Casa Pariurilor Cod Promoțional

de la Cod Promotional pentru

Pentru a obține un bonus semnificativ la înregistrarea la Casa Pariurilor va trebui să utilizați un cod promoțional Casa Pariurilor. Codul de promoție Casa Pariurilor vă poate aduce un bonus de până în 600 RON pentru pariuri sportive și un bonus de 100% din prima depunere de maxim 1500 RON. Bonusul poate fi utilizat în toate secțiunile cazinoului: pariuri sportive, cazinou, cazinou live, jocuri virtuale. Codul de Bonus Casa Pariurilor este reprezentat de link-ul nostru, prin intermediul căruia vă puteți înregistra și beneficia de acest bonus. Codul de înrgistrare Casa Pariurilor este valabil pentru clienții din România.

Dacă în momentul în care vă faceți cont la Casa Pariurilor veți utiliza codul recomandat Casa Pariurilor veți fi eligibili să beneficiați de unul dintre următoarele bonusuri:

Casa Pariurilor Cod Promoțional

Bonusuri Valoarea Bonusului Casa Pariurilor Cod Promoțional
Bonusul la depunere Pentru o depunere de 50 RON primiți 50 RON pentru pariuri live Utilizarea link-ului nostru
Bonusul de bun venit la cazinou Bonus de 100% din prima depunere de maxim 1500 RON Utilizarea link-ului nostru
Bonusul de bun venit la loto Bonus de 100% din prima depunere de maxim 200 RON Utilizarea link-ului nostru
Bonusul de bun venit la casa de pariuri Bonus de maxim 600 RON pentru primele 3 depuneri Utilizarea link-ului nostru

Compania Hattrick PSK d.o.o. din Croația deține în acest moment cazinoul și casa de pariuri Casa Pariurilor. Pe teritoriul României aceștia activează pe baza licenței cu numărul L1160652W000306 valabilă de la 8 august 2016 până la 30 iulie 2026. Licența emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc ne oferă o viziune clară asupra legitimității cazinoul și asupra cadrului legal în care operează această companie.

1. Cum să te înregistrezi pe Casa Pariurilor?

Casa Pariurilor bonus maxim (bonus maxim online)
Casa Pariurilor Cod Bonus Ianuarie 2023
Casa Pariurilor Cod Bonus Februarie 2023
Martie 2023 Aprilie 2023
Mai 2023 Iunie 2023
Iulie 2023 August 2023
Septembrie 2023 Octombrie 2023
Noiembrie 2023 Decembrie 2023

Este foarte important la înscrierea la Casa Pariurilor să utilizați codul de promoție gratuit Casa Pariurilor pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit. Acest lucru se face prin înregistrarea accesând link-ul nostru.

Primul pas la crearea unui cont este de a intra pe site la secțiunea Înregistrare. Apoi veți fi redirecționați spre un formular unde este important să vă introduceți datele dumneavoastră personale corecte, dar și datele de contact și informațiile de autentificare pe site. După ce ați completat formularul va trebui să apăsați pe butonul Înregistrare și veți primi pe e-mail un link pentru confirmarea contului. Tot ce trebuie să faceți este să accesați acel link.

În cele din urmă pentru a putea face retrageri din cadrul cazinoului este important să vă confirmați identitatea. Acest lucru se face prin încărcarea pe site a unei poze cu buletinul, permisul de conducere, sau pașaportul și o dovadă a adresei (un extras bancar sau oa factură).

2. Codul bonus Casa Pariurilor România

Codul de bonus gratis Casa Pariurilor oferă cu siguranță unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit de pe piața. Pe lângă acest lucru bonusul la care aveți acces utilizând codul recomandat de înregistrare Casa Pariurilor oferă un bonus cu cerințele de pariere mai puțin greu de realizat decât la alte cazinouri online. Acest cod oferă atât posibilitatea de a obține un bonus pentru casa de pariuri cât și un bonus la cazinou. Astfel Casa Pariurilor cod promoțional oferă avantaje suplimentare decât cele de la alte cazinouri online. Pentru a avea acces la bonusul Casa Pariurilo care vine odată cu codul vă puteți înscrie la cazinou utilizând link-ul nostru. Află și despre alte coduri de bonus gratuite ale caselor de pariuri din România pe pagina noastră de start.

3. Cum să obțineți bonusul la Casa Pariurilor

Pentru a putea intra în posesia bonusului de bun venit de la Casa Pariurilor de 100% din prima depunere, maxim 1500 RON va trebui să faceți de punere de minim 25 RON. La Unibet est puțin diferit procesul de obținere a bonusului de bun venit, pentru mai multe detalii, accesați Cod de Bonus Unibet.

Bonus standart pentru Casa Pariurilor
Bonus 200 RON

Pentru a putea retrage bonusul de cazinou la Casa Pariurilor, va trebui să-l rulați de minim 40 de ori la orice joc din cadrul cazinoului online. Pentru a îndeplini aceste cerințe de rulaj veți avea la dispoziție un termen de 7 zile. În cazul în care nu respectați acest termen bonusul va fi șters din contul dumneavoastră.

4. Oferta Casa Pariurilor

4.1 Pariuri sportive la Casa Pariurilor

După cum îi spune și numele Casa Pariurilor se axează pe oferirea de pariuri de diferite tipuri. În cadrul acesteia veți găsi probabil cea mai variată gamă de tipuri de pariuri de pe piața, pornind de la pariurile pe sporturile clasice cum ar fi tenisul, handbalul, fotbalul, hocheiul pe gheață și până la pariuri pe sporturi mai rar întâlnite la casele de pariuri cum ar fi: squash, schi alpin, duel, etc. Pe lângă acestea Casa Pariurilor oferă și anumite pariuri speciale cum ar fi pe ce se va întâmpla în 2023 (cât va ajunge prețul Bitcoin și multe altele).

Casa pariurilor oferă și o gamă largă de pariuri pe Esport care cuprinde pariuri pe CSȘ GO, League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 și multe altele.

Pariurile live Casa Pariurilor sunt o altă secțiune apreciată a site-ului. Aici veți găsi mereu când intrați fie că e zi sau noapte sute de evenimente live pe care veți putea să pariați și, și la această secțiune codul de bonus Casa Pariurilor vă va aduce un plus cââștigului..

4.2 Cazinoul Casa Pariurilor

Cazinoul Casa Pariurilor nu are istorie îndelungată și datorită acestui lucru numărul de jocuri nu este la fel de mare ca la alte cazinouri online. Cele mai multe jocuri din cadrul cazinoului sunt sloturi în număr de peste 150, iar cele mai cunoscute sunt: Extreme Fruits Ultimate, Book of Kings, Jackpot Bells, Heart of the Frontier și multe altele. O gamă mai variată de jocuri de cazino găsiți pe MrBit, pentru mai multe detalii nu ezitați să citiți recenzia noastră Cod Promo MrBit.

Pe de altă parte cazinou live conține un număr de 11 jocuri printre care și: Triumph Roulette, Soho All Bets Blackjack, etc.

5. Aplicația mobilă Casa Pariurilor

Aplicația mobilă dezvoltată de Casa Pariurilor vă pune la dispoziție toate jocurile și opțiunile de pariere disponibile pe versiunea desktop a site-ului. Astfel din cadrul acestei aplicații vă puteți atât juca la cazinou cât puteți și plasa pariuri. Aplicația mobilă Casa Pariurilor este disponibilă atât pentru dispozitivele care operează cu sistemul de operare android cât și pentru dispozitivele cu IOS. Dacă sunteți curioși de o altă aplicație pentru casele de pariu, noi vă recomandăm să încercați și cea de la EfBet, pentru mai multe detalii, citiți recenzia Codul Promoțional EfBet.

Pentru a descărca aplicația pentru IOS puteți alege una dintre aceste 2 metode disponibile:

 • Intrați de pe dispozitivul mobil pe site-ul cazinoului la secțiunea Aplicații și selectați aplicația pentru IOS.
 • Intrați pe Apple Store și căutați Casa Pariurilor și descărcați aplicația ca pe oricare aplicație din telefon.

În ceea ce privește aplicația pentru android aceasta poate fi descărcată doar de pe site-ul cazinoului Casa Pariurilor după care utilizați codul de înregistrare Casa Pariurilor.

6. Metode de plată Casa Pariurilor

Metodele de plată oferite de Casa Pariurilor includ cele clasice și cele mai moderne, una dintre metodele clasice acceptate de Casa Pariurilor este cu cardul mastercard, mai multe detalii în următoarele: https://www.mastercard.ro/ro-ro.html

Casa Pariurilor pune la dispoziția clienților următoarele metode de plată:

 • card de credit Visa / Mastercard / Maestro – depunerea minimă este de 20 RON și nu sunt percepute taxe. Depozitul are loc instant. Depunerea maximă este de 5,000 RON.
 • Skrill - depozitul minim este de 50 RON, are loc instant și nu sunt percepute taxe. Depunerea maximă este de 5,000 RON.
 • Paysafecard – suma minimă de depunere este de 20 RON, iar cea maximă este de 5,000 RON. Nu sunt percepute taxe, iar depozitul are loc instant.
 • Agenții Casa Pariurilor - depunerea minimă este de 10 RON

Retragerile de la Casa Pariurilor se pot realiza prin intermediul următoarelor metode:

 • Card de credit/debit – retragerea minimă este de 20 RON și durează maxim 2 zile lucrătoare.
 • Transfer bancar – nu există sumă minimă de retragere, transferul se face în maxim 48 de ore.
 • Skrill – retragerea minimă este de 50 RON, iar retragerea se face instant
 • Agenții stradale – retragerea minimă este de 10 RON

7. Opinii despre Casa Pariurilor

Pe lângă faptul că în România, Casa Pariurilor este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri dar s-a remarcat și pe partea de cazinou. Astfel numărul de jucători la cazinou Casa Pariurilor este din ce în ce mai mare preconizându-se că va depăși numărul pariorilor. Clienții apreciază Casa Pariurilor datorită bonusurilor substanțiale precum bonusul de bun venit obținut cu Codul Promo Casa Pariurilor dar și datorită suportului pentru clienți remarcabil. Astfel Casa Pariurilor a intrat în topul preferințelor jucătorilor în ceea ce privește un cazinou online.

Avantajele Casa Pariurilor:

 • Depuneri și retrageri rapide de la agențiile stradale
 • Bonusuri generoase atât pentru cazinou cât și pentru pariuri
 • Oferă opțiunea chat live
 • Oferă o aplicație mobilă atât pentru android cât și pentru IOS
 • Design plăcut al site-ului
 • Servicii excelente de relații cu clienții

Dezavantaje Casa Pariurilor:

 • Percepe taxe pentru depunerile bancare
 • Lipsa promoțiilor periodice pentru jocurile de cazinou

8. FAQ

8.1 🙋Este Casa Pariurilor un cazinou legitim?

Casa Pariurilor este un cazinou 100% legal deoarece are o licență de funcționarea care îi conferă dreptul de a oferi jocuri de cazinou și pariuri sportive pe teritoriul României.

8.2 🙋Este Casa Pariurilor un cazinou sigur?

Cazinoul Casa Pariurilor s-a remarcat de-a lungul timpului datorită securității site-ului și a atenției deosebite pe care o acordă acestui aspect. Securitatea datelor personale ale clienților la Casa Pariurilor se face prin intermediul tehnologiei de criptare SSL.

8.3 🙋Care este codul promoțional pe care îl pot folosi la Casa Pariurilor?

Codul promoțional Casa Pariurilor este reprezentat de linkul nostru, pe care dacă îl accesați și vă creați un cont la cazinou veți primi un bonus de bun venit frumos.

comentează CasaPariurilorCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil