CodPromotional.net ro

Care sunt opțiunile de pariere pe fotbal?

de la Cosmin Petraru pentru
Care sunt opțiunile de pariere pe fotbal?

Parierea pe fotbal a devenit o activitate populară la nivel global, atrăgând milioane de fani ai sportului, iar dacă dorești să știi care sunt opțiunile de pariere pe fotbal citește mai departe acest articol. Această activitate oferă nu doar o modalitate de a adăuga un plus de emoție jocurilor, ci și oportunități de câștig financiar. Cu toate acestea, pentru a avea succes în pariuri, este esențial să înțelegi diferitele tipuri de pariuri disponibile și cum să le utilizezi în avantajul tău. În acest articol, vom explora diversele opțiuni de pariere pe fotbal, vom analiza strategiile și vom răspunde la întrebările frecvente legate de acest subiect.

1. Pariurile simple pe fotbal

1.1 Pariuri pe rezultatul final

Pariul pe rezultatul final este cel mai comun tip de pariu pe fotbal. Acesta presupune să alegi echipa care crezi că va câștiga meciul sau dacă meciul se va termina la egalitate. Acest tip de pariu este cunoscut și sub denumirea de pariu 1X2:

 • 1 pentru victoria echipei gazdă.
 • X pentru egalitate.
 • 2 pentru victoria echipei oaspete.
Cel mai mare bonus de pe piață
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit

1.2 Pariuri cu șansă dublă

Pariul cu șansă dublă la fotbal îți oferă două din cele trei posibile rezultate ale unui meci, astfel crescându-ți șansele de câștig. Cele trei opțiuni sunt:

 • 1X: Victoria echipei gazdă sau egalitate.
 • X2: Egalitate sau victoria echipei oaspete.
 • 12: Victoria echipei gazdă sau a echipei oaspete.

Acest tip de pariu este util mai ales atunci când una dintre echipe este considerată favorită, dar există totuși o șansă rezonabilă pentru un rezultat de egalitate. Aceste pariuri pot fi plasate și pe alte sporturi și chiar pe sporturi de iarnă. Află mai multe detalii în articolul pariuri sporturi de iarnă.

2. Pariurile complexe pe fotbal

2.1 Pariuri pe scorul corect

Pariul pe scorul corect este considerat unul dintre cele mai dificile, deoarece presupune să prezici exact scorul final al meciului. Deși este dificil de câștigat, acest tip de pariu oferă cote mari și, implicit, potențiale câștiguri substanțiale. Pentru a avea mai multe șanse de a câștiga un pariu pe scor corect puteți utiliza sistemele de pariuri progresive, mai multe detalii în articolul nostru.

2.2 Pariuri pe numărul total de goluri

Pariurile pe numărul total de goluri includ pariuri precum "Peste/ Sub" și sunt destul de populare. Acest tip de pariu presupune să prezici dacă numărul total de goluri marcate în meci va fi peste sau sub o anumită valoare stabilită de casa de pariuri. De exemplu:

 • Peste 2.5 goluri: Dacă meciul se termină cu trei sau mai multe goluri, pariul este câștigător.
 • Sub 2.5 goluri: Dacă meciul se termină cu două sau mai puține goluri, pariul este câștigător.

3. Pariurile pe evenimente specifice din meci

3.1 Pariuri pe jucători

Acestea sunt pariurile online pe fotbal ce vizează performanțele individuale ale jucătorilor. Iată câteva exemple de astfel de pariuri:

 • Cine va marca primul gol.
 • Cine va marca oricând în timpul meciului.
 • Câți jucători vor primi cartonașe galbene sau roșii.

3.2 Pariuri pe cornere

Un alt tip de pariu popular pe fotbal este pariul pe numărul de cornere dintr-un meci. Acest pariu poate fi plasat pe:

 • Numărul total de cornere.
 • Câte cornere vor fi în prima sau a doua repriză.
 • Care echipă va obține mai multe cornere.

4. Pariurile combinate pe fotbal

Pariurile combinate pe fotbal implică plasarea mai multor selecții într-un singur pariu. Acest tip de pariu poate oferi câștiguri semnificative, deoarece toate selecțiile trebuie să fie corecte pentru ca pariul să fie câștigător. Iată câteva exemple de astfel de pariuri:

 • Combinarea mai multor pariuri 1X2 din diferite meciuri.
 • Combinarea pariurilor pe rezultatul final și numărul total de goluri într-un singur meci.

Un alt aspect pentru a fi siguri de câștigarea pariurilor este să pariați la cei mai buni furnizori de pariuri din Romania, află totul despre care sunt aceste platforme în articolul nostru.

Top 4 Cele mai bune Case de Pariuri Online România

Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus
FavBet
FavBet
Bonus Sporturi
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit

5. Strategii de pariere pe fotbal

Pentru a avea succes în pariuri pariurile sportive pe fotbal, nu este suficient doar să cunoști tipurile de pariuri disponibile; este esențial să ai și o strategie bine pusă la punct. Iată care sunt cele mai populare strategii de pariere pe fotbal:

5.1 Pariuri pe valoare

Identificarea pariurilor unde cotele oferite de casele de pariuri sunt mai mari decât probabilitatea reală de a se întâmpla acel rezultat. Aceasta presupune o bună înțelegere a cotelor și a probabilităților reale, bazate pe analiza statistică și cunoștințele despre echipe.

5.2 Strategia Martingale

Această strategie presupune dublarea mizei după fiecare pierdere, astfel încât prima victorie să recupereze toate pierderile anterioare și să aducă un profit egal cu miza inițială. Deși poate fi riscantă și necesită un buget considerabil, poate fi eficientă dacă ai un bankroll suficient de mare și pariezi pe cote aproape de 2.00.

5.3 Strategia Fibonacci

Strategia Fibonacci este o metodă de pariere progresivă bazată pe șirul Fibonacci. După fiecare pierdere, miza următoare este suma celor două mize precedente. Această metodă este mai puțin agresivă decât Martingale, dar necesită o bună gestionare a bankroll-ului și o serie de câștiguri regulate pentru a fi profitabilă.

5.4 Strategia de pariere pe șiruri de victorii

Această strategie presupune identificarea echipelor aflate într-o formă bună, care au o serie de victorii consecutive, și parierea pe continuarea seriei de victorii. Se bazează pe analiza formelor recente ale echipelor și poate fi profitabilă dacă se identifică corect echipele aflate în ascensiune. În articolul dicționarul pariurilor sportive veți pute afla mai multe detalii.

6. Întrebări frecvente despre opțiunile de pariere online

6.1 ⚽ Care sunt cele mai sigure tipuri de pariuri pe fotbal?

Cele mai sigure tipuri de pariuri pe fotbal sunt cele cu șansă dublă și pe numărul total de goluri (Peste/Sub), deoarece acestea oferă mai multe șanse de câștig comparativ cu pariurile pe scor corect sau pariurile combinate.

6.2 ⚽ Pot paria pe fotbal fără riscul de a pierde bani?

Nu există un pariu complet lipsit de risc, însă poți reduce riscurile printr-o bună informare, analiză și utilizarea unor strategii de pariere. Este important să pariezi responsabil și să îți gestionezi bine bugetul.

6.3 ⚽ Care sunt casele de pariuri care oferă cele mai multe opțiuni de pariere pe fotbal?

După ce ai văzut care sunt opțiunile de pariere pe fotbal este esențial să știi că Betano Unibet, Netbet, și Favbet sunt casele de pariuri care oferă cea mai vastă ofertă de opțiuni de pariere pe fotbal.

comentează Care sunt opțiunile de pariere pe fotbal?
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil