CodPromotional.net ro

Handbal – sfaturi de pariuri

de la Cod Promotional pentru
Handbal – sfaturi de pariuri

Competițiile interne și internaționale de handbal au început în forță în această toamnă, iar noi îți oferim un ghid special – Handbal - sfaturi de pariuri. Handbalul nu este un sport luat în calcul de mulți pariori, dar poate aduce profituri generoase, dacă este analizat cu atenție.

1. Cât sunt de populare pariurile pe handbal în România?

Deși nu la fel de popular printre opțiunile de pariere pe handbal ale jucătorilor, precum fotbalul sau tenisul, handbalul este sportul de care se leagă unele dintre cele mai mari performanțe ale României, atât la nivel de echipe naționale, cât și de cluburi. Amintim aici perfomanțele naționalei României de handbal masculin din anii ’60-’70, de patru ori campioană mondială, dar și rezultatele mai recente ale naționalei României de handbal feminin, argintul mondial din 2005, alături de bronzul european din 2015, cu Cristina Neagu în prim plan.

Totodată, Liga Florilor este unul dintre cele mai puternice campionate de handbal feminin din lume. Pe fondul performanțelor unor cluburi precum Oltchim Râmnicu Vâlcea și CSM București, extrem de multe jucătoare de top din străinătate au ales să joace în România. Află cum sa citești cotele de pariuri corect astfel încât să plasezi doar pariuri câștigătoare.

2. Regulile handbalului

Datorită regulilor extrem de simple și ușor de înțeles pentru toată lumea, handbalul reprezintă un sport pe care oricine poate plasa pariuri cu lejeritate.

Jocul se desfășoară în sală, astfel că nu trebuie să ai grija meciurilor amânate, așa cum se întâmplă atunci când pariezi pe tenis, de exemplu, și se dispută între două echipe, care aliniază la start 6 jucători de câmp și un portar. Scopul este, bineînțeles, ca o echipă să înscrie mai multe goluri decât cealaltă.

Un meci are două reprize de câte 30 de minute, iar cei doi arbitri care au grijă ca jocul să se desfășoare corect, pot să oprescă timpul atunci când situația o cere, astfel încât timpul efectiv de joc nu este afectat de trageri de timp din partea jucătorilor.

Cel mai mare bonus de pe piață
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!

Ar mai trebui să știi că pentru anumite faulturi, handbaliștii pot fi eliminați pentru 2 minute, ceea ce creează un avantaj pentru echipa adversă, iar în unele situații se pot acorda lovituri de la 7 metri, adică penalty-urile clasice din fotbal.

Succesiunea rapidă a golurilor, aruncările spectaculoase din aer, paradele incredibile ale portarilor, dar și faptul că pot exista multe răsturnări de scor de-a lungul unui meci, toate acestea fac din handbal un sport extrem de dinamic, unde pariurile sunt diversificate și distractive.

3. Strategii de pariere pe handbal

Unele case de pariuri oferă opțiuni speciale de pariere pe handbal înaintea meciurilor importante de, precum numărul de goluri marcat de o jucătoare sau un jucător, procentajul loviturilor apărate de portari, numărul de eliminări de 2 minute dintr-o partidă sau duel direct între cei mai buni jucători ai celor două echipe, respectiv cine marchează cele mai multe goluri dintre cei doi.

Una dintre strategiile de pariere pe handbal pe care le poți aborda este plasarea unui pariu pre-meci pe jucătoarea sau jucătorul vedetă, care marchează multe goluri, și care ar putea fi decisiv pentru echipa sa.

De obicei, când o echipă mai slab cotată, la campionatele mondiale sau europene, însă și în competițiile inter-cluburi, joacă cu o echipă favorită, întotdeauna “tunul” echipei mai slab cotate va lua meciul în mâini și va înscrie goluri, astfel că un pariu peste linia de goluri propusă de casa de pariuri pentru acel jucător ar putea reprezenta o opțiune profitabilă.De asemenea, într-un meci cu o încărcătură deosebită, în fazele finale ale competiției, jucat într-o sală plină și gălăgioasă, eliminările de 2 minute ar putea fi numeroase, mai ales dacă echipele sunt apropiate ca valoare și sunt recunoscute pentru jocul dur practicat în apărare. Astfel, pariurile pe numărul eliminărilor de 2 minute la handbal nu trebuie neglijat.

Pariază pe handbal la casele de pariuri de top din România!

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
FavBet
FavBet
Bonus Sporturi
5000 RON Bonus de Bun Venit + 250 RON pariu fără risc + 725 Rotiri Gratuite
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
Betfair
Betfair
Bonus Sporturi
Bonus până la 550 RON

Îți recomandăm casa de pariuri Betano, care are o ofertă vastă în ceea ce privește pariurile speciale pe handbal la cote atractive.

O altă strategie care ar putea fi profitabilă o reprezintă pariurile ante-post pe handbal, pe o anumită competiție, adică înainte ca aceasta să înceapă. Urmărește cotele oferite de casele de pariuri pentru câștigarea competiției, plasează un pariu pe o echipă pe care o consideri favorită să ajungă în fazele superioare, iar după faza grupelor, poți folosi funcția de cash-out, pentru a-ți asigura un profit instant, fără aștepta deznodământul. Casa de pariuri Betfair oferă opțiuni extrem de bune, atât pe platforma Sportsbook, cât și pe piața de Exchange la pariurile ante-post pe handbal, iar dacă ești client nou și folosești codul promoțional ZBAN01 vei putea beneficia de un bonus de bun venit de până la 550 RON.

4. Tipuri de pariuri pe handbal

Pe lângă opțiunile speciale amintite anterior, handbalul oferă mai multe tipuri de pariuri, asemănătoare cu celelalte sporturi de echipă precum fotbalul, baschetul sau rugbyul.

Pariul clasic în handbal este cel de 1X2, când miza pe echipa care câștigă meciul sau, de ce nu, dacă ești inspirat, pe o remiză care în handbal are o cotă uriașă.

Totodată, datorită răsturnărilor de scor frecvente, pariurile de tip 1 pauză/2 final la handbal, cu cote ofertante, pot fi de multe ori verzi și îți pot aduce bani frumoși în cont.

Pe meciurile de handbal mai poți paria pe numărul total de goluri dintr-o repriză sau din meci, ori repriza în care se marchează cele mai multe goluri. Este recomandat ca pentru astfel de pariuri să urmărești live transmisiunea jocului de handbal pentru a-ți face o idee despre desfășurarea evenimentelor pe teren.

Nu în ultimul rând, pariurile de tip handicap goluri la handbal sunt, de asemenea, foarte populare atunci când vine vorba de handbal și sunt profitabile mai ales la competițiile pentru echipele naționale, când uneori nivelul unor reprezentative din Asia sau America de Sud este scăzut. Dacă nu știi ce este un pariu cu handicap citește articolul nostru pe acest subiect.

5. Pe ce competiții de handbal poți paria?

Competițiile europene inter-cluburi de handbal sunt cele mai populare, alături de campionatele interne, Liga Florilor și Liga Zimbrilor, care oferă partide săptămână de săptămână. Cotele pentru competițiile interne de handbal sunt bune și pot fi speculate.

Poți miza și poți obține profit pe meciuri din campionatul intern, dar și din Champions League, unde anul acesta România are 2 reprezentante la feminin, campioana Rapid București și CSM București, dar și una la masculin, Dinamo București, toate având șanse de a trece de grupe. Ambele competiții europene de handbal pot fi urmărite în transmisiune directă pe site-ul Unibet, unde poți paria live pe aceste evenimente. Nu uita, dacă nu ai un cont pe această platformă, îți oferim alături de partenerii noștri 100% bonus de până la 300 RON de bun venit.

De asemenea, Campionatul European de Handbal feminin va avea loc în luna noiembrie, cu România la start, astfel că poți urmări live meciurile de handbal ale fetelor noastre și poți paria pe victoria lor.

Handbalul oferă, astfel, o multitudine de opțiuni de pariere, iar o analiză bună și un pariu inspirat, ținând cont de ghidul Handbal – sfaturi de pariuri, îți vor aduce cu siguranță satisfacții!

comentează Handbal–SfaturiDePariuri
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil