Winbet Cod Promoțional

de la Cod Promotional pentru

Codul promoțional Winbet vă aduce unele dintre cele mai interesante beneficii de pe piață. Pentru a beneficia de acestea tot ce trebui să faceți este să utilizați codul de promoție Winbet la înscrierea pe site. Acest cod de înregistrare Winbet este reprezentat de link-ul nostru pe care dacă îl accesați și vă faceți cont veți obține bonusul Winbet. Acest bonus constă în bonus de bun venit de până la 8000 RON și 1000 de rotiri gratuite, bonus care poate fi utilizat în toate secțiunile de pe site: pariuri sportive, cazinou, cazinou live, jocuri virtuale. În acest moment toți clienții români pot beneficia de acest bonus.

Odată ce utilizați codul de bonus Winbet în momentul în care vă creați cont la Winbet veți putea obține unul sau mai multe dintre bonusurile următoare:

Winbet Cod Promoțional

Bonusuri Valoarea Bonusului Winbet Cod Promoțional
Bonus fără depunere 100 de rotiri gratuite Link-ul nostru
Bonusul de bun venit la cazinou Bonus de până la 8000 RON și 1000 de rotiri gratuite Link-ul nostru
Cashback la casa de pariuri 50% la un pariu de 450 RON Link-ul nostru

Compania Global Interactive Solution Limited cu sediul în Malta este în acest moment compania care deține cazinoul Winbet. Pe teritoriul României cazinoul deține licența cu numărul L1183150W000826, emisă la data de 01.03.2018 de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Această licență este valabilă până la data de 29.02.2028, oferindu-i în această perioadă cazinoul dreptul să ofere servicii de jocuri de noroc pe teritoriul României.

1. Deschiderea unui cont la Winbet

Winbet România bonus maxim (bonus maxim online)
Winbet România Cod Promoțional Ianuarie 2023
nu este necesar
Mergi la Winbet România
Winbet România Cod Promoțional Februarie 2023
nu este necesar
Mergi la Winbet România
Martie 2023 Aprilie 2023
Mai 2023 Iunie 2023
Iulie 2023 August 2023
Septembrie 2023 Octombrie 2023
Noiembrie 2023 Decembrie 2023

Pentru a vă înregistra în cadrul cazinoului Winbet va trebui să intrați pe site în secțiunea Înregistrare din partea dreaptă sus a site-ului. Pentru a obține bonusul de bun venit Winbet puteți utiliza codul de promoție gratis Winbet accesând link-ul nostru.

După ce ați intrat în secțiunea Înregistrare va trebui să completați formularul format din 3 pași în care va trebui să introduceți informațiile dumneavoastră personale, datele de contact și datele de autentificare. După ce ați urmat toți acești pași veți primi un email de la cazinou pentru a vă confirma contul. Va trebui să accesați link-ul din acel e-mail pentru a vă activa contul.

În cele din urmă în termen de 30 de zile va trebui să vă confirmați identitatea. Pentru a face acest lucru va trebui să încărcați pe site o poză cu buletinul, permisul de conducere sau pașaportul dumneavoastră și o dovadă a adresei ( un extras bancar sau o factură).

2. Codul bonus Winbet România

Deja beneficiile greu de imaginat pe care le puteți obține dacă utilizați la înregistrare Winbet cod bonus sunt cunoscute și apreciate de un număr din ce în ce mai mare de jucători. Cazinoul remarcându-se pe piața în special prin beneficiile pe care clienții le obțin când utilizează cod de promoție gratuit Winbet . Spre deosebire de codurile promoționale de la alte cazinouri Codul gratuit Winbet are un bonus în numerar dublu sau triplu. Astfel cu ajutorul codului promotional Winbet cazinoul a atras un număr foarte mare de clienți noi. Pentru a beneficia de toate beneficiile care vin odată cu utilizarea codului de înregistrare Winbet tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site utilizând link-ul nostru. Pentru a intra în posesia mai multor coduri promo gratuite ale caselor de pariuri din România, vizitați pagina de start.

3. Cum să obțineți bonusul la Winbet

Veți putea obține bonusul de bun venit de la Winbet care este în valoare de maxim 8000 RON și maxim 1000 de rotiri gratuite în timp că realizați primele 5 depuneri pe site. Pentru prima depunere veți primi un bonus de 100% din depunerea a maxim 2000 RON și 200 de rotiri gratuite. Acest bonus trebuie rulat de 35 de ori. La a doua depunere veți primi un bonus de 125% din depunerea de maxim 1500 RON și 200 de rotiri gratuite. Acest bonus va trebui rulat de 35 de ori. La a treia depunere veți primi un bonus de 150% din depunere, maxim 1500 RON și 200 de rotiri gratuite. Acest bonus trebuie rulat de 35 de ori. La a patra depunere veți primi un bonus de 175% din depunere, maxim 1400 RON și 200 de rotiri gratuite care trebuie rulat de 40 de ori. În ceea ce privește a patra depunere veți primi un bonus de 200% din depunere, maxim 1600 și 200 de rotiri gratuite, care trebuie rulat de 40 de ori. Vezi care sunt criterile de obținere a unui alt bonus de exemplu cel oferit de Netbet, toate informațiile le găsiți în articolul Netbet Cod de Promo.

4. Oferta Winbet

4.1 Pariuri sportive la Winbet

Cazinoul Winbet are, de asemenea, propria secțiune de pariuri sportive pe care o puteți accesa din secțiunea Sport sau Live de pe site. Sporturile oferite de platforma WinBet includ volei, tenis de masă, baschet, fotbal, tenis și handbal, printre altele. Pariurile live sunt, de asemenea, ceva în care vă puteți implica la casa de pariuri Winbet, oferindu-vă experiențe interesante și captivante.

4.2 Cazinoul Winbet

Jocurile de cazinou Winbet pe care le pun la dispoziția clienților cei de la Winbet sunt furnizate de dezvoltatori de software importanți din industrie cum ar fi: EGT, Habanero, Evoplay, Evolution Gaming, Kalamba Games, Gamomat, Oryx Gaming, Novomatic și mulți alții. Cele mai populare jocuri de la Winbet sunt: 20 Star Party, Banana Party, Pyramid Of Gold, African Magic, Alaska Wild, Mighty Kraken, Brilliants Hot, Bavarian Forest, Mystic Moon, Forest Nymph, Lucky Clover și Mighty Rex.

La Winbet veți găsi și câteva jocuri interesante cu dealeri live de la Evolution Gaming și Ezugi. Există trei categorii prin care puteți naviga, începând cu ruleta și trecând la jocuri de masă și poker. În această secțiune se adaugă periodic jocuri noi, iar printre cele mai populare jocuri pe care le veți găsi aici se numără și: Casino Hold’em, VIP Roulette, Blackjack Bronze, Auto Roulette și Diamond Roulette. Pentru a vă bucura de o varietate mai mare de jocuri9 de cazinou, vă inviăm să vizitați Vlad Cazino, unde desigur că veți avea nevoie de Cod de Promoție Vlad Cazino, toate detaliile în articolul nostru.

5. Aplicația mobilă Winbet

Cu toate că se mândrește cu anumite bonusuri foarte impresionante cazinoul Winbet nu are în acest moment o aplicație pentru mobil. Aceștia sunt în curs de a dezvolta o aplicație atât pentru android cât și pentru IOS, dar până atunci jucătorii pot utiliza varianta mobilă a site-ului. Site-ul Winbet conține o temă adaptivă care face ca site-ul să se afișeze perfect pe orice tip de dispozitiv mobil. Dacă totuși doriți să aveți o aplicație mobilă de pariuri și de cazinou, vă recomandăm să încercați aplicația Baumbet, toate amănuntele în Baumbet Cod Promoțional.

Bonus standart pentru Winbet România
Bonus de Bun Venit! Până la 8.000 RON +1.000 ROTIRI GRATUITE

6. Metode de plată Winbet

Metodele de plată puse la dispoziția jucătorilor de către Winbet sunt cele populare, de la cele mai clasice precum prin cardurile de credit, până la cele mai moderne precum Skrill, despre care puteți afla mai multe detalii în următoarele: https://www.skrill.com/en/.

Pentru a face o retragere de la cazinoul Winbet va trebui să alegeți una dintre următoarele metode de plată:

 • Card de credit/debit - depunere instantă, suma minimă care poate fi depusă 20 RON, suma maximă care poate fi depusă 50000 RON.
 • Skrill - depunere instantă, suma minimă care poate fi depusă 20 RON, suma maximă care poate fi depusă 50000 RON.
 • Paysafecard - depunere instantă, suma minimă care poate fi depusă 20 RON, suma maximă care poate fi depusă 4600 RON.
 • Neteller - depunere instantă, suma minimă care poate fi depusă 20 RON, suma maximă care poate fi depusă 50000 RON.
 • cashpaywinbet - depunere instantă, suma minimă care poate fi depusă 5000 RON, suma maximă care poate fi depusă 45000 RON.
 • cashpaywinbet - Delivery - depunere instantă, suma minimă care poate fi depusă 300 RON, suma maximă care poate fi depusă 5000 RON.

Metodele de retragere puse la dispoziție de cazinoul Winbet sunt următoarele:

 • Carduri de credit/debit - timp de retragere 24-72 de ore lucrătoare, suma minimă care poate fi retrasă 60 RON
 • Skrill - retragere instantă, suma minimă care poate fi retrasă 60 RON
 • Neteller - retragere instantă, suma minimă care poate fi retrasă 60 RON
 • cashpaywinbet (direct în locații) - retragere instantă, suma minimă care poate fi retrasă 20 RON, suma maximă care poate fi retrasă 47000 RON
 • CashpayWinbet - Delivery - retragere instantă, suma minimă care poate fi retrasă 400 RON, suma maximă care poate fi retrasă 9400 RON

7. Opinii despre Winbet

Cazinoul Winbet cu toate că nu activează de mult timp pe piața din România a reușit să atragă un număr mare de jucători. Aceștia susțin că, chiar dacă are anumite dezavantaje cum ar fi lipsa aplicației mobile cazinoul Winbet are un suport tehnic profesionist și un bonus de bun venit considerabil accesibil cu codul de înregistrare Winbet, ceea ce îl face foarte atrăgător mai ales pentru jucătorii începători la cazinou.

Avantajele Winbet:

 • Oferă un bonus fără depunere de 100 de rotiri gratuite
 • Oferă unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit de pe piață
 • Interfață intuitivă a site-ului
 • Oferă multe metode de depunere/retragere
 • Oferă un număr impresionant de jocuri de cazinou, inclusiv sloturi și jocuri cu dealeri live
 • Oferă suport tehnic rapid prin intermediul chatului live

Dezavantaje Winbet:

 • Lipsa unei aplicații pentru mobil
 • Cazinoul nu oferă Baccarat cu dealeri live

8. FAQ

8.1 👀. Este Winbet un cazinou legitim?

Winbet are o licență prin intermediul căreia operează pe teritoriul României, astfel încât putem spune cu încredere că este un cazinou legitim din toate punctele de vedere.

8.2 👀 Este Winbet un cazinou sigur?

Winbet este un cazinou care se preocupă constant de securitatea site-ului, astfel încât toate datele personale pe care le furnizează utilizatorii vor fi criptate utilizând tehnologia de ultimă oră SSL, care garantează siguranța datelor.

8.3 👀 Care este codul promoțional pe care îl pot folosi la Winbet?

Pentru a introduce codul promoțional Winbet și pentru a putea beneficia de bonusul consistent cu care vine va trebui să vă creați cont accesând link-ul nostru.

comentează WinbetCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil