CodPromotional.net ro

Cele mai populare sloturi online

de la Cosmin Petraru pentru
Cele mai populare sloturi online

În lumea jocurilor de noroc sloturile țin capul de afiș, iar datorită acestui faptul în cele ce urmează vă vom prezenta cele mai populare sloturi online . Astăzi, există sute de furnizori de jocuri care oferă diverse tipuri de sloturi precum: sloturi clasice, sloturi cu fructe, sloturi animate, sloturi din filme, etc. Titlurile jocurilor concurează în matematică, grafică, teme, experiență jucătorului și instrumente promoționale în joc.

1. Top cele mai populare sloturi online în România

Numărul de sloturi crește foarte mult în fiecare an. Casele de pariuri de top din România le oferă jucătorilor mii de sloturi online diferite așadar poate fi destul de greu să alegeți ce joc să vă jucați. În cele ce urmează v-am pregătit o listă cu cele mai bune sloturi online . Află mai multe despre Cum se caștigă la păcănele în articolul nostru.

1.1 Big Bass Bonanza

Big Bass Bonanza este unul dintre cele mai bune jocuri de slot online de la Pragmatic Play - și pe bună dreptate.

Opera de artă din interiorul acestui slot este foarte bine realizată, toate simbolurile fiind ilustrate într-un stil fermecător de desene animate. Totul, de la diverși pești la cutia de accesorii și undița de pescuit, arată grozav.

Jocul principal se desfășoară la fel ca majoritatea jocurilor cu 5 role, jucătorii cautând să alinieze simbolurile de-a lungul celor 10 linii de plată. Nu este nimic deosebit de special aici, dar odată ce obțineți trei simboluri scatter într-o anumită rotire, veți fi dus la runda bonus de rotiri gratuite, care este locul unde începe cu adevărat distracția. Pentru o experiență inedită la jocurile de păcănele, citește articolul nostru despre Cum sa aleg cel mai bun cazino online.

În timpul rundei, veți avea 10 rotiri bonus, iar scopul este să obțineți un simbol wild Fisherman, care va colecta valoarea tuturor peștilor de pe ecran. Dacă obțineți două simboluri Fisherman într-o singură rotire, veți obține dublul cantității fiecărui pește și așa mai departe.

Continuă așa până când ați folosit toate cele 10 rotiri gratuite, dar dacă obțineți suficiente simboluri Fisherman, veți primi o altă rundă de rotiri bonus cu multiplicatori dublați.

În cazul în care obțineți un simbol Fisherman, dar fără pește, simbolul va arunca un băț de dinamită în ape, făcând să se ridice o grămadă de pești și să prindă bonusurile.

1.2 Buffalo Gold

În cele mai multe cazinouri online veți găsi în categoria de sloturi populare jocul Buffalo Gold. Este posibil chiar să fi jucat și una dintre numeroasele variante ale jocului Buffalo. Dintre toate variantele de sloturi Buffalo, cea care pare cea mai populară este Buffalo Gold.

Jocul are cinci role, patru rânduri și 20 de linii de plată, cu simboluri cum ar fi lupi, elan și bivol însuși.

Simbolul wild în acest joc este un Soare care a apus și servește ca substitut pentru toate celelalte simboluri de pe role, cu excepția simbolului scatter - o monedă de aur.

Primești plăți pentru combo-urile majorității simbolurilor, dar, desigur, toată lumea vrea să obțină cel puțin trei bivoli într-o combinație câștigătoare. Vezi unde poți să joci la sloturile online gratuit, citește articolul nostru Jocuri pacănele gratis - Unde să joc?

Caracteristicile bonus sunt declanșate atunci când cel puțin trei simboluri scatter (monede de aur) apar oriunde pe ecran. Acest lucru declanșează opt rotiri gratuite și fiecare dintre aceste rotiri gratuite poate genera mai multe rotiri gratuite dacă apar monede de aur.

Simbolurile wild (apusul de soare) apar doar pe a doua, a treia și a patra rolă, multiplicatori și wild-uri. Fiecare este marcat ca „dublu” sau „triplu” și înmulțește câștigurile.

Buffalo Gold este plin de rotiri gratuite și wild-uri generoase cu multiplicatori și există chiar și un joc cu risc în care poți încerca să-ți dublezi câștigurile.

1.3 Shogun of Time

Acest nou joc de sloturi a devenit rapid unul dintre cele mai populare sloturi . Shogun of Time de la Just for the Win nu este un joc de noroc tipic asiatic. În timp ce prezintă aspectul obișnuit de slot cu cinci role, Shogun of Time combină cultura japoneză și cyberpunk pentru a vă duce într-o aventură captivantă și interesantă vizual.

RTP-ul jocului este de 96,02%. Dacă ești în căutarea unor sloturi inovatoare pe bani reali și te-ai săturat de „jocurile obișnuite” de la EGT și sloturile IGT, acesta de la Just for the Win este o alegere bună pentru tine. Acesta este unul dintre cele mai populare sloturi și datorită graficii extraordinare.

1.4 The Goonies Return

Acest slot excelent cu 5x3 prezintă portrete ale tuturor personajelor filmului și 20 de linii de plată fixe care sunt declanșate prin potrivirea a 3 sau mai multe simboluri începând de la stânga la dreapta. Jocuri la Ruletă Online cu Bani Reali există și în România!

Există o serie de simboluri inedite la acest joc, inclusiv capcane, monede norocoase, câștig garantat și simboluri wild Truffle Shuffle, cu Chunk făcând dansul său iconic.

Dacă îți plac jocurile de slot care te țin captivat pe tot parcursul jocului sau ești doar un fan al cinematografiei americane clasice din anii 80, nu vrei să ratezi slotul de top online The Goonies Return.

1.5 Hellcatraz

Jocurile pixelate nu sunt pentru toată lumea, este de înțeles. Dar la acel moment când Minecraft este încă unul dintre cele mai populare și posibil cele mai bune jocuri online din lume, nu văd de ce nu ar trebui să dăm o șansă unui slot precum Hellcatraz.

De la gama de culori până la sunete și animații, acest joc de slot dezvoltat de Relax Gaming este unul dintre cele mai bune sloturi retro care te va reîntoarce în timp. Povestea este, de asemenea, una dintre cele mai bune pe care le veți găsi într-un slot retro.

1.6 Cleopatra

Unul dintre caii de bătaie a celor de la IGT este fără îndoială slotul Cleopatra.

Lansat în 2002, acest slot oferă o mulțime de bonusuri rapide pentru a încuraja jocul repetat, oferind în același timp plățile mai mari chiar dacă este un joc cu volatilitate medie până la mare.

Un simbol Sfinx servește și ca un scatter wild. Obținerea a trei sau mai multe dintre acestea la o singură rotire aduce jucătorului 15 rotiri gratuite – iar multiplicatorii se acumulează în timpul rotirilor gratuite, făcând ca câștigurile potențiale să fie mai mari.

La distracție se adaugă simbolul Cleopatra, care este simbol Wild și dublează orice linie de plată în care apare. Acesta este unul dintre cele mai populare sloturi online atât datorită graficii, cât și datorită poveștii sau a plaților.

2. Întrebări frecvente

2.1 🎰 Există un truc pentru a câștiga la sloturi?

Deși nu există o modalitate sigură de a câștiga la sloturile online, îți poți minimiza pierderile jucând responsabil. Stabiliți-vă un buget fix și determinați dimensiunea fiecărui pariu din suma disponibilă.

2.2 🎰 Sunt sloturile 100% noroc?

Sloturile se bazează de fapt pe un grad de aleatoriu în fiecare joc individual, dar plățile atunci când acele evenimente aleatoare produc o combinație câștigătoare sunt controlate pentru a se asigura că doar un anumit procent din banii jucați este rambursat.

2.3 🎰 Care sunt cele mai bune sloturi online?

Cu toate că acest lucru este destul de subiectiv cele mai populare sloturi online sunt jocuri precum: Big Bass Bonanza, Cleopatra sau Buffalo Gold.

comentează CeleMaiPopulareSloturiOnline
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil