Efbet Cod Promoțional

de la Cod Promotional pentru

În momentul în care vă înregistrați la acest cazinou puteți utiliza codul nostru Efbet Cod Promoțional, astfel încât să beneficiați de un bonus frumos. Codul promoțional Efbet este reprezentat de link-ul nostru, pe care dacă îl accesați și vă faceți cont veți obține bonusul special. Acest bonus va putea fi folosit în toate secțiunile site-ului: pariuri sportive, cazinou, cazinou live, pariuri virtuale și loto. Codul promoțional gratuit Efbet vă va aduce un bonus de 200% din prima depunere de maxim 1800 RON sau un pariu fără risc de 500 RON. Codul bonus Efbet este valabil pentru clienții din România.

Codul promo Efbet utilizat la înregistrare la cazinou, vă va putea aduce unul sau mai multe bonusuri dintre cele prezentate mai jos:

Efbet Cod Promoțional

Bonusuri Valoarea bonusului Cod Promoțional Efbet
Bonusul de bun venit la casa de pariuri Bonus de 100% din prima depunere de maxim 750 RON Utilizați link-ul nostru
Bonusul de bun venit la cazinou Bonus 200% din prima depunere, maxim 2000 RON Utilizați link-ul nostru
Bonusul de reîncărcare Bonus de 100% din depunerea de minim 20 RON Utilizați link-ul nostru

Cazinoul Efbet operează în acest moment prin intermediul licenței cu numărul L1173067W000796 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc la data de 01.11.2017 pentru compania ALTABET LIMITED, care deține cazinoul online. Această licență îi conferă dreptul să ofere în mod legal jocuri de cazinou pe teritoriul României până la data de 31.10.2027. O astfel de licență ne asigură că un cazinou online operează legal, în temeiul legii.

1. Deschiderea unui cont la Efbet

Efbet bonus maxim (bonus maxim online)
Efbet Cod Promotional Ianuarie 2023
nu este necesar
Mergi la Efbet
Efbet Cod Promotional Februarie 2023
nu este necesar
Mergi la Efbet
Martie 2023 Aprilie 2023
Mai 2023 Iunie 2023
Iulie 2023 August 2023
Septembrie 2023 Octombrie 2023
Noiembrie 2023 Decembrie 2023

Pentru a obține bonusul de bun venit va trebui să utilizați codul nostru promoțional Efbet prin accesare acestui link la înregistrare.

Primul pas pentru crearea unui cont la Efbet este să intrați la secțiunea Înregistrează-te de pe site. Apoi la trebui să completați un formular format din 3 etape: informații despre cont, date personale și depunere. În cele din urmă după ce ați finalizat procesul de înregistrare veți primi pe email un link pentru activarea contului. Tot ce trebuie să faceți aici este să accesați acel link primit de la cazinou.

În cele din urmă aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă putea confirma identitatea la cazinou. Acest lucru se face foarte simplu prin încărcarea pe platformă a unei poze cu buletinul dumneavoastră permisul de conducere sau pașaportul împreună cu o dovadă a adresei ( un extras bancar sau o factură).

2. Codul bonus Efbet România

Codul de promoție Efbet oferă un bonus foarte atractiv pentru clienții noi ai cazinoului. Astfel prin utilizarea codului promoțional Efbet veți obține un bonus atât pentru cazinou cât și un bonus pentru casa de pariuri. Codul de înregistrare Efbet cu toate că nu oferă cel mai mare bonus de pe piața oferă mai multe tipuri de bonusuri, astfel încât codul promo gratuit Efbet este mai apreciat și utilizat decât multe coduri promoționale de la alte cazinouri care oferă un bonus mai mare. Dacă doriți să aveți parte de beneficiile codului promoțional Efbet puteți utiliza la înregistrare link-ul nostru pe platforma acestei case de pariuri iar dacă sunteți interesat în alte coduri de înregistrare, accesați pagina principală.

Bonus standart pentru Efbet
Bonus de până la 500 LEI

3. Cum să obțineți bonusul la Efbet

Bonusul de bun venit la cazinoul Efbet constă în 200% din prima depunere, maxim 1800 RON. Pentru a putea retrage acest bonus de cazinou va trebui mai întâi să-l rulați de minim 35 ori. Bonusul va putea fi rulat numai în secțiunea de cazinou de pe site și nu va putea fi rulat în secțiunea de cazinou live. În termen de 14 de la momentul acordării va trebui să îndepliniți aceste cerințe pentru a putea retrage acest bonus. În caz contrar bonusul va dispărea instant din contul dumneavoastră. Condiții similare sunt și pe Unibet pentru obținerea bonusului, mai multe detalii despre acesta, găsiți în recenzia Unibet Cod Promo.

4. Oferta Efbet

4.1 Pariuri sportive la Efbet

Casa de pariuri Efbet vă va aduce 12 categorii de pariuri, toate dedicate sportului. Ca întotdeauna, există sporturi must-have: fotbal, baschet și tenis. Dacă doriți să pariați pe mai multe sporturi de nișă, veți avea o selecție foarte limitată. În partea stângă a platformei, veți găsi un calendar, evenimente de top și meniu cu toate sporturile listate. Partea de mijloc a platformei listează toate evenimentele. Partea dreaptă este rezervată pentru biletul de pariuri și pentru unele pariuri populare.

Secțiunea de pariuri live Efbet poate fi găsită în partea de sus a site-ului. Numărul de meciuri disponibile este destul de limitat, dar evenimentele importante din sporturile puse la dispoziție de Efbet le veți găsi în această recenzie.

Cotele pe care le veți găsi în secțiune de pariuri sportive de la cazinoul Efbet sunt peste media pieței, aceasta fiind unul dintre aspectele pentru care cazinoul este utilizat de foarte mulți pariori profesioniști. Chiar dacă nu sunt diferențe mari de cote când vine vorba de un număr foarte mare de pariuri zilnice se vede diferența.

4.2 Cazinoul Efbet

Efbet este un brand care pe lângă cazinourile sale din marile orașe are și o secțiune imensă de jocuri de cazinou pe site-ul său unde și aici veți avea un bonus de bun venit utilizând codul de înregistrare gratuit Efbet. Există o subsecțiune din „Jocuri noi”; acolo puteți urmări ultimele jocuri apărute. Veți fi surprins deoarece multe dintre jocurile disponibile online nu sunt oferite în cazinourile terestre Efbet. Jocurile se încarcă rapid, iar sentimentul în timpul jocului este unic datorită designului modern.

Efbet se poate lăuda acum cu o subsecțiune cu jocuri de cazino live în care fiecare client poate experimenta emoția de a juca la ruletă sau Baccarat cu un crupier adevărat. BlackJack este, de asemenea, printre ofertele Efbet; astfel pun la dispoziția clienților cele mai fermecătoare și mai comerciale jocuri de cazino dar nu mai fermecătoare decât cele oferite de Vlad Cazino. Citește și tu recenzia Vlad Cazino Cod Bonus și vezi care este mai atractiv.

La EfBet contactul vizual se face prin conexiune video (flux live) între dumneavoastră și crupier și totul este în timp real. Puteți vedea ce se întâmplă pe masa din față și se simte ca și cum ați fi într-un adevărat cazinou. Crupierii s-au antrenat la un nivel profesional foarte înalt și nu există aproape nicio diferență între ei și fetele din cazinourile fizice ale companiei.

5. Aplicația mobilă Efbet

De ceva timp cazinoul Efbet se mândrește cu una dintre cele mai bune aplicații de mobil ale unui cazinou online. Aceasta are un design simplu și are secțiunile foarte bine organizate fiind perfectă mai ales pentru jucătorii începătorii. Aplicația mobilă Efbet va putea fi utilizată atât pentru dispozitivele cu sistem de operare android cât și de cele cu un sistem de operare IOS. Pentru a descărca această aplicație va trebui să scanați de pe dispozitivul dumneavoastră mobil un cod QR sau să intrați pe site-ul cazinoului de pe dispozitivul mobil. Dacă dorești să încerci și o altă aplicație îți recomandăm aplicația Betano, mai multe informații despre aceasta, în articolul nostru Betano Cod Promoțional. Aceste aplicații se instalează similar apăsând pe aplicația pe care ați descărcat-o în telefon.

6. Metode de plată Efbet

Metodele de plată oferite de Efbet România sunt cele ce sunt oferite de majoritatea caselor de pariuri și cazinouri în general. Puteți să fiți linisștiți căci banii dvs. sunt în siguranță la Efbet deoarece această platformă cooperează cu bănci de încredere, precum Banca Comercială Română, mai multe detalii despre serviciile lor: https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice.

Depunerile din cadrul cazinoului Efbet se pot realiza prin următoarele metode:

 • Skrill - Depunere minimă: 20 de RON;
 • Card de Credit/Debit - Visa - Depunere minimă: 20 RON; - Maestro;
 • Neteller - Depunere minimă: 20 RON;
 • PaysafeCard - Depunere minimă: 25 RON
 • Efbet cash - Depunere minimă: 20 RON; Depunere maximă: 75.000 RON;

În ceea ce privește retragerile în cadrul cazinoului Efbet se pot utiliza următoarele metode:

 • Skrill - Retragere minimă: 60 RON;
 • Card de Credit/Debit (Visa, Maestro şi MasterCard) - Retragere minimă: 60 RON;
 • Neteller - Retragere minimă: 60 RON;
 • Efbet cash - Retragere minimă: 60 RON; Retragere maximă: 10.000 RON;

7. Opinii despre Efbet

Multe persoane consideră cazinoul Efbet ca fiind unul dintre cele mai interesante din România. Un prim argument pentru a susține această afirmație este numărul mare de jocuri de cazinou disponibile de toate tipurile. Jucătorii au apreciat foarte mult și modalitățile diverse de contactare a suportului pentru clienți dar și profesionalismul personalului. Unele persoane susțin că în ciuda faptului că există multe jocuri de cazinou la Efbet anumiți furnizori mari de jocuri lipsesc. În general clienții cazinoului sunt mulțumiți de serviciile oferite de acesta și îl recomandă și prietenilor lor, oferindu-le și codul de promoție Efbet.

Avantajele Efbet:

 • Secțiune de loto care cuprinde Lucky X, Lucky Six și Next 6
 • Oferă un bonus special pentru depunerile ulterioare
 • Asistența pentru clienți prin chat live și prin WhatsApp
 • Oferă multe metode de plăți
 • Condiții de obținere a bonusului rezonabile
 • Oferă o aplicație mobilă atât pentru android cât și pentru IOS

Dezavantaje Efbet:

 • Jackpoturile progresive au o valoare destul de redusă
 • Lipsa anumitor jocuri populare de la furnizori de top
 • Număr destul de redus de promoții ocazionale
 • Taxa de retragere de 3% pentru retragerile prin Skrill și Neteller

8. FAQ

8.1 📌Este Efbet un cazinou legitim?

Putem afirma că Efbet este un cazinou legitim în primul rând datorită licenței pe care o dețin și în al doilea rând datorită reputației impecabile din rândul clienților.

8.2 📌Este Efbet un cazinou sigur?

Cazinoul Efbet utilizează tehnologia de criptare SSL care oferă o protecție superioară a datelor clienților. Acest lucru elimină posibilitatea ca datele dumneavoastră personale pe care le-ați furnizat cazinoul să ajungă la terțe persoane.

8.3 📌Care este codul promoțional pe care îl pot folosi la Efbet?

Codul promoțional Efbet este reprezentat de link-ul nostru, pe care îl puteți utiliza pentru a vă face cont la cazinou și astfel veți beneficia de bonusurile de bun venit.

comentează EfbetCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil