oferă rezultate sigure. În funcție de tipul de sistem de pariere progresivă puteți avea mai mari sau mai mici șanse de câștig, dar nicidecum câștigurile nu vor fi garantate.

4.2 💸 Care sunt cele mai populare sisteme de pariuri progresive?

În lumea pariurilor online cel mai des veți auzi vorbindu-se despre sisteme precum: Sistemul Martingale, Labouchère, Fibonacci și D’Alembert.

4.3 💸 Unde pot utiliza sistemele de pariuri progresive?

Cele mai populare case de pariuri unde puteți utiliza sistemele de pariuri progresive sunt: Unibet, Favbet, Netbet și Betano.

comentează SistemeleDePariuriProgresive
Comentarii (2)
DonCorleone
DonCorleone 7 luni în urmă
da, chiar îmi face plăcere tipul ăsta de pariuri
Joacă în mod responsabil