Campionatul Mondial 2022 Cote și Pariuri

de la Cod Promotional pentru
Campionatul Mondial 2022 Cote și Pariuri

Cea de-a 22-a ediție a Cupei Mondiale FIFA este programată să înceapă în 2022 pe 21 noiembrie și să se încheie pe 18 decembrie iar căutările de Campionatul Mondial 2022 Cote și Pariuri au crescut exponențial în ultima perioadă odată cu tragerea la sorți. Deși controversat, Qatar a câștigat drepturile de găzduire pentru acest eveniment și va găzdui meciurile în opt locații din cinci orașe. În calitate de țară gazdă, Qatar primește un loc automat în competiție și va juca în grupa A din faza grupelor. Qatar are cota 301.0 la Unibet pentru a câștiga competiția. Brazilia este de fapt favorita la toate pariurile pe Campionatul Mondial 2022 , având o cotă de 6.00 la Unibet.

1. Favorite pentru a câștiga Cupa Mondială 2022

Iată care sunt favoritele pentru câștigarea Campionatului Mondial 2022 :

1.1 Brazilia - cota 6.00 la Unibet

Condusă de Neymar, Vinicius Jr. și cu o echipă plină de stele, Brazilia este favorită pentru a câștiga Cupa Mondială din 2022 și a-și extinde recordul de cinci victorii în acestă competiție. Cu cinci campionate mondiale, nicio echipă nu a câștigat turneul de mai multe ori ca Brazilia, dar au trecut 20 de ani de la ultimul titlu. Cu toate acestea, aceasta este, fără îndoială, cea mai eficientă echipă a Seleção din 2002. Finalele consecutive de Copa América ale Braziliei (câștigând în 2019) și au trecut prin procesul dificil de calificare CONMEBOL fără a avea vreo înfrângere (17 victorii, trei egaluri, 40 de goluri marcate și doar cinci permite).

1.2 Franța, Anglia - cota 7.50 la Unibet

Campioana en-titre a Cupei Mondiale vine în urma Braziliei în fruntea cotelor de câștig a acestei competiții. Les Bleus vin de la un Euro dezamăgitor, în care au condus cu 3-1 în ultimele 10 minute și au pierdut în sferturile de finală în fața Elveției la penalty-uri, dar încă au, de departe, cel mai talentat lot al acestui campionat și teoretic ar trebui să aibă șanse mari să își apere titlul în 2022. După ce a terminat în fruntea grupei lor de calificare, Franța și-a câștigat un loc în Qatar. Franța face parte din grupa D din care mai fac parte Peru / Australia / Emiratele Arabe Unite, Danemarca și Tunisia.

În ciuda faptului că au pierdut în finala Euro 2020 la lovituri de departajare, Anglia se află lângă Franța în ceea ce privește cotele la Campionatul Mondial 2022 . Anglia are o generație tânără de jucători talentați așa că este de așteptat să facă o figură frumoasă la acestă Cupă Mondială. Ei și-au asigurat deja un loc la Cupa Mondială și vor aduce în Qatar cu o combinație de experiență, cu o semifinală și o finală în turnee majore consecutive, și câțiva jucători tineri talentați.

1.3 Spania - cota 9.00 la Unibet

Spania, semifinaliștii Euro 2020, nu sunt o surpriză în partea de sus a cotelor la Campionatul Mondial 2022 , cu un lot puternic cu jucători care joacă la cele mai mari puteri din fotbalul european. Spania și-a câștigat grupa de calificare și va face parte din grupa E alături de Noua Zeelandă / Costa Rica, Germania și Japonia. Aceasta este probabil una dintre cele mai puternice grupe și Spaniei nu-i va fi ușor să treacă de acestă fază a competiției.

1.4 Argentina - cota 11.00 la Unibet

Câștigarea ediției din 2021 a Copa America a redus din presiunea pusă pe Lionel Messi, dar asta nu va atenua dorința tânărului de 34 de ani de o ultimă victorie importantă. Echipa Argentinei din 2018 a fost schimbată, așa că mijlocul terenului a fost reorganizat într-o unitate formidabilă, în timp ce Lautaro Martínez a devenit atacantul perfect pentru a lucra cu Messi.

Dacă dorești să creezi un mix de pariuri pentru Campionatul Mondial și te întrebi cum să pariezi cu domino și maxikombi citește articolul nostru și vei afla toate informațțile despre acestea.

2. Cote cel mai bun marcator Cupa Mondială 2022

Jucătorii consacrați alcătuiesc favoriții actuali ai caselor de pariuri atunci când aruncați o privire la cotele de golgheter la Cupa Mondială 2022 . Lionel Messi din Argentina va fi disperat să câștige în sfârșit o Cupă Mondială pentru țara sa la ceea ce va fi probabil ultimul turneu final al său, în timp ce jucători ca Neymar și Antoine Griezmann vor fi foarte dornici să marcheze o mulțime de goluri pentru Brazilia și, respectiv, Franța. Jucători precum Harry Kane, Cristiano Ronaldo și Timo Werner merită să fii urmăriți la acest turneu. La Unibet atacantul Angliei, Harry Kane, este favorit să fie cel mai bun marcator al acest turneu final cu o cotă de 10.00. Pe locul doi se situează atacantul francez Kylian Mbappé și superstarul argentinian Lionel Messi, ambii având o cotă de 12.00. Pe aceștia îi urmează Neymar de la Brazilia și portughezul Cristiano Ronaldo cu o cotă de 13.00, dar și atacantul francez Karim Benzema cu o cotă de 15.00.

2.1 Care sunt cei mai buni marcatori din toate timpurile la Cupa Mondială?

Atacantul german Miroslav Klose este jucătorul cu cel mai mare număr de goluri din istoria Cupei Mondiale, înregistrând un total de 16 goluri de-a lungul carierei sale de jucător. Legenda braziliană Ronaldo și-a încheiat cariera cu unul mai puțin la 15 goluri, în timp ce compatriotul lui Klose, Gerd Muller, are 14 goluri.

2.2 Cine a marcat cele mai multe goluri în calificările la Cupa Mondială 2022?

Este esențial să știi ce jucători au avut performanțe importante în calificări atunci când evaluezi piața de cote pentru cei mai buni marcatori la Cupa Mondială 2022 , astfel încât să înțelegi mult mai clar cine va performa cel mai bine pentru țara sa în competiția finală. Atacantul Olandei Memphis Depay și atacantul Serbiei Aleksander Mitrovic au marcat câte 7 goluri în aceste calificări. În timp ce atacantul din Polonia Robert Lewandowski a marcat 6 goluri, belgianul Romelu Lukaku 5 și englezul Harry Kane tot 5 goluri.

2.3 Cine a marcat cele mai multe goluri din penalty în calificările din Europa?

Jucătorii care au marcat cele mai multe goluri din penalty în calificările din Europa sunt Harry Kane și Memphis Depay, care au executat 4 penalty-uri. Iată lista completă cu jucătorii care au marcat cele mai multe goluri din penalty în calificări:

  • Harry Kane - 4
  • Memphis Depay - 4
  • İlkay Gündoğan - 3
  • Burak Yılmaz - 3
  • Albert Guðmundsson - 2
  • Henrikh Mkhitaryan - 2
  • Ádám Szalai - 2
  • Emil Forsberg - 2

2.4 Predicții cel mai bun marcator Cupa Mondială 2022

În bătălia pentru golgheterul de la Cupa Mondială din 2022 putea observa o luptă a generațiilor, pe de-o parte avea jucători la finalul carierei cum ar fi Cristiano Ronaldo și Lionel Messi și pe de altă parte avem jucători tineri cu potențial imens cum ar fi Kylian Mbappe și Harry Kane. Care generație va câștiga acest duel rămână de văzut cu toate aceste avem câteva predicții pentru golgheterul Cupei Mondiale 2022 . Probabil atacantul care se află în cea mai bună formă în acest moment este atacantul francez Karim Benzema, marcând foarte multe goluri importante pentru Real Madrid în acest sezon și ar trebui luat în calcul pentru a fi cel mai bun marcator al competiției din Qatar. Cu toate acestea, noi considerăm că bătălia se va da între Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe. Dintre cei doi probabil jucătorul francez are prima șansă deoarece are și o echipă mai solidă în spate care să-l ajute cu pase decisive.

3. Cote grupe Campionatul Mondial 2022

În cele ce urmează o să vă prezentăm cotele pentru Campionatul Mondial 2022 oferite pentru câștigarea grupelor:

3.1 Grupa A

În grupa A cea mai bună cotă pentru câștigarea grupei de la Cupa Mondială 2022 o are Olanda cu o cotă la Unibet de 1.68, în timp ce Ecuador și Senegal au o cotă de 5.00, echipa gazdă Qatar are o cotă de 10.00.

3.2 Grupa B

În grupa B situația pare clară când vine vorba despre câștigătoarea grupei. Anglia are o cotă la Unibet pentru câștigarea grupei B de 1.28, în timp de ce echipa din SUA are o cotă de 8.00.

3.3 Grupa C

În grupa C Argentina pleacă cu prima șansă pentru câștigarea grupei având o cotă la Unibet de 1.55. Pe de altă parte echipele din Mexic și Polonia au o cotă de 5.00 respectiv 5.50.

3.4 Grupa D

Grupa D este grupa Campioanei Mondiale din 2018, care are o cotă de 1.35 pentru câștigarea grupei. A doua favorită a grupei este Danemarca cu o cotă de 5.00.

Casele de Pariuri cu cele mai bune cote pentru Campionatul Mondial 2022

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
100% Bonus de până la 300 RON la Pariuri
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet
Betfair
Betfair
Bonus Sporturi
Bonus până la 550 RON

3.5 Grupa E

Grupa E pare cea mai echilibrată cel puțin când vorbim despre lupta pentru primul loc. Aici Germania și Spania au aceeași cotă pentru câștigarea grupei la Unibet 2.05.

3.6 Grupa F

Belgia are o cotă de 1.55 la Unibet să câștige grupa F, în timp ce Croația are o cotă de 4.00.

3.7 Grupa G

În grupa G situația pare clară, Brazilia având o cotă la Unibet de 1.25 pentru câștigarea grupei, în timp ce a doua favorită este Elveția cu o cotă de 7.50.

3.8 Grupa H

În acestă grupă Portugalia are o cotă de 1.80 pentru câștigarea grupei, iar Uruguay o cotă de 2.75.

Dacă ești în Moldova și dorești să pariezi pe CM la o casă de pariuri la care nu ai mai pariat, îți poate fi folositor un cod promoțional în Moldova, pe care noi ți le-am pregătit într-un articol pe care te invităm să îl citești.

4. FAQ

4.1 🏆 Unde se poate paria pe Campionatul Mondial 2022?

Casele de pariuri de top, cum ar fi Unibet, Netbet și Betfair, toate au o gamă excelentă de domenii de pariuri cu cote competitive de pariuri la Campionatul Mondial 2022.

4.2 🏆 Cine este probabil să câștige Cupa Mondială 2022?

Brazilia este actuala favorită la Cupa Mondială 2022, după care sunt Franța, Anglia și Spania.

4.3 🏆 Care sunt șansele ca Anglia să câștige Cupa Mondială?

Unibet oferă pentru Campionatul Mondial Cote și Pariuri, o cotă de 4 pentru Anglia să câștige CM.

comentează Campionatul Mondial 2022 Cote și Pariuri
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil