PlayGG Cod de Bonus

de la Cod Promotional pentru

PlayGG Cod de Bonus este utilizat de jucătorii care își crează un cont nou la cazinou și doresc să-și revendice bonusul de bun venit PlayGG. În acest moment bonusul de bun venit de la PlayGG vine în două variante: prima opțiune este de bonus de $100 în recompense, iar a doua opțiune constă în 100% din prima depunere de maxim $600. Aceste bonusuri pot fi utilizate în toate tipurile de jocuri de poker oferite de cazinou.

Pentru a revendica acest bonus tot ce trebuie să faceți este să vă faceți cont la cazinou utilizând codul promoțional PlayGG care este reprezentat de link-ul nostru. Acest cod bonus este valabil pentru clienții din România.

PlayGG Cod de Bonus

Bonusuri Valoare bonusului Codul bonusului PlayGG 2023
Bonus de bun venit la cazinou Bonus de 100% din prima depunere, până la maximum 600$ utilizați link-ul nostru
Bonus de bun venit la cazinou Bonus de $100 în recompense și tichete gratuite utilizați link-ul nostru
Bonus de fidelitate până la 60% CashBack utilizați link-ul nostru

Cazinoul PlayGG este deținut de compania WindGG International Limited care are sediul în Malta. În România cazinoul operează pe baza licenței cu numărul L1213892W001345 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România la data de 01.11.2021, fiind valabilă până la data de 31.10.2031. Această licență îl conferă dreptul de a oferi jocuri de cazinou pe teritoriul României.

1. Deschiderea unui cont la PlayGG

PlayGG bonus maxim (bonus maxim online)
PlayGG Cod de Bonus Ianuarie 2023
PlayGG Cod de Bonus Februarie 2023
Martie 2023 Aprilie 2023
Mai 2023 Iunie 2023
Iulie 2023 August 2023
Septembrie 2023 Octombrie 2023
Noiembrie 2023 Decembrie 2023

Prin accesarea link-ului nostru vă puteți face cont și puteți beneficia de bonusul de bun venit oferit de cazinou. După ce utilizați codul promoțional PlayGG va trebui să treceți prin următorii pași pentru a vă crea cont:

 • Intrați în secțiunea Sign Up
 • Completați formularul cu țara de reședință, adresa de email și parola.
 • Accesați link-ul din emailul trimis de cazinou pentru a vă verifica contul
 • Verificați-vă identitatea încărcând în cadrul platformei cazinoului o poză cu buletinul, pașaportul sau permisul de conducere, împreună cu o dovadă a adresei, un extras bancar sau o factură.

Noi avem pregătite pentru tine și alte coduri promoționale gratuite prin care te poți înregistra la alte cazinouri online. Accesează pagina noastră principală și află care sunt acestea.

2. Codul bonus PlayGG

Codul de promoție gratuit PlayGG oferă câteva bonusuri diferite de alte coduri promoționale oferite de alte cazinouri. În primul rând codul bonus PlayGG vă poate oferi anumite bilete de o anumită valoare la turneele ALL-IN or FOLD. Acesta cu siguranță face codul de înregistrare PlayGG un cod foarte utilizat de jucătorii de poker.

Pe de altă parte codul promo PlayGG vine cu un termen de îndeplinirea a cerințelor pentru a retragere bonusul de 90 de zile, unul dintre cele mai mari termene de pe piață. Dacă doriți să beneficiați de aceste bonusuri va trebui să vă creați un cont la cazinou utilizând codul de înregistrare PlayGG care este reprezentat de link-ul nostru. Vezi în recenzia noastră despre Netbet Cod de Promoție, care este oferta acestora de bun venit.

3. Cum să obțineți bonusul la PlayGG

Odată ce v-ați înregistrat cu codul de bonus PlayGG , depunerea minimă care trebuie efectuată pentru a primi bonusul de bun venit PlayGG este de $10. Bonusul care constă în $100 în recompense vă oferă bilete gratuite de o anumită sumă pentru a juca All-In or Fold, fără a fi nevoie să îndepliniți și alte cerințe de rulare a bonusului. Aceste bilete se vor oferi zilnic timp de 6 zile și vor fi disponibile în cont 24 de ore.

Dacă doriți să beneficiați și de alte bonusuri de bun venit la cazinourile online in România, noi vă recomandăm platforma Efbet. În recenzia noastră Efbet Cod Promo veți afla care este codul lor și toate detaliile despre oferta lor.

4. Ce oferă cazinoul PlayGG?

4.1 Pariuri sportive la PlayGG

Deoarece este un cazinou la început în România, PlayGG încă nu și-a deschis o secțiune de pariuri. Cu toate acestea, după ce se extinde în România, cazinoul are în vedere să-și deschidă și o secțiune de pariuri sportive. Dacă sunteți interesat în pariuri sportive, vedeți oferta celor de la Baumbet, toate detaliile despre codul lor de bun venit precum și despre oferta platformei, le găsiți în articolul nostru Baumbet Cod Promo.

4.2 Cazinoul PlayGG

Cazinoul PlayGG este un cazinou specializat în oferirea de jocuri de poker. Cazinoul oferă una dintre cele mai variate opțiuni de jocuri de poker oferite de un cazinou online. Printre cele mai cunoscute jocuri puse la dispoziție de cazinou se numără și: Omaha Poker, ALL-IN or FOLD (joc la care veți primi bilete gratuite dacă vă înregistrați pe site utilizând cod promo PlayGG ), Texas Hold’em Poker, 6+ Short Deck, Rush & Cash, etc. În cadrul acestor jocuri cazinoul oferă premii uriașe zilnice și săptămânale. Unul dintre cele mai interesante astfel de premii este premiul la Rush & Cash, la care în funcție de clasamentul zilnic se pot câștiga $30000. Și la jocul Short Deck se oferă premii foarte mari în funcție de clasamentul zilnic. Aici premiile sunt de $5.000 pe nouă niveluri de miză. Un alt turneu foarte apreciat din cadrul cazinoului este turneul GGMasters cu premii totale de $2.500.000.

5. Aplicația mobilă PlayGG

Cazinoul PlayGG a dezvoltat aplicații pentru mai multe tipuri de dispozitive astfel încât jucătorii de poker să se poată juca de pe orice tip de dispozitiv jocurile oferite de aceștia. În acest moment există o aplicație PlayGG care este compatibilă cu dispozitivele cu Windows, IOS, android, dar și pentru Mac-uri. Pentru a descărca aceste aplicații va trebui să intrați pe site-ul cazinoului la secțiunea Descarcă. Bonusurile pe care le veți primi odată cu utilizarea codului bonus PlayGG vor putea fi folosite și de pe aplicațiile mobile ale cazinoului.

6. Metode de plată PlayGG

Cazinoul PlayGG s-a concentrat să încorporeze cele mai utilizate metode de plată pe platforma lor. Astfel odată înregistrați prin codul de bonus, depunerea prin transfer bancar nu lipsește, iar suma minimă de depunere este de $10 și cea maximă de $50000. Comisionul pentru depuneri este 0. Cazinoul este în proces de a adăuga noi metode de plată, iar în cel mai scurt timp metodele de plată vor fi mult mai variate pe site.

Bonus standart pentru PlayGG
Bonus de Bun Venit la Cazino

Retragerile se pot realiza tot prin intermediul cardului de debit, iar suma minimă de retragere este de $20 și cea maximă este de $50000. Cazinoul percepe un comision de retragere este de 1%, iar taxa de retragere este tot de 1%.

7. Opinii despre PlayGG

În acest moment jucătorii sunt entuziasmați de jocurile și turneele cu premii uriașe puse la dispoziție de cazinou precum și de extra bonusul oferit de codul nostru, iar opiniile negative nu prea există. Cu toate că este un cazinou la început în România putem observa o impresie generală pozitivă referitoare la acesta. Foarte multe persoane utilizează codul bonus PlayGG și se bucură de bonusul semnificativ de bun venit. Turneele oferite de cazinou sunt foarte bine organizate și cu premii uriașe acesta fiind un alt motiv pentru care jucătorii preferă acest cazinou.

Avantajele PlayGG:

 • Oferă multe turnee cu premii foarte mari
 • Aplicațiile dezvoltate de cazinou sunt foarte bine optimizate și lipsite de bug-uri
 • Interfața site-ului intuitivă și ușor de utilizat
 • Procesul de înregistrare foarte rapid
 • A obținut premiul pentru cel mai mare premiu oferit la un turneu de poker

Dezavantaje PlayGG:

 • Oferă o gamă redusă metode de plată
 • Cazinou la început pe piața din România

8. PlayGG Întrebări frecvente

8.1 🎰 Este PlayGG un cazinou legitim?

Cazinoul PlayGG operează legal în România având o licență de funcționare. Pe lângă acest lucru nu a existat plângeri referitoare la probleme importante apărute în cadrul cazinoului, astfel putem spune că acest cazinou este legitim.

8.2 🎰 Care este nivelul securității oferit de PlayGG?

Cazinoul PlayGG are o echipă specializată care se preocupă de securitatea datele personale și bancare ale clienților. Aceștia utilizează cele mai avansate tehnologii de criptare fiind securizat din toate punctele de vedere,

8.3 🎰 Ce cod promoțional pot folosi la PlayGG pentru a primi bonusul de bun venit?

Dacă doriți să vă revendicați bonusul de bun-venit pus la dispoziție de cazinou va trebui să vă face cont pe site utilizând PlayGG Cod de Bonus care este reprezentat de link-ul nostru.

comentează PlayggCodDeBonus
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil