Fortuna Cod Promoțional

de la Cod Promotional pentru

Puteți utiliza codul nostru Fortuna Cod Promoțional pentru a avea acces la un bonus special. Codul de promoție gratuit Fortuna este link-ul nostru, iar pentru a obține bonusul tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe site accesând acest link. Bonusul pe care îl veți primi poate fi utilizat în toate secțiunile de pe site, pariuri sportive, cazinou, cazinou live, loto, jocuri virtuale. Acesta constă într-un bonus de până la 2000 de RON pentru cazinou și un bonus de până la 500 RON pentru pariuri sportive. Codul de promoție Fortuna este valabil pentru clienții din România.

În momentul în care vă creați un cont la cazinou utilizând codul promoțional Fortuna veți fi eligibili să beneficiați de unul dintre următoarele bonusuri:

Codul Promoțional Fortuna

Bonusuri Valoare bonusului Cod Promoțional Fortuna 2023
Bonusul de bun venit la casa de pariuri Bonus de 100% din prima depunere de maxim 500 RON Utilizați link-ul nostru
Bonusul de bun venit la cazinou Bonus de până în 2000 RON pentru primele 3 depuneri Utilizați link-ul nostru
Bonusul de bun venit la loto Bonus de 100 din prima depunere de maxim 100 RON Utilizați link-ul nostru
Cashback la cazinou Bonus de cashback în valoare de maxim 100 RON Utilizați link-ul nostru

Cazinoul Fortuna este deținut de compania Bet Zone S.R.L. care are sediul pe teritoriul României. Cazinoul deține licența cu numărul L1160665W000326 emisă la data de 1 septembrie 2016, fiind valabilă până la data de 31 august 2026. Prin intermediul acestei licențe compania poate oferi în mod legal pe teritoriul României jocuri de noroc. Cazinoul operează după anumite reguli stricte, respectarea acestora fiind verificată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

1. Cum să te înregistrezi pe Fortuna

Fortuna bonus maxim (bonus maxim online)
Fortuna Cod Promoțional Ianuarie 2023
Fortuna Cod Promoțional Februarie 2023
Martie 2023 Aprilie 2023
Mai 2023 Iunie 2023
Iulie 2023 August 2023
Septembrie 2023 Octombrie 2023
Noiembrie 2023 Decembrie 2023

Înregistrarea la cazinoul Fortuna a fost destul de simplificată și nu ar trebui să vă ia mai mult de 5 minute. Pentru a beneficia de bonusul de bun venit este important să folosiți codul promoțional Fortuna accesând link-ul nostru la înregistrare.

Primul pas este să intrați pe site-ul la secțiunea Înregistrare din partea dreaptă sus. După asta veți fi redirecționați către un formular de înregistrare unde va trebui să vă introduceți informațiile dumneavoastră personale, datele de contact și datele de autentificare. După ce ați completat tot formularul apăsați pe butonul Înregistrare.

Acum va trebui să vă confirmați contul accesând link-ul din emailul trimis de cazinoul pe adresa de email furnizată în formular. Te întrebi dacă este o modalitate mai ușoară de a îți crea cont? Ei bine la Unibet există! Și dacă atunci când te înregistrezi utilizezi Cod Promoțional Unibet vei putea beneficia de oferta de bun venit!

În cele din urmă în termen de 30 de zile va trebui să vă confirmați identitatea prin încărcarea pe site a unei poze cu buletinul, pașaportul sau permisul dumneavoastră de conducere, dar și o dovadă a adresei care poate fi atât o factură cât și un extras bancar.

2. Codul bonus Fortuna România

Codul recomandat Fortuna vine cu bonusuri semnificative atât în ceea ce privește secțiunea de cazinou cât și pentru secțiunea de pariuri. Astfel încât atât pariorii cât și jucătorii la cazinourile online apreciază beneficiile codului promo Fortuna . Cu toate că nu oferă cel mai mare bonus de pe piața codul bonus gratuit Fortuna se remarcă prin varietatea bonusului. Pe lângă acest lucru codul de înregistrare Fortuna oferă un bonus cu anumite cerințe de pariere rezonabile. Pentru a beneficia de avantajele codului promoțional Fortuna va trebui să vă înscrieți pe site utilizând acest link. Dacă sunteți curios despre alte coduri promoționale pentru alte case de pariuri, noi vă recomandăm să citiți totul despre Cod Bonus Netbet.

3. Cum să obțineți bonusul la Fortuna

Pentru a obține bonusul de bun venit de până în 2000 RON de la cazinoul Fortuna va trebui mai întâi să faceți o depunere de minim 25 de RON. Bonusul de bun venit de la Fortuna va multiplica valoarea primelor trei depuneri cu 100%, 150% si respectiv 200%, astfel încât la 1500 RON depuși primiți, în plus, încă 2000 RON.În ceea ce privește retragerea acestui bonus va trebui mai întâi să îndepliniți anumite condiții. Bonusul trebuie rulat de minim 25 de ori în termen de 7 zile. Contribuția la rularea bonusului la Fortuna este diferită în funcție de joc astfel încât sloturile contribuie cu 100%, jocuri de cărți (10%), ruleta (20%), pokerul (10%) si cote fixe (50%).

Acum aproape toate magazinele de orice tip au și versiunea de online și acestea, precum casele de pariuri online, vă oferă posibilitatea de a utliza un cod promoțional. În următoarele aflați mai multe despre coduri promoționale sau coduri de reducere.

4. Oferta Fortuna

4.1 Pariuri sportive la Fortuna

Fortuna are una dintre cele mai variate secțiune de pariuri sportive de pe piață și aici nu ne referim doar la numărul foarte mare de sporturi pe care se poate paria dar și la varietatea de opțiuni de pariere. Fortuna oferă atât posibilitatea de a se paria pe sporturi clasice și cunoscute cum ar fi fotbalul tenisul, voleiul sau handbalul, dar oferă și anumite sporturi mai puțin cunoscute cum ar fi K1, MMA, Speedway, schi aplin, etc. Spre deosebire de alte case de pariuri Fortuna oferă și anumite pariuri speciale cum ar fi pariuri pe politică pentru care codul de înregistrare Fortuna vă va fi de ajutor. Aflați mai multe informații despre alte promoții cu cod pe pagina noastră principală care sunt disponibile la casele de pariuri și la cazinouri.

Dacă sunteți fanii jocurilor de Esports Fortuna are diverse opțiuni de pariere pentru cele mai cunoscute jocuri de acest gen. Printre jocurile de Esport pe care veți putea paria la Fortuna se numără și: CS GO, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2 și Rainbow Six.

Bonus standart pentru Fortuna
Bonusul de Bun Venit de 2000 lei

4.2 Cazinoul Fortuna

Chiar dacă nu are cea mai variată gamă de jocuri de cazinou, cu siguranță la cazinoul Fortuna veți găsi cele mai populare jocuri. Cele mai multe jocuri din cadrul cazinoului sunt sloturi și aici veți găsi chiar și câteva sloturi sport. Pe lângă această selecție Fortuna are și diverse tipuri de jocuri de ruletă și blackjack.

Sloturile cu jackpot sunt foarte populare în cadrul cazinoului deoarece jackpoturile pe care le veți găsi aici sunt foarte mari și calitatea jocurilor este foarte bună.

Cazinoul live Fortuna conține un număr relativ restrâns de jocuri și anume 11, printre care cele mai cunoscute sunt: Age of the Gods Jackpot, Quantum Auto Roulette, Quantum Greek Roulette și All Bets Blackjack. Dacă însă doriți să explorați mai mult și mai diverse jocuri de cazinou, vă recomandăm să accesați SlotV, citiți aici tot ce trebuie să știți despre SlotV Cod Promoțional.

5. Aplicația mobilă Fortuna

Aplicația mobilă Fortuna are caracteristici similare cu versiunea desktop a site-ului, astfel încât în cadrul acesteia veți găsi toate jocurile de cazinou. Cu toate că aplicația mobilă a cazinoului Fortuna nu a primit aceleași cuvinte de laudă precum alte aplicații mobile ale cazinourilor online, aceasta este lipsită de bug-uri și erori importante. Cazinou a dezvoltat atât o aplicație pentru IOS cât și o aplicație pentru android.

Pentru a descărca aceste aplicațiile mobile tot ce trebuie să faceți este să intrați de pe mobil pe site-ul cazinoului la secțiunea Aplicații cazinou. Aici veți alege aplicația potrivită pentru dispozitivul dumneavoastră mobil și o veți descărca. În cele din urmă va trebui să dați click pe ea și se va instala instant după care introduceți codul bonus gratis Fortuna și începeți distracția!

6. Metode de plată Fortuna

Metodele de plată pentru Fortuna România sunt multe și variate, de la cele mai consacrate la cele mai moderne,aflați care sunt acestea în lista de mai jos și amintiți-vă să utilizați codul de înregistrare Fortuna înainte de a face prima depunere.

Metodele de retragere puse la dispoziție de cazinoul Fortuna sunt următoarele:

 • card de credit / debit – depunere minimă de 25 RON, procesare instant, taxe 0%
 • Skrill – depunere minimă de 25 RON, procesare instant, taxe 0%
 • Neteller – depunere minimă de 25 RON, procesare instant, taxe 0%
 • Paysafecard – depunere minimă de 25 RON, procesare instant, taxe 0%
 • Fortuna CashPoint - depunere minimă de 10 RON, procesare instant, taxe 0%

Retragerile de la cazinoul Fortuna se pot realiza prin următoarele metode:

 • card de credit / debit – retragere minimă de 50 RON, procesare 2-3 zile, taxe 0%
 • transfer bancar – retragere minimă de 50 RON, procesare 2-3 zile, taxe 0%
 • Skrill – retragere minimă de 50 RON, procesare maxim o zi, taxe 0%
 • Neteller – retragere minimă de 50 RON, procesare maxim o zi, taxe 0%
 • Paypoint – retragere minimă de 10 RON, procesare maxim câteva ore, taxe 0%

7. Opinii despre Fortuna

Există foarte puține persoane care critică din orice punct de vedere cazinoul Fortuna. Acesta se bucură de simpatia jucătorilor și de o reputație bună în România și datorită agențiilor stradale care se află în toată țara. Astfel impresia generală despre cazinoul Fortuna este că este un cazinou profesionist care oferă servicii de calitate atât pe partea de cazinou cât și pe partea de pariuri.

Avantajele Fortuna:

 • Bonus la depunere destul de mare
 • Depuneri și retrageri din agențiile stradale Fortuna
 • Cazinou, cazinou live, pariuri sportive, loto, jocuri virtuale în cadrul unei platforme
 • Bonusuri substanțiale inclusiv pentru clienții existenți
 • Lipsa taxelor pentru depuneri și pentru unele tipuri de retrageri
 • Reputație impecabilă în România
 • Jocuri oferite de furnizori de renume

Dezavantaje Fortuna:

 • Lipsa jocurilor de poker de la cazinou
 • Puține jocuri care pot fi jucate în varianta demo

8. FAQ

8.1 💡Este Fortuna un cazinou legitim?

Atât cazinoul Fortuna cât și casa de pariuri Fortuna funcționează sub reglementările ONJN, iar odată cu obținerea licenței de funcționare putem spune că Fortuna este un cazinou legitim din toate punctele de vedere.

8.2 💡Este Fortuna un cazinou sigur?

Atât din punct de vedere al datelor dumneavoastră personale cât și din punct de vedere al securității banilor depuși putem spune că Fortuna este un cazinou sigur deoarece folosește cele mai avansate tehnologii din industrie pentru criptare și protecție a datelor clienților.

8.3 💡Care este codul promoțional pe care îl pot folosi la Fortuna?

Dacă doriți să beneficiați de bonusurile pe care cazinoul Fortuna le pune la dispoziția noilor clienți prin intermediul Fortuna Cod Promoțional tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont accesând acest link.

comentează FortunaCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil